A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369837 Beleírtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy l.szarják, csak kicsit finomabban fogalmaztam. Amúgy van olyan kategória, hogy büntetés kérése a játékosra és abban indítottam el ezt a kérést. Megfogadtam, hogy írok egy ennél rövidebb standard szöveget, ahova csak be kell helyettesítenem a játékos nevét és megy a ticket nekik ripley-el. Lehet, hogy a végén engem bannolnak, de most lejár a prém időszakom, megvan az fv tank, nem nagyon érdekelnek a banjaikkal.
Ezek a játék egyik legundorítóbb fajai, a mocskos nagypofájú buta játékosok, akik másokat b.szogatnak a saját hülyeségeik miatt és kihasználják, hogy a WG szokás szerint egy olyan riportolási rendszert vezetett be, ami csak az ilyen retardoknak jó a kicsinyes bosszúi miatt.
Ha valakit riportolok, akkor megteszem csendben, leginkább szándékos tk miatt szoktam elnyomni vagy ha egészen biztosan tudom, hogy aimbotozott az arty. Nagyjából ilyenekért, ja meg akkor, ha valaki bárkit megfenyeget riportolással, akkor arra szoktam nyomni egyet, mármint arra aki a csapatot lázítja.