A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #369780 őszintén szólva nekem a prémium tankokkal megy a legjobban. Nem csupán szubjektív érzem így, hanem objektív a statomban top10-ből 9 db prémium járgány. Ezek közül valóban sok OP van, melynek nem találni párját normál járművek közt (Pz II J) vagy (Pz B2) ami csak saját tierben megy ! A LeFHB2 arty olyan, mint egy OP TD, 7 sec alatt tölt, szinte már autoloadernek nevezhetném emiatt és ugyanakkor az arty TD modban úgy láthatsz az ellenfélre, mint egy TD vissza viszont nem lőnek, csak ha a végén rám találnak és akkor jön a meglepetés ! Ugyanis előröl nagyon kemény a bestia.
Amit ott látsz azok mind tierlimitesek (a francia artít kivéve, akinek jót tesz a magas tier besorolás és a proto, amire mintha ráéreztem volna t10-ben is) Lehet a tierlimit ennyit érne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másrészt ez a megfigyelés, miszerint a gyengék prémekkel mennek a prém 8-asokból szűrték le, nálam pedig nem szignifikáns a T8-asok közt, azaz nem feltétlen ad választ az én esetemben az eredetileg felvetett jelenségre.Vagy tévedek ?