World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"BocsássA meg nekem a világ" de csak kiszedtem a botot=1h ban
Maala
Este fél 8 quickybaby twitchén. Legyen accod twitchre, és follow-old őt, aztán mehet a móka.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kínai IS-2 hd modellt nem értem. Elvileg csak az orosz IS-2 prémiumról a cuccokat le kell szedni a textúrát variálni , alap torony és alap ágyút lemodellezni kell és kész.

angelus1991ster.blogspot.hu

maniac78
Nah ilyenkor nincsen giveaways, mint két éve?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

oneal1
Ha márjön a type59 Hd, nem lehet tudni hogy a wz120 HDmodel?

!Forza Ferrari!

Az a baj sosem csinálok replayt.Lehet nem ártana bekapcsolni.

Elég ha a vesztes csapatból a top 1 teljes xp-t kap. Tökömet érdekelné hogy milyen piros debilekkel vagyok.
Engem akkor hackereztek a múltkor amikor egymás után 4 ammo racket lőttem, tök mákból😊
Ráadásul vmi kis sebzésű tankal mentem. Néztem is h WTF😊 A sírás meg anyázás a chatben priceless volt utána 😄
TOMSILENT
A twitchre pont kapó...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ximix
Ilyenkor nem árt a replayt fellőni valahova azt nézegessék ha nem hisznek neked.
De jó... >.<

- Multiturret and multigun mechanisms for WoT were completely scrapped

Nem tudom miért halnának bele ha megcsinálnák, oké nem sok tanknak van, oké nem valami erősek általában a másodlagos lövegek DE legalább valósághű lenne hogy azok is lőnek, és szerintem azért lehetne hasznukat venni. Érdekes WTben egyből belerakták, pedig ott sokkal kevesebb több löveges tank van.

WoT: Nishizumi77

Feljövök ide több év után erre azt látom, hogy az accom neve híres lett... <#banplz>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem viselik el. Ezt ezeknek magyarázhatod évekig.
Typeminátor T-34-el mertem jól játszani, erre szokásos csehszlovák nekiállt ugatni, hogy cheater. Írom neki, hogy nézze meg a tank adatait, számolgasson. A seggarcúnak 300 csatája volt Type T-34-el. Megkérdeztem tőle, hogy ugyanazt a játékot játszuk?

Basszus mekkora állatokkal találkoztam.Feljelentenek páran hackért.<#szeret>
Megint mesterlövészkedtem T49-el.Megint olyan 500-600 méteres távolságról.
Wt E100 már az első lövésnél hackerezett.Kapásból leszedtem belőle 910 hp-t úgy hogy épp csak kilátszott valami belőle szikla mögül.És ezt iszonyat nagy távolságból<#mf2>Utána még Is8 és Is4-et is megpörköltem olyan 500+ méterről,majd újra megláttam wt-t és piszok kis részét láttam csak de odalőttem,és telibe.Utána már tényleg jött az ugatás hogy mindenki reportoljon mert hacker vagyok.<#taps>
Csata után is megtaláltak,mert rám írtak.Az összes sebzésemet 300 méternél távolabbról osztottam ki.
T49-el meg M41-el nem tudom megcsinálni LT-5 küldit,mert nem tudok nyugton maradni,és folyton kilövöm amit spotolok.<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.08. 12:52:51

Nesuten
http://www.twitch.tv/n3suten
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.08. 12:19:50

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hi
Hosszú idő után visszakerült a gépre a wot. A tegnapi napon teljesen korrekt 30-40es ping mellett tudtam játszani. Mai nap viszont 80 alá nem nagyon megy a pingem (EU1-EU2). Telekomos vagyok egyébként, nem tudom másnál is hasonló-e a helyzet, vagy csak én szívok a szolgáltatóval?

patchaou
Ezt ezeknek magyarázhatod évekig.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eddig egynek állítottak emléket:
SIEMKA!

DasIsFuck
Minél többen játszanak egy nemzetből úgy lesz egyre több ilyen az adott nemzetből.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szabii98
Szerintem meg minden nációnál lehetnek komplett idióták, seggarcúak meg jó játékosok is. De nyilván a lengyeleket szidják sokan, szerintem ők játszanak a legtöbben az eu szerveren

I met God. She's black

Nyomorult vérvörösöknek jó lenne pár szégyen medál. pl.: 100 csata alatt semmit se csinált- A csapat szégyene medál. , 100 csata alatt öngyilkos rohamokat csinált - Öngyilkos hülye medál . Meg hasonlók. Az ilyen medál automatikus 0 kredit és 0 xp -vel járna az adott csatában.

Ebben igazad van. Bár néha a lengyel is észnél van. Csehszlovák az meg egy seggarcú bunkó. Törtet lőre. És ezek kapnak ágat?
Mi népünkből is van selejt- varcsa, jacka, nagy1944. Pár napja valaki kitett ide egy szimpatikus vörhenyest.

Master91
török hajlamosabb össze dolgozni a csapattal , mint egy lengyel
nem egyszer dolgoztam össze _tr -es sráccal, meglepődtem

lengyel a legrosszabb

de németekből is meglepően sok a gyökért (magyarból is)
A török, de jönnek fel a spanyolok.

Muhahahaha.Volt anyázáás,t49 sniper miatt.<#taps>
Győzelem!
Csata: Arctic Region
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 000
Szerzett kredit: 26 596
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Conway tornyát minimum 500 méterről telibe kaptam,úgy meglepődött hogy bele esett a szakadékba.<#idiota>
Végül egy lóri megtalált és rám jött,azt hitte közelről majd meg öl.Nem talált el,de én őt telibe és kampeca.<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 20:36:45

Melyik rosszabb ha van belőle 4-5 a csapatodban? Lengyel vagy csehszlovák? Melyik aljább, hitványabb játékos horda?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.07. 20:24:27

Sherman0070
Am jó hogy arról volt szó hogy arty-k lesznek utoljára HD-ba átdolgozva de még ezt sem képesek betartani...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zsíír,M41 és T28 Hd modellt kap,ez klassz.

Sherman0070
Arty kap HD modellt de a szaros Churchill III-at sosem fogják HD-ba tenni...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

szabii98
Már négy éve benne van a Tigris P? úr isten, repül az idő...

I met God. She's black

DasIsFuck
Amikor még senki nem tudta hol kell lőni😄
Manapság már csak az auto aim ellen véd, gyakorlatilag teljesen használhatatlan, mert nem tudod úgy kitenni a tankot, hogy ne mutass olyan felületet amit ne lőne be röhögve az ellen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt kapjátok ki,T49-el padlógázzal haladva 214 méterről kilőttem tiger 2-t,úgy hogy csak a tornya teteje látszott ki domb mögül.
Én sem hittem volna hogy eltalálom,csak a figyelmét akartam felkelteni,mert TD csapattársat sarokba szorította.
De csodák csodája,telibe kapta és kinyírta.
Vagyis 214 méterre volt tőlem amikor meglepetésemben lefékeztem és megnéztem milyen távol van a roncs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 19:49:47

Ó azok a régi szép idők mikor a Tiger(P) volt a legbrutálabb tier 7es a játékban és már már 8asokkal vetekedett 😄

Augusztus 13.-án lesz 4 éves ez a képem, asszem 6.6os verzióban készült 😄

WoT: Nishizumi77

"ütöl"
<#taps>

A fejlesztett motorból nem is kell látni, mert a mostani sokkal jobban tápolt mint a valós. A 400 LE-s top motor nem a történelmi, a valóságban az a 340 LE-s volt a fejlesztett motor ami a játékban az alap motor...
Ízlés kérdése, szerintem meg a mostani egy hányadék. Mondjuk a jelenlegi erősen kérdéses hogy működő képes lett volna-e ilyen kicsi térfogattal. Az új kicsit nagyobb lesz.

Én a T92 könnyű tankot hiányolom tier 7-nek vagy tier 8-nak. A mocsok T49-et meg kivágni a fenébe a simacsövű gun launcherjével együtt.
DasIsFuck
Pedig szerintem is sokkal jobban néz így ki.
Olyannyira, hogy így lehet be is rakom a wishlistembe a tankot😄

DasIsFuck
Nekem úgy tűnik túl sok tapasztalatod a Tigris P-vel kapcsolatba nem nagyon van.

Még a hd nerf előtt is iszonyat könnyű volt átütini az lfp és a kupola miatt.

Mondjuk megnézném, hogy 110mm-el pl ami t5 is gyenge átütésnek számít, hogy ütöl át egy t29-et vagy kv3-at,is-2-t szemből ennyivel.
Egy Tigris P-t simán vittél mindig is a gyenge lfp és a nagy kupola miatt amikkel nem lehet mit kezdeni.
hd nerf után viszont már a tornya is olyan gyenge lett ami egy t6-os tanknak már ingyen sebzést jelent kb.

De egyébként nyugodtan próbáld ki, hogy mennyire véd a Tigiris P páncéja t6-on és akkor majd te is meglátod, hogy mennyire gyenge is az a páncél t7-en.

xotyi
Olvastam én is, hogy miféle mix a jelenlegi T71, de az 1000x jobban néz ki mint ez, ez olyan mintha a kínai 110-es elkapott volna vmi lightot és 9 hónappal később kigördült ez a torzszülött😄 A fejlesztett motorból és erőátvitelből semmit nem fogunk érezni, mert buffot nem kapott a tank, viszont abból hogy (csak kép alapján) nagyobb abból már igencsak, rosszabb camó, kevesebb kedvező bokor és nagyobb célpont, egyik sem előny egy lightnál, plusz baromi ronda és mintha a parancsnoki kupola is megnőtt volna, nem kicsit, de ne legyen igazam😊
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.08.07. 18:38:56

Trance&Friends nothing more..

Master91
mi ez a test ???? mintha nem is a wotba lennék
Már számtalanszor megmutattad, hogy akár azt is el tudod magyarázni, miért kéne a Maust T1-be le-, a Lolkoptert meg T10-be felvinni, úgyhogy bele se kezdjünk. Igazad van.
rng miatt tűnik annak ("használhatatlan kacat"😉 de amúgy ha a játék jól megvolna csinálva szóval valódi páncélzata lenne akkora op tank volna hogy mindenki rinyálna xD
így is azért Tier10-es ágyúkat szomorít meg és + gold ammót is Jól van NA tudom ritkán

+azért a 88-as ágyút lehet használni mert vissza vonták a nerf-jét ami nem rossz végre nem T34 szinjén van célzásban mire megvártam hogy becélozzon elment a célpont
DasIsFuck
100mm-es front torony 0 páncél mögötte,80mm-es lfp,80mm hatalmas kupola.

Gyakorlatilag csak ilyen kv220,matilda 4 és hasonlóknak jelenthet problémát beütni azt a tankot még relatíve messzebbről is.

T6-os tankoknak kb ingyensebzés egy Tigris P.

Ja, a Tiger P biztos vicces lenne T6-ban a 200 milis frontjával.
DasIsFuck
Inkább úgy kellene, hogy Tiger P levinni t6-ra, úgyis egy használhatatlan kacat az a tank a gyenge páncél miatt t7-en.
ezt a vk100.01P-t ebben a formában csak t7-re tudnám elképzelni a vk45B visszaalakítani a 170 ufp/150 lfp szintre és letenni t8-ra és a mauschen t9-re egy normálisabb ágyúval.

Szerintem jobban néz ki mint a régi. Az valami borzasztóan kidolgozatlan volt, mint valami nagyon rossz papír makett.

Ez az új verziót a Detroit Arsenal mérnökei tervezték, és oszcilláló tornyos.
A WoT-ban lévő régit a Cadillac Motor Car Division of General Motors Corporation mérnökei tervezték és hagyományos tornyos. Mivel a WoT-ban lévő régi az volt az újabb ezért ebbe már fejlesztett motor és erőátvitel volt.
Egyszerű: Tiger P-ből ágazna ki, 2. ágként VK100.01.P - Maüschen - Maus

xotyi
Te jó ég, valami borzalmasan ronda lett ez a tank és még magasabbnak is tűnik.. még a végén meg kell válnom a kedvenc tier7-es futrinkámtól 😞

Trance&Friends nothing more..

DasIsFuck
vk45a-t lecserélik talán.

Ha marad ez a gyenge front akkor kb megint egy fun/használhatóval kevesebb német tank lesz a játékban és egy újabb használhatatlan nehéztank aminek nincs meg a kellő páncélja arra, hogy normál esetben életképes legyen.

DasIsFuck
2.3-as célzásidő talán még segít is rajta valamit.
De félek ebből a végére rosszabb érték lesz.

Ez a vk100 még így is gyenge front páncélzattal rendelkezik.
Minimum a kv4-el egy szintűnek kellene lennie, arról nem is beszélve, hogy a 120-as lfp iszonyat gyenge.