banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Kis magyar hülyegyerek azt akarja nekem beadni, hogy skillből lőtte ki a kb 70-el robogó bulldogot, miközben éppen egy t32-t kerültem. Aha, meg még hülyének is néz. Nekem ne hazudozzon az artysta, hogy skillből szedi ki a tankot közelharcban, mert mindketten tudjuk, hogy hazudik.

Mindegy, elküldtem a wg-nek a ripley-t, nem biztos, hogy lesz.rják... Meglátjuk. Szerintem lehet warpackos is a gyerek nem csak aimbotos.

Nem sokat, de artyzok én is és tudom, hogy lehetetlenség kiszedni ilyen helyzetben a light tankot, sőt még az autoaim segéddel sem, ami nem aimbot, hanem lightosabb verzió, nem számol előre a mozgással "csak" ráteszi a célzót a tankra, de hiába van rajta, ha egyszer annyira gyorsan mozog és vált irányt, hogy csak havonta 1x ha bejön az ilyesmi. Ma meg a negyedik vagy ötödik ilyen eset, hogy a legjobb esetben is átlagosnak mondható cz, pl meg sajnos magyar retard artysta hopp kikap közelharcban padlógáz és cikkázás mellett.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 00:15:12