A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369846 Nem legyőzhetetlenek nyilván, artyknak szép célpontok meg az oldaluk gyenge, de meglepően jól használható troll ágyújuk van akár közepes távolságra is és a frontjuk rengeteg ágyúnak (amivel szembe kerülhetnek legalábbis) nagyon erős kihívás, mondhatnám, hogy még arannyal is (190-es arany átütéssel is nagyon alaposan célozni kell a vékonyabb pontjaira, a csak úgy ahogy esik puffan módon eleresztett lövés jó eséllyel lepattan). Közben az meg nyomja beléd a troll ágyús HE-t, ami rossz esetben a hp veszteség mellé visz legény meg modult is.
Ha falkában jön más tankokkal vagy több OI együtt és nem lehet flankolni, akkor jobb ha elfutok, erre már rájöttem. Szégyen ugyan, de hasznos. Persze mondjuk egy IS3-nak vagy kv4-nek nem sok félnivalója van ellene, bár az HE komoly belső sérüléseket okozhat neki szóval ésszel. A gond itt inkább a tier4-7 tankokkal van. Tier4 tankokat egy lövéssel kiszedi kivétel nélkül, tier5 változó, de max 3 lövés és abban már az utolsó esély is benne volt vastagon.
A szerencse része, hogy sok nagyon buta OI játékos van, lövésirány jelző nélkül és nem forgatja a tankja elejét az ellenfél irányába vagy kimegy nyílt terepre. Ezeket ki lehet könnyen szedni, de ha valamelyik jól mozog, megkeresi a fedezéket és beássa magát és úgy kell kiszedni közelharccal az csak csapatmunkával fog menni, az meg randomban nincs. Persze inkább a kis tier kell, hogy nagyon f.sson tőle, tier8 tankok már elintézik, tier7 viszont nem mindegyik hatásos ellene (pl e25 normál ammo teljesen reménytelen szemből, esetleg a zöld pontját a lánctalp felett meg lehet lőni, de nagyon rng függő dolog), tier6 meg értelem kérdése (ami nincs általában), hogy ne szemből rontson rá az ember.
Rengeteg csatát láttam, ahol egy-két értelmes OI bedarálta az ellenfelet, hiába voltak például sokkal kevesebben, de annyi időt és tankot vesztett rajta az ellenfél, hogy elment a csata is.
Más téma, hogy ahogy számítottam visszírt a support, hogy a ripley
(szerintem bele sem nézett) alapján nem lehet egyértelműen eldönteni, mi történt és jogos-e a kérésem. Aha, kb 4 perctől a csata végéig folyamatosan ugat nekem a skoda tier8 tank, meg riportolással fenyeget meg a többieket lázítja. A csata végi összesítőben meg látszik, hogy élt 4 percet, sebzett 600 körül és olyan játékost b.szogat, aki meg 2,8e-t és battle hero medált is szerzett, de a WG szerint nem egyértelmű. Tényleg nem értem az ilyeneket, a lassú fv-vel nem fogok a hegy felé menni Cliffen, mert kb félútig jutok és spotoltak. Inkább vártam a bal oldalon a középre futó ellenfeleket és csináltam is 1e sebzést rajtuk a csata elején és utána is folyamatosan volt célpontom ott, miért kellett volna a hegyre futnom? A hegy tetején egy t71 5!!! tankunkat lőtte ki, közte a retardot, aki engem fenyegetett és talán inkább ezen kéne elgondolkodnia a retardáltnak, hogy miért hagyták ezt és szabadon lövöldözni a táras tankot a hegy tetejéről.
Persze, mondjuk az ilyen WG support droidtól nem is vártam mást, gondolom bele sem nézett a replay-be, hogy copy-paste a standard szöveget ilyen esetkben.