World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
De még 1 kört nem mentem vele. 😄
Ezt tartja róla a WoT mondavilág. De benne ülve nem érezni, bár még mosolyt csal az ember arcára néha és a pénzt is jól hozza.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem nem rossz. Az ágyú átütése kicsi sajna az STA-1, IndiánPanzer és Centurion I-ekhez képest.
Megérte, egy Patton tier 8-on.
Vicc , hogy M48/Type 59-est is behozták a Kínai ágnál. Aminek kb. ugyanaz a statja.
Ne álljatok neki, nem éri meg a befektetett energiát. De azért használható az első kör tapasztalata alapján.
Itt melyik elvetemült fanatikus csinálta már meg?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Van pár youtube video, amiben repülő kamerával szabadon bejárják az új hangár.
https://www.youtube.com/watch?v=6hnI3fs5H2g
Ez hogy hívható elő? Valami mod esetleg?
( A video alatti hozzászólásban megadott linket tiltja a céges proxi. Lehet hogy ott van a mod? )
mellesleg a csapat egy rakás szar volt,gyáva balfaszok,nyertünk de akkor is,én spotoltam a t10 tankokat többször egymás után oda mentem elébük hogy spotoljam őket,de nem mertek ezek a barmok lőni.Az arty sem volt a helyzet magaslatán,az egyik például öszvissz 187-et sebzett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.14. 09:22:14
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én úgy tippelem hogy 100% gold volt mivel teszt szerverről beszélünk.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem rossz sebzés egyedüli tier 8al,és csak HEvel 😄
I met God. She's black
Ehhez képest a Patton tornya egy kalap szamóca, nagy mázlival időnként pattan róla egy-egy autobounce szöges lövés, meg olykor-olykor benyeli a lövegpajzsa néhány gyengébb (főleg light) ágyú lövését, de ennyi, és akkor még a tumort a tetején nem is említem. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi peccsben tovább gyengítették a tornyát, cserébe a teste buffolásáért, ami remek, csak épp így is ott hugyozza át mindenki, ahol nem szégyelli.
Én szeretem a Pattont, kedvenc T10 medem, az E 50M elég mehh volt utána, a T-62-t meg az STB-t meg kifejezetten utáltam, de a jelenlegi formájában, ha nem buffolják, nem hiszem hogy ellenfél lesz az Action X-nek.
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
Még mindig van belőle 6100+ ... 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
szerk.: ja akkor oké, épp azelőtt írtam hogy ezt a tényt közölted volna 😄
Akkor ezeknek a tankoknak csak az arta lesz a nagy ellenfél 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.13. 21:59:32
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tier 8as O-HOval a tapasztalatom: Random csatákra erősen ajánlott a 150es löveg jól megpakolva HEvel, azzal legalább fixen lehet sebezni a tier 9-10es jól páncélozott tankokat. Mikor a másik 215 penes löveggel szembekerültem Maussal meg Type 5el semmire se mentem hiába 8 sec reload, viszont tier 8ba hatásos lesz.
Gold nélkül az adott tankok saját tierben nagyon szívósak, szembe kerültem egy másik O-HOval és nem tudtuk átütni egymást szemből sehol.
ez a 9es frontja, a 10es nagyon hasonló 😄
szerk.: többi csatába még nem sikerült bekerülni, mert mindenki top tierben játszik...T5-6ba nem sikerült még bekerülnöm
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.13. 21:51:32
I met God. She's black
Én viszont 2x lőttem át a tornyát 😄 oldalról nyilván könnyű őket átlőni, de elölről fogalmam sincs hol kéne keresni a weak pontokat..
valamint illúziórombolóan nagyok ezek a dögök😞
szerk.: most jött vissza a csatából, 5100 dmg-t blokkolt.. (kíváncsi vagyok mennyi volt a gold belőle)
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.13. 21:47:32
I met God. She's black
-AMX 50B
-Foch155 kifejlesztve
- 9-es WaffenT.
-Tortoise
-AT-15A
-Chi-nu kai
-Pz4s
-Tiger2
-AMX-100
-6-os arty és 6-os spotter
-tier 7-es Challenger

QB streamen olvastam hogy mindig az orosz oldalt kell nézni, mert az eu és az na mindig lemarad 😄 cseles
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.13. 19:29:07
"- FV4202 switch was delayed due to some error in modelling."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...