A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezen oldal link szerint is várost javasol. vagy ha valamivel gyorsabb vagy (minimum 35 kmh), mehetsz a közép régiótól északra lévő magaslatra, vagy annak északi aljába. Én ott (ha gyors heavyvel vagyok) még elérhetek egy-két médiumot meglőni, amint mennek a keleti csomóponthoz (ahol akció szokott lenni). Illetve ha látszólag megszűnik az ottani utánpótlásuk, akkor óvatosan mögéjük sunnyogok, vagy elindulok a jobb alsó szekció felé (de nem a mocsáron át). Ha a másik csapat td-i a templomos résznél figyelik a harcot, általában lexarják a belső részt (ugye a jobb szélső med akcióra nem látnak rá. Ha az ottani medjeink áttörtek, hamarosan jönnek mögém felzárkózni, ha meg nem, akkor úgyis védenem kell magam a visszafordulóktól, vagy megpróbálni hátbatámadni azokat, akik a bázis felé mennek.
Általános jelenség, hogy a déliek 70%-ban templomharcra figyelnek, (kicsi és nagy) kivéve, ha medrusht csinálnak amiatt, hogy az MM úgy sorsolta ki a csapatot (akkor általában 2-3 megy a templomhoz a medek közül).
Ha lassú heavy a járműved, akkor tényleg a város felé érdemes menni (egyenletesebb), csak nem mindig belülre (ha nem érzed), elég mondjuk a hegy oldalához, ahonnan a kiszédelgő (a falak védelméből kitolató, flankelést végző heavykre) ellenfélre lősz. Nem azt látják, hogy nem arra mész, amerre "kéne", meg ha úgy alakul, segíted is a feltartást.
Én azt mondom, hogy a csapatod is hulladék volt, ha a várat ennyire hagyták a francba. Amúgy a vár a délieknek kedvez sztem is, sikeresen elbaszták azzal, hogy így elforgatták a pályát, a déli árkot meg továbbnyújtották, stb.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.03.05. 08:44:42