418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Nálam jópár oldalt nem hajlandó betölteni, a wot launcher nem kapcsolódik, de a játék megy és normális a ping, facebook és egyéb oldalak nem vagy csak szétesve töltenek be. (szintén Thome)
  • yossarianHUN
    Mégis mióta sebzi a tankot, ha kidöntesz egy fát?
  • lexlutor
    es ennek a sok bullshit szarnak megis mikoze van ahhoz amit kerdeztem??

..jah persze a szokasos, elmondtam amit akartam lofasz kodosites.. de hata nagy budha kinyilatkozatott.. ehhee...
  • Plata
    Rohadjon már meg a Thome,semmivel sem lehet játszani,vagy nem indul vagy szar.
    WoT-ban 1200-as ping is van.Ugrál 30 és 1200 közt.Több online játék el sem indul.
  • xotyi
    Az IS-t nagyon szerettem, meg szeretem most is, annyi tank ászt mint azzal a tankkal még mással nem sikerült összehoznom (na meg ez az egyetlen 3 MoE-es tankom), eléggé életképes tank egy jó kis legénységgel:)
  • András77
    Nem vagyok túl rajta, még kb 50e xp hiányzik, de most majd eset 9-től az IS-t húzom, mert meg akarom venni az is3-t még akciósan. Amúgy sok csata alatt írom, a visszaszámlálás alatt, aztán egyszer elkészül. Amúgy is érdemes mostanában várni 15-20 másodpercet az elindulással, mert addig a jónép kitalálja, hogy merre vonuljon, letisztul a terep, nincs keresztbe meg össze vissza futkosó tank.
  • Antimat
    Te ezeket a fél oldalas szösszeneteket csata közben írod? Hát, riszpekt :)

Amúgy nem akarsz jönni T34/100-at jönni húzni? Vagy már túl vagy rajta?
  • András77
    Ne is mondd, ott vannak ám igazán komplexusos h.lye p.csák, nagyon súlyos arcok, ha nem bannolták ki őket (mert amilyen sértődött h.lyegyerek stílusuk volt, azon sem csodálkoznék). Volt egy hosszabb fórum leállítás ott és sikeresen el is felejtettem a jelszavamat közben, aztán utána már nagyon nem is erőlködtem rajta. Egy fórumot éppen elég olvasni meg kommentelni csata közben

Emlékszem volt egy időszak, még a moderátor sráccal is beszéltem privátot (aki tök normális egyébként, érti, hogy mi folyik), hogy ezek úgy hisztiznek, mintha h.lye p.csák lennének, meg nyomkodják fel az embert (én pl soha nem tettem, még a legsúlyosabb arcokat sem, leírja én meg ignorálom, haladjunk, ennyi) nem lehetett nekik megemlíteni a wn8-t, nem lehetett róla beszélni, semmi, mert azonnal elkezdtek hisztizni.

Azon is majd b.szartam a röhögéstől, mikor oktattak engem, hogyan kell játszani a t67-el. Nem azt mondom, hogy über alles vagyok vele, mert pl EJ nagyon durván tolta, tőle sokat eltanultam meg a pinkman is, ők 1400-1600 átlagsebzéssel tolják, én 1100, de több ezer csatán keresztül és nem full golddal, 5-6 goldot tudtam úgy vinni, hogy még nullában zártam a csatát prém nélkül és a gold sem jelent azon a tankon automatikus sebzést. Már qrva régen nem játszottam vele, mert meguntam, de az biztos, hogy amin a vita folyt, hogy op az a tank vagy nem. Én, 1100 átlagsebzéssel azt mondom (amit egyébként EJ is mondott a streamjén, ha nekem nem hisznek), hogy a T67 (lánykori nevén t49) csak akkor op, ha valaki nagyon jól megtanulja használni. Egyébként egyáltalán nem olyan könnyű megtanulni 1000+ sebzést kihozni belőle, pályaismeret, mozgás stb stb stb A pinkman szintjét talán el tudtam volna érni, még több játékkal, ha nem unok rá a tankra, mert ő több aranyat használt meg még a TD nerfek előtt tolta (a nerf meg a pálya átalakítás kb 200 átlagsebzés mínusz, az arany lőszer meg 100-200), de hogy az EJ hogyan a búbánatos csába csinált vele 1600-os átlagot, arra soha nem jöttem rá. Mindegy is, lényegtelen, amúgy nagyon hálás tank, ha valaki kimaxolja a tudását rajta, akkor nagyon élvezetes csatákat tud vele tolni, de ne várja azonnal, hogy a tank op lesz és ő majd letarolja a pályát vele, mert nem fogja. Na mindegy is, de az hatalmas EPIC beszélgetés volt, amikor hatalmas nagy arccal jöttek nekem ilyen 600-as átlagot teljesítő HÜPI-k, hogy mert OP a T67 és azért. Jó, de akkor te miért nem tudsz rajta 1000+ sebzést tolni (mert egyáltalán nem olyan eccerű dolog az, de aki sosem próbálta, az nem is tudhatja)? Jaaa, az mááás, na jól van, ugorjunk, ezt szoktam gondolni.

Ez az sg sokkal jobb fórum, mert van ugyan itt is pár hisztiző HÜPI, de nagyságrendekkel jobb a szövegkörnyezet és a hangulat, szerintem legalábbis.

Majd beleolvasok, hogy mi megy ott, de ezek szerint a HÜPI-k maradtak vagy még szaporodtak is közben
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.22. 11:14:23
  • joe662
    Ö is valami pro gyerek.A Ph-n volt,valami tiszaviràg èletù kis-kiràlysàga:-D
    Haveri alapon műkődő moderàlàs volt.Hamar vège is lett.Azóta is azt siratja:-D
    De ha hàromszor kimondod a nevèt itt is meg fog jelenni:-D:-D
  • Plata
    Én már régen nem láttam,több éve.
    Annak idején engem egy hétre bannolt vagy developer zaklatásért vagy developer inzultálásért.
    Pontosan már a franc sem emlékszik.Azt tudom az nagyon rég volt,és van róla valahol videó is,mert bugot találtam a pályán és elkezdtem le videózni x firevel,erre bannoltatott.
    Meg cset bannt is adott amiért ignoráltam,meg nem válaszoltam a fenyegetőzéseire.
  • Angelus1991ster
    Azt hittem hogy valami nagy videós.
    Mert a fapados Fraps-Movie Maker 2.6 kombóval elkészített Argo videóra írta, hogy "Minőségi 10 fps...".
    Gondoltam valami nagy videós. De tanácsokat nem adott.
    Nem mintha neki állnék WoT replayeket fel"fosni" a youtube-ra. Mint oly sokan mívelik ezt manapság.

Ha videózgatnék inkább a játékból csak machinima videókat csinálnék free camera+interfész kikapcs+offline map viewer eszközökkel.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.22. 10:02:01
  • András77
    Ha ez így igaz, akkor erre azt lehet mondani, hogy még az a háp háp nevű az egyenesebb gerincű ebből a bandából (persze nagyon relatívan értve, csak a többi jómadárhoz viszonyítva, ha igaz, amit róla írtatok). A többi meg csak kis sunyi, lapító kútmérgező fajta...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.22. 09:38:56
  • Irisz_
    Írtam privátot!
  • Plata
    Hát ezt most nem tudom hova tenni,nem tudom ki az vagy mi az a fingisz meg serious.
    Annyit tudok hogy volt annó akit négyszer is bannolt valami hülye kifogással,meg volt két vagy lehet több cset is ahol általában nem dicsérték.
    De a magyar Sg-s cseten is sokat szidták.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.22. 08:46:16
  • Angelus1991ster
    Furcsamód ha hozzászól,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valamelyik pro mellette megjelenik, legyen az Bingisz vagy Serious_...
  • Gyuszopapa
    Tulajdonképpen mennyit is játszottál ezzel a játékkal és hányas tierekben csapatsz?
    Amúgy meg jó lenne ha válaszolnál arra amit írtam.
  • Plata
    Nekem például az a bajom hogy a T49-en nincs rakétavető.
  • ROMOTO
    Mindig lesznek olyanok akik beírnak ha valami bajuk van momentán a játékkal vagy a játékosokkal, konkrét példákat idézve, ami esetenként szórakoztató, de olyankor néha felbukkan egy hozzád hasonló kényszeres bezzeg ember aki benyögi hogy ő "élvezi mint játékot" ami meg uncsi, lapozzunk, esetleg írhatnál vlmi érdekeset is...
  • JagFater
    Akinek nem inge...

Na de eleg is volt, elmondtam amit gondolok. Annak orulok, hogy az kiderult, hogy nem csak en gondolom igy. Es vannak meg, akik elvezik, mint jatekot.
  • Plata
    Kacsa1 magyar moderátor vagy mi a rák volt.
    Sportot űzött abból hogy magyarokra vadásszon,szeretett fenyegetőzni a hatalmával meg kitalált okkal bannolgatni embereket.
    Azt hiszem a rokonai sokat csuklottak.
    Voltak olyan teóriák hogy nem is magyar hanem vagy román bevándorló vagy esetleg napbarnított bőrű.És amiatt rühelli a magyarokat.
    Volt külön cset annak idején róla.
  • Plata
    Nincs igazad.
    Elmegyek csapatni pár órát,és ha fel is idegesítenek szarok rá,nem kezdek el anyázni,mert olyat csak egy ideg bajos balfasz csinál.
    Attól hogy cseten valakit le anyázol nem lesz jobb,csak bizonyítja hogy mekkora balfék vagy.Ha fel idegesítenek megyek pár kört valami fun tankkal és kész.Sok órát meg nem szoktam csapatni.Max ha van valami tank akció akkor napi pár órát ha tudok szakítani,egyébként meg kb heti pár órát tudok csak csapatni.
    Én azt érzem hót cikinek amit írsz.
  • JagFater
    Tegyuk fel, hogy nektek van igazatok. Manipulacio, atveres, szandekos lehuzas, es sok-sok tomato kocsog. Es ti igazi zsenik, tehetsegek csakis ezen korolmenyek es a JATEK miatt nem tudtok kiteljesedni. (Hihihi)

Na szoval.
    Elmentek csapatni par orat, szarra idegeskeditek magatokat, elkuldtok par accountot az anyjaba, majd idejottok, belokitek,hogy hat mar megint a wg, meg a sok tomato kocsog.
    -jaja, nekem is.
    -ja
    -kurvaanyjat
    -ja

Aztan ujra csapattok par orat majd kezdodik az egesz elorol. :-))))))

Nem erzitek ezt egy kicsit sem hot cikinek? :-))))
  • haflac
    2 óra alatt 15 lejátszott csata,33%-os winrate.Elég érdekes.
  • haflac
    Benyomtam az xp boost-ot,bekapcsolódott a szopó 2 óra.A naivak meg el is hiszik,hogy random.Ez egyszerűen hihetetlen.Csak bukó,kb 10 csatából ha nyertem 2-őt.Ha nem vagyok ott nem hiszem el,hogy ilyen van.Elég látványos volt a jó képességűek egy oldalra helyezése.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.03.22. 01:05:35
  • Angelus1991ster
  • András77
    Megtaláltam az is6 gyenge pontját. Legalábbis gfv4202-vel a lövegpajzsa gyönyörűen belőhető. Most hogy húztam a legénységet szembe kerültem soxor ilyen kemény csávókkal, akik csak úgy kiálltak a semmi vagy az utca közepére és onnan lövöldözgettek. A testét nagyon nehéz belőni, az alját szintén, kicsi célpont, de a lövegpajzs, az gyönyörűen sebződik.
  • Gyuszopapa
    A BF-ben a tomatók azok akik mindig elvitték a jó játékosok elöl a Harci helit és csak lezuhanni tudtak vele.Az ugye nem idegesített ezek szerint.
  • bekescsaba
    A 9-es skodára nem lehet töltésgyorsítót tenni?
  • lexlutor
    :DD

http://ritastatusreport.live/2016/03/21/how-wg-made-the-new-sounds-part-ii/
  • bekescsaba
    A jó öreg bannoló kacsa...

Mit kell csinálni egy tank ászért ezzel? Elhordani egy hegyet?

Győzelem
    Swamp
    AMX Chasseur de chars
    Szerzett tapasztalat:2 119 Szerzett kredit 172 817
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

• yossarianHUN
    Volt EU-s moderátor, HUNS tag, és sokak haragosa.
  • joe662
    Valami moderátor vagy mi a rák volt állítólag,
  • Angelus1991ster
    Hangokkal lehet mixelni. Én azt csinálom. Leveszem a többi hangeffekt erejét 50-60%-ra, értesítések meg maradnak 100%-on.
    Elismerem, hogy fingom sincs a hangfájl hangerejének növelésére fájlon belül.

Annyit írtok ezekrőlfaszomságokról, hogy egy könyv kijönne belőle. XD

Körkérdés! Ki az a Kacsa1? Streames?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.21. 20:36:22
  • lexlutor
    ohalala...

akkor idezek, biztos felrertettem: "Jo jatekos? Mitol? Mert lila? - hat pedig a szin es a jatekos josaga eleg eros korrelaicot mutat. tudod, statisztikai alapon.

Az ilyeneket a legtobbszor hatul kempelo allasba latom. - jah ertem, aki hatul kempeloallasban sunnyog, az nem lehet jo jatekos, mert nem loveti ki magat az elso percben? Olyan matyisan nem teszi oda a vasat mi?

Mifele algoritmust allitasz fel a vilag minden tajarol erkezo, teljesen mas idozonaban, lelki allapotban, faradtsagban, beszivott allapotban, megjosolhatattlan taktikaval jatszo jatekosokra? - hat van mar egy par probalkozas a winrate-tol, az eff, win8is kismillio. es lehet egy csataban valakinek rossz az egere, vagy besut a nap, de 20-30k csatanal, azert ezek mar mutatnak valamit.

Statja alapjan? Na ne viccelj. - igen, biztos vicces, de az alapjan, tobb 10k csata utan, a a statja alapjan igenis latszik milyen jatekos, bmennyire is faj. es bizony a teljesitmenyt csak szamokkal lehet merni es osszehasonlitani, ezert is merik egy futoversenyen az idot, es nem azt, hogy milyen szepen emelte a labat.

De biztos megint en nem tudom ertelmezni helyesen a melysegesmely bolcsesseged, a nagy budha nyugalomadat es a tobbi kioktato bullshitet.. :))

de szivesen vennem ha ket rovid pontban osszefoglalnad:
    - hogy is kell ezt a jatekot jatszni, mert aki statra megy az ugyis csak a tomatok hatan felvergodo rinyagep,
    - illetve megis mitol jo egy jatekos.
    ugyanis olyan foldhozragadt agyilag puhany vagyok, h nem tudta kihamozni a veretes soraid kozul.
  • bekescsaba
    jó ez az argo hangmód, köszönet érte. Élvezném, de nagyon halk..mit lehet tenni, hogy hangosabb legyen a párbeszéd?
  • MrGringo
    sajna nem megy, fölraktam pár dolgot már de igy sem! Innen!
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/73252-visual-c-runtime-error/page__pid__1249246#entry1249246
  • yossarianHUN
    Első körben próbáld meg ezt.
  • MrGringo
    redist? Az pontosan hol is van? Nem találom!
  • yossarianHUN
    Nem biztos, hogy ugyanaz kell nekik. Azért csak dobálj fel mindent a redist mappájából, ha már fentvan, akkor úgysem rakja fel még egyszer.
  • Kronos79
    Szerintem a wot 9-es directX-et használ, de lehet, hogy a tízessel is elmegy. Aztán lehet, hogy tévedek, de valahogy így rémlik.