A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nekem már ez is betöltött egy reklám nélkül, ugye blockolok :) szóval érdekes volt a téma, kicsit ezt is a szokásos natgeos látószögbe helyezni, ehhez is úgy álltak hozzá mint minden máshoz kicsit érezhető volt rajta, hogy nem mindenben pontos. az a részletes tervezés dolog lenyűgözött nem gondoltam, hogy ennyire figyeltek, hogy hány csavar legyen a lapáton stb. viszont az merőben túlzó és nagyképű kijelentés (ami miatt született a kommentem is), hogy a wot-nak nincs konkurenciája, mert mindet úgy lenyomta mint a bélyeget és a valósággal versenyez :D ott felröhögtem azért. két okból is, az is benne van, hogy aztán mutattak egy kis gyors tankot ami úgy ment mint papírdoboz a jégen, másrészről meg ott a war thunder ahol szerintem százszor reálisabb a sebződés. ott sokszor volt, hogy cseszhettem a jó állapotú tankom mert a legénységnek annyi. tudom itt is lehet legénységet sebezni de az említett konkurenciánál sokkal reálisabb