banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ott áll veled szemben egy béla a másik sarkon és körülötte egy csomó ellenség meg hátul a láthatatlan camperek. Hogyan képzeled el azt, hogy nem szemből lövöd ilyen esetben? Illetve értem én, te mindig úgy helyezkedsz, hogy az ellenség oldalát vagy hátát lövöd, aha, persze. Leginkább a csata vége felé vannak ilyen helyzetek, hogy flankolni tudjál, egyébként a hordában közlekedő ellenséges csapatot nem tudod megflankolni, nem is beszélve a camperekről akik meg téged lőnek közben.

A legtöbb tier9 med egyébként megkapja a tier10 ágyút, az e50 nem, annak is 220 átütése van, igaz nagyobb alfával kicsit. A t54 ehhez képest páncélozottabb, tehát bele lehet állni a lövésekbe vele jó szögben vagy a toronnyal megfogva, de ebből még mindig nem lesz flank. Közelharcban tipikusan a frontját kell leküzdeni az ellennek, gyenge pontok ismeretével.

Nyilván el lehet lenni a 201 átütéssel is, senki nem mondta, hogy nem lehet (elég csak arra gondolni, hogy egy SP is megél valahogy a 170-el), de állandó kényszer a flankra és a gyenge pontokat nem lehet mindig belőni, ha az RNG nem úgy akarja. Ez a lőjünk gyenge pontot nekem leginkább nagyon közelről sikerül csak, ott meg a másik ágyú is elég pontos.

Mióta lemming hordák vonulnak a térképen nem igazán működik az, hogy egy med csapat rohangál és megflankol magányos ellenfeleket, maximum ha az ellenfél lemming hordája a másik oldalon tevékenykedik, de akkor meg 6-8 tank lerohan 2-3-t eset van, alig lehet lövéshez jutni és itt megint előnyben lesz a magasabb pen.

Ahol én érzem a jelentősebb különbséget, hogy több tanknak az alját a 219 már beviszi biztonságosan, a 201-el meg pattogtam. Mondjuk egy is7 alját ha lőni kell akkor a 201 csak nagyon speciális szögben tudja bevinni nagyon jó RNG mellett, a 219-nek is kell egyébként némi plusz RNG segítség és nem lőhet akárhova, de jóval esélyesebb. Ha pontosan szemben áll az is7, akkor én egy 233 effektív LFP páncélvastagságra emlékszem, tehát a 201-nek elég komoly RNG támogatás kell, a 219-nek minimális és be is szokta vinni.