418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ilyen alapon a teteje csak 164mm EA, igaz, hogy előtte van egy átlőhetetlen rész és emiatt elég kicsi a lőhető célpont. Tegnap sand riveren 2x is belőttem, szóval no para, belőhető az IS3 Igaz, hogy speciális helyzetben voltam, mert fölötte voltam kicsit.

Ez egyébként pontosan olyan dolog, hogy a Type5 is egyszerűen belőhető szemből, hiszen van neki egy bolhap.csnyi 0-ás gyenge pontja szemből állva a bal oldalon. Sőt még IS7-el is belőttem, igaz ott álltam az arcában.

Ezeknek a 122mm-es 175penes ágyúknak horror célzási idejük van és nem lehet velük kicsi gyenge pontra rámenni. Pontosabban ez is olyan dolog, hogy belőhető minden, a kérdés, hogy amikor kimegy az ember egy BL9 ellen akkor mit vállal be, mennyi célzás időt.

Nagyon gyakori ellenfél, ezért írtam, hogy qrvára unom már, IS,KV4 elég hosszú grind, mire meglesz a normálisabb ágyú, most az IS3 szintén 40e+, most a TVP is 175-ös ágyúval van stock állapotban. WZ111-et nem is említem, pontosan ezért nem is nagyon használom azt a tankot.

Érdekes, hogy az SP-vel jobban vállalhatóak a gyenge pontos lövések. Ennyit számít a célzás idő meg a pontosság. Persze ha csak 2-3 lövés az IS3, akkor nem kísérletezek vele, hanem megy az arany neki.
  • Pales27
    ha picit mellé megy elkapja a front legerősebb részét, ahol a lánctalp van. IS-3al szemtől szemben 175 pennel nem érdemes harcolni.
  • yossarianHUN
    Hát ha nem akarsz célozgatni, akkor sehogy. Épp nincs nálam kéznél kép, de addig is tapizd végig TankInspectorral az IS-3 frontját, és már meg is kaptad a választ a kérdésre. Úgy rémlik a "csőr" csúcsánál, az illesztésnél 167 mm az effektív védelme (már ha azóta nem változtattak a HD modellen), ez kifelé növekszik, de még ha picit mellémegy, akkor is csak 170. Nem nagy vásziszdász, ha épp nem vág alád az RNG.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.30. 14:49:12
  • yossarianHUN
    Akkor több értelme lenne, ha a tényleges Turán III lenne, köténnyel és 80 millis fronttal. De Karika szerint ez csak egy Turán III-as torony egy Turán II testre rakva. Így ez az 50 mm-es vastagság nem valami acélos.
  • bornofakone
    Mutass már képeket ha lehetséges, vagy valaki aki tud mutasson már is-3 frontján olyan spotokat amiket lazán beverek 175 pen-el :D Engem még 200-al is sokszor megtréfál, vagy mikor perzsába ülök akkor is inkább rátöltök goldot mert a franc se akar gondosan célozgatni ha pl. szembe kerülök vele pedig annak még csak nem is 175 a pen-je..:D
    Viszont mindig elcsodálkozok azon h én vagyok ennyire balfasz v mások ennyire jók h csak úgy reggelire eszik az is-3-t szemből 175 pennel :D (anno mikor nem volt más lehetőség és lődöztem bulldog-al szemből akkor is csak ha RNG beadta tudtam átvinni...:D)
    (az h ha szögbe áll vágom h a felém közelebb eső lemezt könnyebben belövöm mert elveszti az extra angle adta előnyét...szval másra gondolok :D)
  • yossarianHUN
    -Roaming got permanently shelved, WG staff lost the ability to roam.

lel...
  • yossarianHUN
    Ezért nem árt, ha az embernek van annyi esze, hogy nem megy bele medben ülve fedezékharcba IS-3-ak ellen. Ha ferdén jön ki, a frontja egyik fele rosszabb szögbe kerül, simán üthető, ha nem ferdén, akkor középen kell meglőni, a lemezek illesztésénél, szintén üthető. Goldot meg egyik tankból se lőttem soha. Nyilván nem lehet mindig az oldalába kerülni, de az igenis eléggé user error, ha te életformaszerűen szemtől-szembe, frontális közelharcba kerülsz IS-3-akkal medben ülve. Sőt, én jobban szeretek a frontjára lőni, az gondos célzással, rohadt nagy balszerencse nélkül simán beverhető, szemben a szar, trollos spaced armor oldalával. Nem azt mondtam, hogy T-54 mod 1-gyel, vagy T-34-3-mal 1v1 ben megeszem reggelire az IS-3-akat, de beütni őket szemből nem nagy művészet, főleg azokon a távolságokon, amiken az ember IS-3-mal találkozni szokott (300 méter alatt). Ha meg D25-ös IS-3-ban kerülsz szembe másik, fullos IS-3-mal, akkor szokj hozzá, hogy te leszel hátrányban, evvan, a stock tank ilyen, majd később jobb lesz.
  • Plata
    Gondolom azért kicsi mert tankokba mindig az alacsony termetű katonákat pakolták.
  • Nazarov77
    OFF

Kiírom ide is hátha érdekel valamit, elvégre tankkal kapcsolatos :D

Eladó nyári szovjet harckocsizó sisak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ár: 5000Ft
    Kép szerinti egész jó állapot (a többihez képest amit találni neten) , kicsit szűkös, orosz fejre méretezve :D
    Érdeklődni PM-ben.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2016.03.30. 12:57:46
  • András77
    "Rendszeresen" belövöd egyszer-kétszer, mialatt ő rendszeresen széttép, mint pincsi a lábtörlőt Csak feltételezem, hogy nem okádod az aranyat, mert arról a feladatról beszélünk, amikor a 175 pennel és azzal a pontossággal kell legyőznöd az IS3 ellenfelet, aki tipikusan a BL9-el jön.

Az, hogy lesipuskás módszerrel meglövöd az oldalát vagy hátát vagy az elforgatott torony hátsó részét "rendszeresen" (mert ha az eleje jön szembe, akkor nemhogy rendszeresen nem lövöd meg, de örülsz, mint majom a f....nak ha sikerül több lövésből valahogy szerencsével sebzed ezzel a pontossággal és átütéssel), ha éppen sikerül úgy helyezkedni, az nekem még kevés a boldoguláshoz, mivel én frontális közelharcban szoktam velük találkozni. Ha nem teljesen hülye az ellenfél, akik kijön az oldalát mutatva, akkor ugye valamelyik gyenge pontját kéne eltalálni, ami nem megy ezzel az orosz csoda ágyúval.

Ja azt ki is felejtettem, hogy a mocsok TVP-nek is 175 pen az alap átütése, úgyhogy azt is hozzáadom ezen tankok sorához, amikor 175 pennel kell leküzdjem a gyakori IS3 ellenfelet és már unom. Tudom, szabad xp vagy ahogy a nagy tudásúak csinálják, akik mindig megkerülik az IS3-t és könnyedén belövik az oldalát (pedig az is trollos kicsit) vagy a hátát neki. Ez a megoldás, jó, de valamiért én nem tudok állandóan az oldalába kerülni, biztos user error lesz.

Még stock tornyos az IS3 nálam, de így is csak röhögök soxor, hogy miket képes hárítani. Persze nem állok le, hanem a szokásos finom shake / rázás technika, sidescrap meg enyhe kígyóvonalban előre, ha látom hogy lőni fog rám valaki (és be szokott jönni a rikosé).

Túltoltják egy kicsit a fijjúk ennek az IS3-nak (is) a páncélját.
  • Faboo
    Lesz akinek megéri, és lesz akinek nem. Nekem speciel igen. De ez mindenkinek személyes véleménye. Annál nagyobb élmény lesz belőle kihozni a maximumot.
  • ROMOTO
    Lehet a kategóriája legaljához mérni, annyira nem gagyi, de a jótól távol áll a lassúsághoz elfelejtettem hozzátenni még a lassan szálló lőszert, és a teljesen középszerű páncélzat, mobilitás mellé még a mindenhonnan kilógó méretes dromedár külseje sem válik előnyére. Ha ingyen kapjuk ok, de semmi pénzt nem ér.
  • yossarianHUN
    T-54 mod. 1-gyel meg T-34-3-mal rendszeresen belövöm őket, nem nagy ördöngösség. Csak olyan helyzet kell hozzá, ahol meg tudod várni, hogy teljesen beszűküljön az ágyú.
  • Plata
    Vicc de M5-el nem tudok t6 csatába kerülni,mióta ez a küldi elindult.Még t54-el is voltam top tank.
  • Tono34
    T5 bishop v francia prém 5ös arti
  • András77
    Arany lőszer alap hozzá, a jobb átütés miatt, de egyébként bármelyik tankkal meg lehet csinálni. Nekem SP,E50,Rudy mindegyikkel sikerült a dupla gyújtós küldetés, mert fel akartam javítani. A sima kigyujtás meg elég gyakran. A tier5 troll ágyúk is jók egyébként, ha jó helyre bevágod a lövést.

Inkább azt tanulmányozd, hogy melyik tankokat lehet könnyen kigyújtani és hol érdemes lőni. A44 eleje (ég, mint a zsír, ha az elejét meg lehet lőni, először a rudyval sikerült kétszer gyújtanom így), su101 eleje, t150, kv4 torony közepe-hátsó része alatt az oldala, kv3 szinte a teljes oldala (ez "hálás" tank, pár lövés az oldalába a hátsó rész közepébe és ég, mint a zsír), tog segge (szinte garantált gyújtás), cromwell hátsó része, most hirtelen ezek jutnak eszembe, de van több tank is. Soknál már ösztönösen oda lövök, annyit gyakoroltam a gyújtást :) legalább valami haszna volt az IM-nek. Az új sztárok viszont az egész cseh vonalon levő tankok, de a t34/100 talán a leginkább. Minden segglövés gyújtás, ennyi tűzoltót az életben nem használtam el, mint a cseh ágon, de a tier7 katasztrófa ilyen szempontból. A TVP is gyulladt már többször nálam, a tier9-10-t nem ismerem, de már láttam azokat is égni, de nem tudom, hogy ennyire érzékenyek-e.

Ha van az ellenfélnél ilyen tank, amit nagy biztonsággal ki tudsz gyújtani, akkor menj neki. A sima gyujtás nem olyan nehéz. Nyilván célszerűbb kisebb tierben tolni ezt a küldetést és ahogy látható tier6-7 tankok között sok olyan van, amit nagyon jó hatásfokkal ki lehet gyújtani, úgyhogy tier5-6 meddel célszerű nekimenni, hogy meglegyen a plusz 1 tier.

Más téma, hogy kihúztam az IS-t, előtte a KV4-n a nagy ágyút, most meg ugye szintén stock az IS3 és már QRVÁRA unom az orosz 122mm-es 175 penes ágyút, de annyira, hogy elvenném a kitalálójától a vodkát azonnal, mint büntetés. Ugye ezek a nehéz tankok hasonló ellenfeleket is kapnak, az IS3 ráadásul mindig, szó szerint mindig kap IS3-t ellenfélnek, ami eddig mindig fullos tank volt BL9-el és általában találkozunk és általában nem tudom belőni csak szenvedve, mialatt ő a BL9-el röhögve.

Múltkor valaki vagy valakik arcoskodtak, hogy a 175penes ágyúval hogy szétszedik az IS3-t. Hát szívesen megnézném azt a mutatványt, mert én általában nagyon szenvedek az IS3-ak ellen ezzel az ágyúval.
  • Plata
    Most megpróbálom ezt a sebzős szart.Hátha.
  • joe662
    Ha gondolod du mehetűnk pàrat artyval,akkor csak tesz a tuloldalra is 2.
  • Tono34
    Szakaszban menj, több artival ;)
  • Plata
    Váltottam artynál küldetést,20% sebzés 2 kill.Erre egyből 2 arty befigyelt,az egyiket vakon kilőttem,gondoltam abba a bokorba fog menni,oda lőttem,és tényleg.
    Jah tévedtem legyek a 3 legtöbbet sebzők közt és 2 kill.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.30. 11:22:58
  • Plata
    Ok,Cromwell-t akkor kifejlesztem.Mert az nincs kifejlesztve.
  • Plata
    Ott elakadtam hogy artyval ölj meg 2 másik artyt,soha de soha nem kapok 2 artyt.
  • Tono34
    Ahogy írták már előttem Cromwell. Esetleg átmenetileg egy bizonyos mod (hit zone) felrakása.
  • kopaszeger
    Plata
    cromvel szigorúan és un arany lőszer elhiheted már megcsináltam vele az összeset
  • joe662
    Ha csak 1x kell gyujtani,akkkor csak jàtszogassàl,majd beadja.A 2x gyujtàs,az igazi szopàs:-(
    Mikor valaki 1x kigyulladt vèletlenűl,nekem utàna màr minden bajom volt,ès sokszor ez miatt csesztem el.
    Artysokbol mi hiànyzik?Ès mik vannak hozzà?
  • Plata
    Az a baj hogy már görcsölök vele,arty és med ág hiányzik csak t28-hoz,td heavy light kész.de arty és med nem megy.
  • Kryon
    Bármivel aminek nagy a tűzgyorsasága. Több lövés, nagyobb esély. Meggymagköpködők előnyben.
    És ne erőltesd, mert akkor csak felhúzod magad rajta. Játssz, aztán majd egyszer beadja.
  • Irisz_
    Tőlem jobb játékosok HEAT lőszert javasolják. A HEAT lőszernek a legnagyobb az esélye a modulok kiütésére.

Edit: Keress KV tankokat, azok szeretnek égni.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.30. 10:37:25
  • Plata
    Srácok Med küldi hogy 1 szinttel nagyobb tankot gyújtsak ki.
    Van Matilda BP,M4,T69,Pershing és T54 tankom,de egyikkel sem sikerül,vagy soha nincs nagyobb szintű vagy ha van nem sikerül gyújtani.
    Még is mi az istennel érdemest ezt meg csinálni?
  • Angelus1991ster
    Sentinel 1 AC-nél szerencsére nem voltak faszok. Pedig azthittem csak az ASIA/SEA-soknak írják ki a shop-ban.
  • tutyimutyi2
    magyarán megint kezdődik az hogy a többi szerver kap minden jót az eusok meg sztem max annyit kapnak április 1 alkalmából mint tavaly vagy tavaly elött hogy ha meghalsz akkor egy fehér tank angyal szál fel
    az amcsi oldalon írt dolog hogy kapsz ajándékot aszerint hogy mennyi ideje játszol az meg olyasmi lesz szerintem hogy 1-3 év personal reserves, 4 év 1-2 hét prémium, 5 év akkor meg kapnak valami M4A2E4 vagy valami hasonló RARE de használhatatlan prém tankot, mi meg cigánykereket hányunk majd az örömtől ha hozzánk vágnak megint 100000-150000 kreditet és egy ingyen garázshelyet (tier 2-3 prém tank instant sell).
  • Angelus1991ster
    "Akkor most péntekig nem alszol? "
    Szeretett Wg majd szépen kitolja egy hétel későbbre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy szokott trollkodni a dicső Wg az EU-sokkal. Ha egyáltalán kiadja.
  • Angelus1991ster
    AW-ben amit én kaptam, az Object 155 ( Early Acces-eseknek), T-62 Veterán (fél-prémium) és Type 59 (karácsonyi ajándék).
    Ott a kínai díler/ág első tankja is Type 59 XD. Ott akkor kettő Type 59 van t3-as szinten, itt a WoT-ban meg mitológiát körítenek lassan.

Jingles csidejó a Turánról:
  • Irisz_
    Adtak nekik Type 59 et meg mást is. Semmi infó nincs új tankokról csak a Sentinelről meg a WGL es tankokról. Én az Object 268 5 ről várom az infót mi lesz a sorsa. Nem mondtak róla semmit, csak az i...ta Wotinfo kreálta a hírt hogy CW reward.

Szerintem nem kell várni semmi extrát, pont annyit max hogy ilyen kis low tier tankot akár vehetsz dísznek garázsba vagy a gyereknek hogy legyen mivel szórakoznia és ne vigyen csődbe vele.
  • Plata
    T5 jó lenne ha jönne valami ajándék,bár azt úgysem adnak.
    Pz3 prém tank jó lenne,csak ne T5 legyen.
    Egyébként mennyire igaz az hogy jön brit light tank ág?
    Én még sosem kaptam AW-ben tankot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.30. 07:56:17
  • Irisz_
    Pl egy az ötven bejövő prémium tank közül nem lenne sok ami még nincs játékban, ezt mondták a fejlesztők ha emlékszel. Ötven prémium tank vár még a játékba kerülésre. Most az hogy kinek mi az érdeke én szovjet fan vagyok te magyar az más dolog. De abban szerintem egyetértenénk hogy valami használhatót. Ha hulladékot adnak (ami egyébként érdekük mert akkor nem húzod le a WG t) és nem mész vele semmire mert nekik a bevétel a lényeg. Úgy is az lesz mint a többi tier 3 as semmirevaló tank. AW ban legalább amikor adtak tankot azzal ha jól tudom kereshetsz jól vagy valami, szóval van értéke nem csak egy kókány sz.r amivel ha csatába mész azt várod mikor lesz vége.

Valami tier 5 öst vagy 8 ast.

Tudom álmodik a nyomor!

Meg ha már mission akkor!

Amúgy valamilyen szinten hihető ez a sok nyalánkság mert maga a főmufti Viktor mondta a videóban amit anno linkeltem hogy 9.14 király volt de a 9.15 meg 9.16 még királyabb lesz.
  • Plata
    Tier 5,húú az atom necces lenne,nulla páncéllal.
  • Angelus1991ster
    Tier V-ben?
    http://tanks.gg/wot/tank/pz-iii-k#eq:0095000
    Turán jobb azért.

#371167: XD Milyen igénytelen, de milyen 'punk'. :) Nálunk bezzeg ilyen reklám alig van, ami a konkurenst szopatja.
    Azonban nem nagyon konkurenciája a WoT-nak, ha a tank érát nézzük. Tankérában a WoT konkurenciája szerintem a "Facebook WoT" A Ground War: Tanks, amiben benne van a Sturmtiger ág is. Számomra a két játék (AW és WoT) olyan, mint egy interaktív tank enciklopédia II. és III. kötete.
  • Plata
    Pz3 prém tank,isteni lenne.
  • yossarianHUN

Az AW orosz részlege alkot:D