banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Van 5 db 8-ad prém tankod, ebből 3 tier limites. Nekem megvan az összes, így talán tapasztalatom is több van velük. Nem osztom a meglátásodat, mert bár valóban mennek a 8-asok is Tier 10-ben, de azért nem ez a jellemző. A játék akkor szórakoztat, ha van FUN és van Credit is. Ezt a kettőst prémtankok - többsége - simán hozza. Nálam a legénység fejlettsége fontosabb , mint az esetleges kisebb átütés, és ez a prémtankokban sokkal gyorsabban fejleszthető. Ráadásul vannak kimondottan jó prémtankok limit nélkül is. Gondolok itt ismét a már sokszor idézett PZ Putz-ra. Jobb értsd sokkal jobb, mint az Indian Panzer, pedig az is egy jó tank. A Putz mobilis, RENDKÍVÜL pontos, érzésre a PEN több, mint 212, jó a kamója. Ugye ezt ismered, hogy van a PEN a papíron, és van a valóságban. Üss át egy IS3-at szemből WZ111 -el vagy Bulldog-gal. 175 Pen mindkettő, csakhogy a Bulldog át is üti. Vagy pl. a Te általad is sokat említett T54 mod1. Annak meg troll a páncélja, és még ha aranyat használsz is 10-ben akkor is bőven plusszos. Lehet, hogy én vagyok egy kicsit elhajlott, de legtöbbször prém tankot használok, semmi bajom velük. Jöjjenek csak az újak :).