banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A való világban te a felszínt látod és nem azt, hogy mire képesek a zemberek egy feladat elvégzése közben. Érted bejön egy faszi a bankba nagy hangon, jó fej(nek akarja mutatni magát) és megy a nagy duma, nyomja ott az egyik csinosabb bankos kisasszonynak (emesének?) a nagy falleszedő dumát. Szóval egy értelmes ember látszatát kelti. Odamegy a terminálhoz, hogy számot húzzon, na itt elakadt a nagy lendület. Öööö, izé, mizé, kisf.szom, most akkor melyiket válasszam. Egy idősebb mama megszánta, hogy mit akar. Hát hitelt, mi másért jönne az ember bank, jön a nagy duma megint. Akkor a valami kölcsönök menüpont és magánszemély utána. Jaaaa, hogy kölcsön, megkeverik itt az embert.

A fejem fogtam és csak abban bíztam, hogy reggel már beivott a manus és azért ilyen korlátozott a gondolkodása, de a nagy felszínes duma megvan.

Tudod, mint amikor az egyik helyen a kocsma (kocsmák pontosabban) nincsen messze a cba-tól és ott várakoztam, jó idő volt, leengedett ablak mellett. Két faszi beszélget, az A illető kocsit vezet, akkor akar éppen beszállni, de a B illető beszélgetni kezd vele. Egyszer csak mondja a B, hogy van nála egy kis házi kerítés szaggató, kortyoljon már bele. Az A illető válasza: kösz nem kérek, most jöttem a kocsmából. WTF? Kocsiba beszáll és elhajt... Na ez a fasza, de ő nem retardált természetesen, csak esetleg csinál egy balesetet...