418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Más is kapott ilyet?Ez mi??Én nem reportoltam semmit se 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.24. 14:37:35 -
Angelus1991ster #370964 Sentinel az őrszem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #370963 Folyamatosan váltogatom az ágyúkat, mert nem tudok rájönni, melyiket gyűlölöm kevésbé. Most épp a 90-es volt rajta. -
AlucardHuN #370962 Érdekes, akkor ott vigyázni kell:D
Amúgy még stock a t49 vagy neked ez a löveg jön be? -
Plata #370961 Gonfolom jah. -
suba53 #370960 Jogos. :-)
Figyelmetlen voltam. -
Kronos79 #370959 Nem olvastad tovább az eseményeket. Úgy innen 12-14-gyel lejjebb van a történet lezárása. :) -
suba53 #370958 Ezt honnan veszed? Továbbra is adja a free XP-t, ahogy eddig.
( "Nekem csak most tunt fel, megszunt klasszikus ertelemben vett szabad XP, csak goldert lehet valtani?! " ) -
Rola van szo?
Kacsa1 -
En is minimalista mod packet keszitek pont ezert, csak a legszuksegesebb dolgokat pakolom be, hogy minel kevesbe erintse a jatek teljesitmenyet. Szamottevo fps novekedes erheto el, ha eltunik a sallang. -
yossarianHUN #370955 Nesze nektek konteó :D
T49 sebzi a fadöntés a tankot -
Mi van az ausztrál farkakkal? -
Ezt oroszból fordította le magyarra? A gugli nem tud értelmesen magyarul, én is mindig angolra fordíttatok vele, azt jobban megértem hibásan, mint az ilyen xarokat:) Mostanában lengyel, bolgár, szerb, szlovén nyelvekről használtam angolra, és simán jó volt 90%-ban, a lényeget jobban levettem vele. -
Angelus1991ster #370952 Ebből se lesz Unibverzális fordító, mint a Star Trek-ben. Bábeli nyelvzűrzavart az hozná helyre. -
bekescsaba #370951 A szentinel értékelése, alá translate:
Tulajdonképpen igen . Igazat megvallva a tartály szar , lehet, hogy egy jó végsebessége de ez csak ritkán éri el , és amikor mászni még egy T95 adhat futni érte . A pontosság rendkívül jó és nincs probléma a kár összegét foglalkozik , de a célja az idő csak szánalmas. A páncél nem túl rossz valójában , csak addig, amíg tartod előre néz az ellenség . Azért választottam , hogy szeretné ezt a tartály , mert az olcsó ár és persze a 2 fenséges ausztrál farkukat azt hullámok körül, ezért adom ezt a tartályt a "Happy szerb " értékelése:
-
Kitartást hozzá, az egyetlen tank aminél annyira felhúztam magam hogy eladtam a francba idegből, pedig nem is ment rosszul vele. :D -
András77 #370949 De ugye nem az oldalát kínáltad fel? Vicc volt... ismerős az érzés, most kv4-em van húzás alatt és néha csak nézek, hogy kik lőnek be menetből -
Most mentem egyet bélával... ennyire nem csalhat az rng, hogy bárhonnan belőjjenek... 1 lövés kivételével mind sebzett. -
lexlutor #370947 szerintem aki megvenne, elotte nezzen par tesztet vele: szerintem kulon tanulsagos h quickybabe egy szetfullozott legenyseggel nyomta..
http://ritastatusreport.live/2016/03/23/sentinel-ac-i-on-sale-final-stats-screenshots-reviews/#more-4651
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.23. 21:37:39 -
Ott a pont, kosz... ;-) -
Nézd meg a free xp, + gld mellett nincsen-e egy kis lakat. Egyik modnál lehet ezeket zárolni. -
viper07 #370944 A modokról jutott eszembe. Nemrégen még a verzió váltásoknál ki voltam akadva, hogy újra modolni kell, majd az XMV miatt ki voltam akadva, hogy mennyi retard van a csapatomban. Ha nem volt meg a megszokott mod készletem, úgy éreztem így nem is lehet játszani. Aztán néztem pát stream-et, ahol modok nélkül is tudtak játszani. Mondom én is megpróbálom. Most van egy zoom - max 12- , és egy damage panelem.Semmi más, és komolyan mondom sokkal nyugodtabban játszom, és semmivel sem rosszabbul. A zoom is csak azért kell, mert megszoktam, hogy noscroll-al játszom, fix 4x kezdő sniper nézettel. Lehet ezt modok nélkül konfigolni ? Mert akkor zoom sem kellene. A damage panel is nagy segítség, mert gondolkodás nélkül tudom, ki lőtt meg, majd igyekszem ezt is inkább észben tartani. A pingem jobb lett az fps sokkal jobb lett. -
viper07 #370943 Azt sajnos nem tudom. Telepítsd fel a modokat egyesével, kiderül. -
Angelus1991ster #370942 Mint a letöltő oldalakon a "Nem vagyok robot" és captcha baromságok kellenének Battle/Csata gomb megnyomása után.
-
Azt esetleg lehet tudni, hogy melyik Mod okozza? Eddig nem volt ilyen problema. -
Tudom.:-D
Csak az akartam,kihozni belőle,hogy tènyleg csinàlhatnànak valami feltètel rendszert a szintlèpèseknèl.Akkor talàn nem lenne eny fogalmatlan. -
Angelus1991ster #370939 Gondolom az "5 éves kattingatós kisgyerek"-et /wot-fattyú/ olyanokra értjük, akiknek ezt a WoT-os játékot nem tanítja meg az apuka. -
Melizok,ès le maradt.
Azt mèg kűlőn el kellett magyaràznia,hogy mi az a G7:-D -
bekescsaba #370937 BÉLA -
Angelus1991ster #370936 Egyszer az a felemelkedett Jeff posztolta ki ide egy fogyatékos ember képét.
Statja alapján azonban messze jobb mint ezek a wot-démonok.
M0RN1NGST4R #370929
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rivaseloy-nál nincsen rosszabb játékos! Ő a Wot-játékosok Ed Wood-ja. -
HP 3x pattintást kinek mivel sikerült megoldania? -
Tènyleg kellene valami tàjèkoztato faszsàg mielőtt csatàba engednèk azt aki elkezdi ezt a jàtèkot.
Nekem a.fiam is nagy tank fan,kb:6èves kora ota űzi az ipart.Èn amit tudtam,azt elmondtam neki erről a jàtèkrol,mit hogyan,mièrt.
Most 10 èves. A multkor mikor otthon voltam,engedtem kiczit jàtszani,miutàm kèszen volt a lecke.
Kitalàlta,hogy. ő most szakaszozni akar valakivel:-)
El is kezdte nèzegetni a Hoaxos baràtlistàt:-D:-D
Mondtam menjen be a gyakorloba ott szoktak lenni magyar szobàk.Talàlt is ősze is haverkodott pàr gyerekkel,egyszer csak hallommenjùnk szakaszban rendes csatàt:-)
Na itt gyorsan elmagyaràztam,hogy troll szakasz nincs,meg is èrtette.
Csata:Azt mondja neki a haverja,hol lehet kikapcsolni a tèrkèpet?:-D:-D
Azt mondja neki:bolond vagy?Akkor honnan tudod hol az ellensèg?
Itt màr fetrengtem:-D
Kővi csata 2db 1390,hi!ba magyaràzom neki,hogy ez a.legnehezebb osztàly,de ő meg akar tanulni ezzel is jàtszani.
Na mind1egyszer csak hallom momdja a havernak,aki 14èves,ott volt G7egy fèl hps T30 menjúnk rà=-O de előtte tàrazz rà te is:-$
Azt mondja ,az meg mi vagy hogyan?Hoggan hogyan hàt a C vel,ezt sem tudod:-D
Itt màr majdnem leesrem a kanapèrol:-D
Rà is mentek azt ki is filèztèk,ők őrúltek,èn meg szètrőhőgtem magam:-D -
csapattársnak kellemetlen,de ingyenfregnek azért jó,nem? -
Ööööö ez mind szép és jó, de ahhoz például milyen speciális skill kell hogy 3 médium végignézze ahogy szépen tőlük 400 méterre befoglalnak? Egyiknek sem jutott eszébe még csak közelebb se menni, pedig rohadjak meg ki is írja szépen hogy épp mi történik... Sokmindent megértek, meg hogy nem ért a játékhoz, de egy szöveges üzenet (amire ráadásul egy folytonos hang is felhívja a figyelmet) értelmezése ne legyen már túlzó elvárás még a WOT-ban sem.. :D -
Az nem lehet, hogy mindenki:
szellemileg sérült (ugye volt erre példa, hogy kiderült, azért játszik úgy)
5 éves kattingatós kisgyerek
vagy olyan, aki a tankokat ismeri/kedveli, de a számítógépes játékokat nem (mondjuk idősebb fazon).
Többeknél előjöhet az, hogy tényleg totál zokni az egész történethez. És az ilyenekkel nem tudom, hogy elbeszélgetnék-e vele arról, hogy mit élvez benne, vagy távol tartanám magam a csevejtől, nehogy negatívan befolyásolja az elmeállapotom :D -
Gyuszopapa #370930 Mennyi ilyen és ennél picit jobb van.Ez se tudja miért játszik ezzel a játékkal.De miért játszanak ezek csapatalapú játékot.Mennének valami free mmo-ba és csapkodhatnák a szörnyeket és senkit nem zavarna.Erős az IQ hiány. -
M0RN1NGST4R #370929 azt hiszem a fiatalembernél kevésbé rátermett játékost még nem láttam (hogy szépen fejezzem ki magam):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
14300+ csata, 53 wn8 -
viper07 #370928 Mentem 10 csatát a Sentinel-lel. Sebzési arány 1.63, WR 60% . Ez nagyon kevés csata szám.A 60 km/h hátszéllel dombról lefelé megvan, egyébként inkább 35-40 km/h a sebessége. 1 tier 6 -os meccs volt eddig, ott nyilván csapatfüggő, arannyal tudtam sebezni a T150-et.
Tier 5-ben elvan, tier 4-ben kimondottan jó. Szépen pattint, és a 10 fokos gun lehajlás is kiváló. Összességében kb. azt tudja amennyibe kerül. Inkább csak újdonsága miatt szereztem be. -
Nekem is valami mod olyat csinál, hogy nem tudok gyakran esc-menüt nyomni, vagy chatbe írni. Csak akkor, ha benyomom az F1 help menüt, visszajövök, és megy minden :) Bár úgy veszem észre, hogy nem mindig. Fura. -
viper07 #370926 mod, én is jártam így