World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ráadásul vmi kis sebzésű tankal mentem. Néztem is h WTF😊 A sírás meg anyázás a chatben priceless volt utána 😄
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
- Multiturret and multigun mechanisms for WoT were completely scrapped
Nem tudom miért halnának bele ha megcsinálnák, oké nem sok tanknak van, oké nem valami erősek általában a másodlagos lövegek DE legalább valósághű lenne hogy azok is lőnek, és szerintem azért lehetne hasznukat venni. Érdekes WTben egyből belerakták, pedig ott sokkal kevesebb több löveges tank van.
WoT: Nishizumi77
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Typeminátor T-34-el mertem jól játszani, erre szokásos csehszlovák nekiállt ugatni, hogy cheater. Írom neki, hogy nézze meg a tank adatait, számolgasson. A seggarcúnak 300 csatája volt Type T-34-el. Megkérdeztem tőle, hogy ugyanazt a játékot játszuk?
Megint mesterlövészkedtem T49-el.Megint olyan 500-600 méteres távolságról.
Wt E100 már az első lövésnél hackerezett.Kapásból leszedtem belőle 910 hp-t úgy hogy épp csak kilátszott valami belőle szikla mögül.És ezt iszonyat nagy távolságból<#mf2>#mf2>Utána még Is8 és Is4-et is megpörköltem olyan 500+ méterről,majd újra megláttam wt-t és piszok kis részét láttam csak de odalőttem,és telibe.Utána már tényleg jött az ugatás hogy mindenki reportoljon mert hacker vagyok.<#taps>#taps>
Csata után is megtaláltak,mert rám írtak.Az összes sebzésemet 300 méternél távolabbról osztottam ki.
T49-el meg M41-el nem tudom megcsinálni LT-5 küldit,mert nem tudok nyugton maradni,és folyton kilövöm amit spotolok.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.08. 12:52:51
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Hosszú idő után visszakerült a gépre a wot. A tegnapi napon teljesen korrekt 30-40es ping mellett tudtam játszani. Mai nap viszont 80 alá nem nagyon megy a pingem (EU1-EU2). Telekomos vagyok egyébként, nem tudom másnál is hasonló-e a helyzet, vagy csak én szívok a szolgáltatóval?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
I met God. She's black
Mi népünkből is van selejt- varcsa, jacka, nagy1944. Pár napja valaki kitett ide egy szimpatikus vörhenyest.
nem egyszer dolgoztam össze _tr -es sráccal, meglepődtem
lengyel a legrosszabb
de németekből is meglepően sok a gyökért (magyarból is)
Győzelem!
Csata: Arctic Region
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 26 596
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Conway tornyát minimum 500 méterről telibe kaptam,úgy meglepődött hogy bele esett a szakadékba.<#idiota>#idiota>
Végül egy lóri megtalált és rám jött,azt hitte közelről majd meg öl.Nem talált el,de én őt telibe és kampeca.<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 20:36:45
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.07. 20:24:27
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Manapság már csak az auto aim ellen véd, gyakorlatilag teljesen használhatatlan, mert nem tudod úgy kitenni a tankot, hogy ne mutass olyan felületet amit ne lőne be röhögve az ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én sem hittem volna hogy eltalálom,csak a figyelmét akartam felkelteni,mert TD csapattársat sarokba szorította.
De csodák csodája,telibe kapta és kinyírta.
Vagyis 214 méterre volt tőlem amikor meglepetésemben lefékeztem és megnéztem milyen távol van a roncs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 19:49:47

Augusztus 13.-án lesz 4 éves ez a képem, asszem 6.6os verzióban készült 😄
WoT: Nishizumi77
<#taps>#taps>
Ízlés kérdése, szerintem meg a mostani egy hányadék. Mondjuk a jelenlegi erősen kérdéses hogy működő képes lett volna-e ilyen kicsi térfogattal. Az új kicsit nagyobb lesz.
Én a T92 könnyű tankot hiányolom tier 7-nek vagy tier 8-nak. A mocsok T49-et meg kivágni a fenébe a simacsövű gun launcherjével együtt.
Olyannyira, hogy így lehet be is rakom a wishlistembe a tankot😄
Még a hd nerf előtt is iszonyat könnyű volt átütini az lfp és a kupola miatt.
Mondjuk megnézném, hogy 110mm-el pl ami t5 is gyenge átütésnek számít, hogy ütöl át egy t29-et vagy kv3-at,is-2-t szemből ennyivel.
Egy Tigris P-t simán vittél mindig is a gyenge lfp és a nagy kupola miatt amikkel nem lehet mit kezdeni.
hd nerf után viszont már a tornya is olyan gyenge lett ami egy t6-os tanknak már ingyen sebzést jelent kb.
De egyébként nyugodtan próbáld ki, hogy mennyire véd a Tigiris P páncéja t6-on és akkor majd te is meglátod, hogy mennyire gyenge is az a páncél t7-en.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.08.07. 18:38:56
Trance&Friends nothing more..
így is azért Tier10-es ágyúkat szomorít meg és + gold ammót is Jól van NA tudom ritkán
+azért a 88-as ágyút lehet használni mert vissza vonták a nerf-jét ami nem rossz végre nem T34 szinjén van célzásban mire megvártam hogy becélozzon elment a célpont
Gyakorlatilag csak ilyen kv220,matilda 4 és hasonlóknak jelenthet problémát beütni azt a tankot még relatíve messzebbről is.
T6-os tankoknak kb ingyensebzés egy Tigris P.
ezt a vk100.01P-t ebben a formában csak t7-re tudnám elképzelni a vk45B visszaalakítani a 170 ufp/150 lfp szintre és letenni t8-ra és a mauschen t9-re egy normálisabb ágyúval.
Ez az új verziót a Detroit Arsenal mérnökei tervezték, és oszcilláló tornyos.
A WoT-ban lévő régit a Cadillac Motor Car Division of General Motors Corporation mérnökei tervezték és hagyományos tornyos. Mivel a WoT-ban lévő régi az volt az újabb ezért ebbe már fejlesztett motor és erőátvitel volt.

Trance&Friends nothing more..
Ha marad ez a gyenge front akkor kb megint egy fun/használhatóval kevesebb német tank lesz a játékban és egy újabb használhatatlan nehéztank aminek nincs meg a kellő páncélja arra, hogy normál esetben életképes legyen.
De félek ebből a végére rosszabb érték lesz.
Ez a vk100 még így is gyenge front páncélzattal rendelkezik.
Minimum a kv4-el egy szintűnek kellene lennie, arról nem is beszélve, hogy a 120-as lfp iszonyat gyenge.