banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ennél durvább árakon próbálták a pz ii j-t árulni, több hirdetést is láttam, volt milliós összeg is forintban. Aztán a WG alájuk pakolt és csekély 30e forintért bárkinek lehet Gondolom a sunyi haszonleső eladók meg idegállapotba kerültek, amikor először kirakta a wg a pz ii j-t ilyen 99 eur csomagban.

Szimpla sunyi próbálkozás. Ha van hülye, akinek megér ennyit, vegye csak meg. A WG-t nem értem olyan szemptonból, hogy mára már nem számít op-nak a type59, esetleg egy type59 upd verziót kihozhatnának, aminek nincs tierlimitje, de amúgy a tank ugyanaz. Szerintem ilyen 10-11e arany vagy szintén 50-99 EUR csomagban elkelne még így is és egyáltalán nem annyira op tank, mint ami volt. Nekem soha nem okozott gondot még type59, komolyan nem. OI-val szenvedek meg vannak még tankok, amik undok ellenfelek, de type59 nekem nem az.