World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.06. 22:04:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Van olyan Bishopos akinek nagyon adja 😊 t25-el lőttem egy ghost shellt megy egy nullás critet 10m -ről Bishop frontjába, aztán betöltött és vége lett a játékomnak...
1 nap prém, de ha pl. reggel neki tudtam volna állni, már meglenne a dmax tutira 😄
du. 5-kor álltam neki...és eddig jutottam, bár meg is untam 😄
Patch-enként behoznak egy egy fajtát.
Pl. elősször td-ket : tier 2-őn Nimród, tier 3-on Toldi Marder, tier 4-en Zrínyi,
majd könnyű tankokat : tier 2-őn Straussler V-4, Toldi I, talán a V-3 prémium, tier 3-on Toldi IIA és talán prémiumként a Toldi III
végén a közepes tankokat :tier 4-en Turán ( I és II egyben ), tier 5-ön 43M Turán III , és Turán III Prototype, tier 6-on Tas prototype, tier 7-en 44M Tas
Problémásak: Szebeny-féle 80 mm-es Nimród megrajzolása, mobilitás kérdéses és a történelmileg nem hiteles Tas rohamlöveg.
Turán SPG is kérdéses, Turán testen csehszlovák fabrikálás.
Román harckocsik egy patch-ben jöhetnének:
Tier 2-ön Tacam R-1 TD?( ez nem tudom , hogy néz ki ) , tier 3-on Tacam T-60 és Tacam R-2-es TD-k, tier 4-en Maresal TD
Németektől kaptak zsákmányolt francia tankokat és cseh T-35 és T-38-asokat, de mind a játékban van már.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.06. 21:34:44
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.08.06. 21:27:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
I met God. She's black
Sztem jobb játékosoknak már akár meg is lehet a d.max 😊
Kellő szerencsével 4-5 óra alatt meg lehetne csinálni a 200k-t 😊
Renton: én erre csak annyit mondok és ezzel le is zárnám a dolgot, h az AT-kal hangyafasznyi ráhatásod van a csatára, mivel a gyors pozícióváltás esélytelen. Máshogy ma már, pedig nem nagyon lehet érvényesülni. Plusz a 20 km/h-ás játékélmény biztos frenetikus (a másik ág jóval mozgékonyabb). De ha jól emlékszem te nagy medes vagy, szal neked kellene ezeket a legjobban tudnod.
T10-ek meg igen kb. ugyanannyira mozgékony, a 4005 azért kicsit veri a 215-t. Viszont én elvagyok páncél nélkül is. Sokkal fontosabb számomra, h a löveg statjai vmivel jobbak. Ha CW-re kell a 183 milis HESH, nálunk már a 4005-t kérik, pont emiatt.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: Churchill III
Szerzett tapasztalat: 8 456 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 47 580
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(ország szempontból elég vegyes a klán amúgy)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.06. 19:30:19
Elvileg késő nyárra mondták a 9.10-et. Jövő héten tesztszervernek kéne jönni.
Talán 9.11-ben jöhet a Turán III Prototype?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.06. 18:58:51
I met God. She's black
Wins/Battles: 4 (15) (26.7%)
Az Archert túl kell élni, nem vmi jó. Az Achilles elég jó volt, egész használható, a Charioteerrel együtt. Az utóbbi kifejezetten tetszett: mozgékony, jó gun, elég jó camo, szar gun dep, de meg lehet szokni. A Challenger közepes cucc, ez is mozgékony, szal lehet vele variálni, de az a 17 fontos gun már nem nagyon elég rá. A Conway: vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. A végsebessége a 8-ashoz képest sajnos sokkal kisebb, de még éppen jó. A nagyobb gyorsulás miatt elég mozgékony így is. Camo, páncél 0, néha lőnek a lövegpajzsába nullást. Gun dep tűrhető. A legjobb dolog rajta a löveg. Gyorsan lő (6 mp a töltésidő), pontos távolra is, kivéve mikor szopó nap van, akkor nem talál el semmit, még közelről sem. Ezzel a dpm-mel közelharcra is nagyon jól tudom használni, de snipolva érzi igazán jól magát a Conway. Kb. ennyi.
Egybéként láttok ti reális esélyt arra hogy lesz mostanában event az angol prém heavyre? Most hogy frissen rakták be a shopba, én nem annyira bizakodnék, legalábbis nem sok értelmét látom. Meg amúgyis, egy hónapon belül két prémiumtankot nem sűrűn dobál a wg, pláne errefele.
Mondjuk annyira nem is hoz lázba, hiába van meg a másik két angol prém heavy, akkor sem vagyok hajlandó átrágni magam a churchilleken, Így meg csak dísznek lenne jó.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2015.08.06. 16:34:24
-buzi az összes artista
-Idióta csapattársak
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kéne valami új ágat húzni hogy ne unatkozzak,de amerikai ágon már megvan minden,és az amerikai tankok a kedvenceim,még az angolok tetszenek,de a régi td ág nekem nem jön be,német táras vagy angol új td ágon gondolkozom.Német tárasoktól félek mert azok elég gyöngéknek néznek ki.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.06. 15:36:04
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB