A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #369903 Tegnap en is bekapcsoltam a masik accomon a 100%-os boostot, hogy huzzam kicsit az arty-t.
Hetek ota 56-58% volt a winrate aztan hirtelen ez lett a vege:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jatek mar csak light tankokkal meg ujabban artyval kot le, de azert mert ezekkel eddig nagyon keveset mentem. A WR104-es accom meg nem is hasznalom mert a sok hulye allandoan irogat, ha elvesztunk egy csatat vagy volt olyan is, hogy csak azert belemlottek a csapattarsak(harmas platoonbol mindegyik egyszer) mert tul magas volt a wn8-am szerintuk. Persze nekem jott az auto ban mikor kilottem az egyiket egy tarbol a Batchattel. Ez volt az elso ban-on 2012-ota. Masnap mikor beleptem meg mindig kek voltam es valami csoda folytan szinte csak 10-es tankokkal menve nem tudtam sebezni csak 1.7k/csata azokkal a tankokkal amikkel kozel 3k vagy a felett van a sebzesem. Igy alltam at a "sotet oldalra" es kezdtem el artyzni a regi accomon. Itt legalabb leszarom, hogy mennyit sebzek meg, hogy bukunk vagy nem.