banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én is észrevettem, szentségeltem is keményen, aztán rájöttem, hogy a tier7 cseh tankkal játszom, ami megint egy egészen kivételes rakás sz.r. A nagy ágyú már megvan rá, a torony még a stock és abban bízom, hogy a nagyobb torony valamit javít ezen a pontosságon. Már az is egy alja húzás volt, hogy a töltőt úgy kellett szereznem rá 75%-ról, tehát a töltés idő is "fantasztikus", de hogy semmi be sem talál, az az igazi élvezet. Ha talál sem jobb a dolog, mert ennyi lepattanót az életben nem láttam, mint ezzel.

Erlenbergen bejött foglalni az ellen, én mentem volna resetelni és igaz nem vártam meg a teljes becélzást, de nem is kapáslövés volt és fölé. Nagyon bután néztem utána, ráadásul az ellen meg kapásból meglő probléma nélkül, kigyulladok, eloltom, utána már full célzással sikerült eltalálnom a kb 50-70m-re levő ellenfelet.

Komolyan mondom, hogy a t49 derp ágyúja nem rosszabb ennél. Nem értem, hogy a tier7 tankok között ennyi sz.r van. Tényleg csak a fejlesztett toronyban bízom. Ja és EGDL van a tankon, anélkül nem tudom mit csinálna, ezt a sz.rságot hova lehet még fokozni.