A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369914 Az az amit domination-ben szoktak húzni a wn8-ra r..szolók izé wn8 érzékenyek
?
Jó tankok ezek, az olyan tardoknak, akiket nem érdekel hogy épp nulla sebzéssel zárnak. Még hatodik érzékem sincs rajta, de ahogy számolgattam, tier7-ben nem fogok annyit játszani, hogy elérjem, hanem valamikor tier8-ban úgyhogy külön öröm, sz.r tank, pontatlan, rettenetes célzási idejű és valami nagyon elb.szott szórású ágyú, ami még teljes becélzás mellett is pattog, hozzá nincs hatodik érzékem meg a töltő is 75%-ról indult.
Tudom, én hibám, amiért nem vettem meg a csodatankot a t40-t és nem húztam 5 skilles legénységet nekik.
Mondjuk a domination a különleges agyhalott stílusával alkalmas húzni az ilyen sz.rokat. Mentem még pár domination csatát tegnap, mert kevés időm maradt és le akartam szorzózni több tankot egyszerre, de megint ugyanaz az agyhalott rendszer. Az ellenfél vagy a mi csapatunk körbe állja megjelenési pontot és halomra lövi a megjelenő tankokat. Mondhatom qrva nagy játék ez, hatalmasat alkotott megint a WG, hogy erre nem bírtak rájönni a tesztelés alatt.
Steel hunt-ba berakott megint egyedül és dezertáltam elegánsan. Főleg miután láttam, hogy megint 2 szakasz is ugyanabból a klánból volt és nem fogom megvárni, hogy körbeálljanak és rajtam gyakorolják a céllövöldét. Nem is értem minek próbálkozom azzal a móddal egy kalap sz.r az egész, de már a domination is leginkább erről szól, hogy próbálkozik valamelyik csapat a másik megjelenési pontját körbeállni és céllövöldözni.
Mondjuk agyhalott lövöldözésre jók ezek a domination meg steel hunt módok. Steel hunt szigorúan csak szakaszban, néha még szakasz sem elég hozzá, ha több szakasz jön be egy klánból, akkor azok hatan körbeveszik a szakaszom megjelenési pontját, de szakaszban még szódával elmegy a steel hunt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.07. 14:29:57