418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Szóval a rivaseloy-oknál ez a határ? Olyan szimpatikusak. Megnéznék tőlük egy-egy streamet.

Úgy sejtem, hogy a rivaseloy-ok olyanok mint a Street Fighter akvárium halas baromság.
  • András77
    A WR valóban azért komplexebb kérdés, mert például függ attól is, hogy milyen tierben tolja az ember. Az aki, tud mondjuk 55%-t tier8-ban nem biztos hogy tudja ezt hozni tier10-ben. Az viszont nem kérdés, ha sikerül tovább fejlődnie, akkor magasabb tier-ben is hozható ez a WR.
  • tiszabalazs
    Elozo hsz emhez azert hozzateszem en is figyelem a statot, csak azert irtam a monologot hogy szerintem (!!!!!) hogy lehet ezt normalisan felfogni. Angelus jol irta, hogy mindenki fejlodni fog amig el nem eri a hatarait. Es a fejlodest nem a wr fogja megmutatni szerintem.
  • András77
    Azt a részét nem értem, hogy mi a problémád azzal, ha valaki figyeli a statját? Azzal együtt, hogy én már például az xwm-t is kiirtottam, mert sokáig tartott, de rájöttem, hogy a wn8 is kb egy kalap sz..t ér, mert arany lőszerrel nagyjából 2-3 betalált plusz lövéssel már 600-1000 pontot lehet javítani rajta. Elég csak az SP-t megnézni, de nagyjából a legtöbb tankra igaz ez. Van pár tank, ahol nem sok mindent jelent az arany lőszer, de általában lehet vele hozni azt a plusz 2-3 sebző lövést csatánként, ami plusz 600-1000wn8, csakhogy kritikus helyzetben az ilyen játékos azon kívül, hogy aranyat ránt, mást nem tud hozzátenni, szóval jobb ha nem nézem, milyen wn8, inkább az ellenfél helyezkedését, taktikázását figyelem, ami sokkal hasznosabb, nekem legalábbis.

Mindentől független nem ítélem el, aki nézi a statját és az aktuális wnx értéket. Átlagsebzést, wr-t, meg az egyéb paramétereket én is nézem, hogy lássam hogyan állok egy adott tankkal másokhoz képest. Ez valóban egy játék, de neked miért probléma az, ha valaki jobb akar lenni benne? Ez olyan lenne, mintha a futóknak nem lehetne mérni az idejét, mert fujj, ronda statb.zik, miért nem a futás öröméért futnak?

A másik dolog meg ez a manipuláció kérdése. Az biztos, hogy egyik végletes vélemény sem igaz. Az sem, hogy a serb egyénileg csavargatja a játékos paramétereit, de az sem igaz, hogy a WG nem nyúl bele az RNG-be és az MM-be, ha kell. A kérdés, hogy mikor kell. Na ez az amit csak találgatni tudunk. Az viszont biztos, hogy egy sok száz millió dolláros üzletet nem bízna senki tisztán csak a véletlenre, hacsak nem síkhülye retardált, de a WG nem az, különben el sem jutottak volna már ide sem.

Sok ezer játékos veszítsenek, mert éppen tartós mélyrepülésben vannak? Sok ezer olyan játékos van, aki nemhogy nem tud nyerni, de mindent elkövet azért, hogy ne nyerjen a csapata. Velük mi lesz, hagyják abba? Nyilvánvalóan kellenek fékek és egyensúlyok a játékban és azt is írtam, hogy nem cinkeli feltűnően durván a kockát a WG, ráadásul az RNG miatt megfoghatatlan az egész és nem is lehet körberajzolni az eseményeket. Emiatt végül is elfogadható a játék egyensúlya, bár láthatóan most már köhög egyre gyakrabban, olyan mértékben elárasztották a semmire nem használható egységsugarúak.

Nekem elsősorban a folyamatos hazudozás meg ködösítés miatt nem tetszik, amit csinálnak. Szerintem simán bevállalhatnák, hogy vannak kiegyenlítő algoritmusok, nem dőlne össze a világ, persze lehet, hogy félnek, hogy felfújnák a zemberek az egészet és nem értenék meg a lényeget, hogy ez csak egy olyan algoritmus, ami próbálja elteríteni valamennyire a sikerélményt és még viszonylag finom módszerekkel.

Azon is milyen köhögés meg vita folyt, hogy bizony több vesztes csata után felpakolja meg ellenkező esetben lepakolja a tankot a csatában. Aztán egy idő után ezt mégis elismerték.

Azért mondom, hogy ezek nem annyira durva dolgok, hogy eleve kijelöli az egyik csapatot vesztesnek, nem kell túlságosan felfújni, hanem egyszerű kiegyenlítő algoritmusok, amik még mindig adnak elég lehetőséget a másik félnek is. Hány tízmilló, százmillió dollárjuk múlhat ezen, hogy lehetőség szerint mindenkinek legyen sikerélménye a játékban? Nagyon sok és nem hülyék, legalábbis nem ennyire, abban is biztosak lehetünk.
  • Angelus1991ster
    Úgy bizony.
    De azért ha már éveket töltött el a játék előtt és több 10 ezer csatákat lejátszott, akkor már ne legyen vérvörös. Mint valami hobbi, amiben ha sokat gyakorol akkor egyre jobb lesz. Ha ráérez.
    Nem pedig rivaseloy/ az első észlelt wot-démon /-ként jelenik meg minden egyes WoT-csatában.
    Rivaseloy a WoT-játékosok Ed Wood-ja. Olyan szar, hogy az már zseniális.
  • joe662
    Szóval akkor te vagy szerbbàcsi:-D:-D
  • Toweliee
    Najó, elárulom a titkot: én döntöm el, hogy ki nyerje meg a csatát. Van egy számítógépes programom és azon csavargatom a vinrátákat.
  • joe662
    Ha ennyire zavar a sok húlye,mièrt nem szeded le ax xvm-t.Probàld ki,hidd el jobb lesz,nem azt fogod nèzni egèsz csata alatt,hogy a retard redarmy mit csinàl.Persze a mozgàsukbol làtni hogy idiotàk,de mem àllsz neki tabot nyomogatni,hogy megnèzd gipsz jakab statjàt csata kőzben,esetleg mèg rà is irsz,hogy mekkora noob idiota.Mert ez is minimum 2lővès minusz relèszedről,ès van,hogy ezen mulik.Szerintem.Èn màr egy idelje nem hasznàlom az xvm-t,nem is hiànyzik màr:-)
    Max azon szoktam idegeskedni,hogy màr megint 3ló...szó arty van:-) màr amikor nem azzal megyek:-D:-D
  • tiszabalazs
    Az a helyzet hogy tetszik a hozzaallasod. Igy kellene mindenkinek. Le kell szarni a wr t meg mindent. Kikap a csapat es? Majd utana nyersz. Elvesztik az egyik oldalt es? Nem elvezed ha kozben te a masik oldalon 1v2 ben tuljartal az eszukon?
    Beled ver az arti es? Majd kovetkezo csataban te szeded ki. Hosszutavon ugyis az jon ki hogy jobb leszel mint sok jatekos (persze rosszabb is) de ez van. Ezert jatek. A statok olyan mertekben szamitanak csak hogy be tudod hatarolni kb hol allsz ezen a rangletran. Kit erdekel ha vesztes a csata ha te jo sebzessel zartal kisebb tieruvel? Kreditbe valszleg plusszosan zarod, xp t is kapsz szoval csak nyertel ezen is (kiveve a statot amit ezert nem erdemes nezni). Ha egy nap kreditbe plusszosan zarok akkor mar nem vesztettem semmit mert a tobbi csak jatekosokhoz viszonyitott szam.
  • barret
    Nézd meg mivel vagy a legjobb,avval kell menni :)
    Mindenkinek a stílusához kell tankot választani.
    Ennyi a trükkje,nem az hogy 130 tankod van :) Nem rád céloztam!
  • JagFater
    Teljesen el vagytok tevedve es agyon misztifikaljatok az egeszet. Es egy meghatarozhato oka van, megpedig a stat buzulas. Mas sem erdekel titeket, igy ebbol a nezopontbol vizsgaltok mindent.
    Jo jatekos? Mitol? Mert lila? Az ilyeneket a legtobbszor hatul kempelo allasba latom. Mifele algoritmust allitasz fel a vilag minden tajarol erkezo, teljesen mas idozonaban, lelki allapotban, faradtsagban, beszivott allapotban, megjosolhatattlan taktikaval jatszo jatekosokra? Statja alapjan? Na ne viccelj. Melyik tankkal fog menni, epp melyik oldalra indul meg, vagy marad ahol van, szar az egere, vagy besut a nap....
    Hanyszor van, hogy megindul az egesz bagazs az egyik oldalra. Azt mifele algoritmussal oldod meg? Hagyjuk mar ezt a fassagot. Van amikor megy, van, mikornem. Van mikor gyengebbeket dob, van, mikor bizony nalad sokalta jobbakkal jatszol. Sirtok itt a benak miatt. Hatvazze mitol lesz neked win 2000 feletti statod kisbaratom? Nem a profik leolesebol, az biztos.
    Vissza kell venni az arcbol es nincs rinya alap.
    De mondok jobbat. Nezd meg magad, hogy hol allsz a vilagranglistan.
    Na kishaver, pont ott a helyed.

Es kurvara orulj neki, hogy ennyi bena hatan idaig fel tudtal kuszni, mert jobbak ellen meg itt sem lennel.

Maskepp gondolod, menj el warozni, na ott nincsenek benak, meg allitolagos manipulacio.
    Hajra!

Arra azert kivancsi lennek, hogy mi a franc kifogassal jonnel, ha harmincad magaddal jatszanal?
  • weoczeiagoston
    Nagy tévedés barátom ! A jó playereket is ugyanúgy vagy jobban segíti, hisz sok pénzt teszünk mi is bele. Csak amikor mész 20 jó kört, azt hiszed te vagy jó formában közben hagy nyerni. Csak azt veszed észre, ami kirívó emlék marad benned, azt hogy vesztes szériákba rak és ebből vonsz le konzekvenciát, pedig ez nagy tévedés !

Egyszerű pszichológia. Jóval többször segít a játék, de azt magadnak tudod be, pedig akkor is ő hagy győzni, tesz jó teammatek közé, de te azt a pár vesztes kört jegyzed meg és abból vonod le a következtetést.

Azt hogy leesett a WR-ed annak tudható be, hogy új tankágat húzol vagy egyszerűen te voltál a rossz. Magadban ne is keresd a hibát.
    Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.03.21. 08:47:13
  • Gyuszopapa
    Ja akkor azért estem vissza 52% win-ről 50.6-ra cirka 1 év alatt.
    Pont az idiótákat segíti,10-ből minimum 6-7 csata top tierje vörös hadsereg.
  • weoczeiagoston
    Konkrétan azt olvastam, hogy a WG a jó játékosokat azzal akarja megóvni a gyengék bénázásától, hogy egy ilyen rendszer van benne. Ha a WR-ed magas, akkor úgy veszi, hogy jó játékos vagy és a győztes csapatba sorol be. Azzal segíti elő a fejlődésed, hogy több XP-t kapj, hogy a WR-ed nőni fog. A gyengék pedig ennek analógiájára vesztes szériákba teszi. Hát jól ki van ez találva
  • weoczeiagoston
    Tudjátok, hogy húsvét alkalmából lesz valami event vagy misszió? Leárazásoknak nagyon örülnék. Kellene egy rakás pótellátmány
  • TOMSILENT
  • Mydgard
    Hello!

Egyik tapasztalt tankos baratom meselt olyanrol, hogy bizonyos win rate eseten tenyleg torzul, mestersegesen erosodik vagy gyengul a teljesitmeny, konkretan a random faktor erosit vagy gyengit. Valami orosz jatekosok csinaltak teszteket errol.

Neha nekem is gyanus, de nem zavar, tenyleg kell mindenkinek sikerelmeny. Es ha sok az agyhalott, annak van egy jo oldala is, akkor lehet op koroket menni. Meg ha ki is kapunk, mert eselytelen az idiotakkal nyerni, legalabb arra figyelek, hogy minel tobb sebzest osszak ki, a wn8 legalabb javuljon.
  • András77
    Az, aki elhiszi, hogy itt tiszta rng van és mindent az hat át a játékban, mint a jedit az erő, az is legalább akkora hülye, mint aki azt hiszi, hogy személyre szabott büntető beállítások vannak a játékban.

Amikor pénzről és üzletről van szó, akkor nem lehet a véletlenre bízni. Pont. Azért veszítsen játékosokat a WG mert nem képesek nyerni sorozatban, mert bénák és csak jó csapatban tudnak érvényesülni? Most olyan hülyékre gondolok, akik szántszándékkel bukják a csatát, mert mondjuk foglalás helyett ellenfelet vadásznak és ez csak egy a tipikus viselkedés formák közül, amivel elvesztenek egy csatát. Reménytelen, hogy ezek maguktól sikerélményhez jussanak. Ugyan már, ki akarna egy olyan üzleti modellt, ahol a tiszta véletlen határozná meg az élmény faktort és az egész játék ki lenne szolgáltatva neki? Haha, na persze, az embereket szépen meghülyítjük az RNG, úgyse lehet semmit bizonyítani és mi meg szépen működtetjük az algoritmusokat, amikben van visszacsatolás, szabályozás, rng módosítás stb. A WG-nek az, hogy te nyersz vagy vesztesz, nem sokat jelent, de a lemorzsolódásra oda kell figyelnie és abban teljesen biztosak lehetünk, hogy nem fogja azt mondani, hogy hát igen, buktunk x ezer játékost a héten és mielőtt abbahagyták mindegyiknek mélyrepülése volt, dehát nem lehet mit csinálni, mert ezt dobta az RNG nekik. Akkor tartanám hülyének a WG-t, ha meg sem próbálná az RNG valahogy szabályozni, a játékosokat valamiféle finom RNG és MM eltérítés formájában sikerélményhez juttatni. Nyilván ballanszról van szó, nem lehet hagyni nagyon kilengeni az ingát egyik irányba sem, de az hogy nem tehetnek és tesznek semmit és mindent az RNG-re bíznak, azt mutatná, hogy tényleg sík hülyék mindenhez és azért nem azok.

A WG szerintem még úgymond finoman csinálja, nem direkt módon a kockát cinkeli meg, hanem azt mondja, hogy például dobjál 4 feletti értéket, de te 6 oldalú kockával, az ellenfeled meg a 8 oldalúval fog dobni, de te nem tudhatod, hogy milyen kockával dobsz, csak kapsz egy értéket. Ha meg neked áll a zászló, akkor te dobsz a 8 oldalúval és azt az értéket kapod. Ez az is jelenti, hogy bármi lehet, csak a gyakoriság ami változik, de az meg egy nehezen körberajzolható dolog, sokan fel se fogják, hogy mit jelent.

Egyébként az is nagyon érdekes kérdés lehet(ne), hogy a 15 játékos oldalanként az nem olyan kevés ám. Ha tényleg véletlenszerűen válogatna játékosokat a program, akkor az ilyen ordító különbségek amik most minden csatában szinte láthatóak a csapatok között, azok nagyon ritkák lennének. Gondoljunk egy olyan példára, hogy ott ácsorog 100 ember, fogalmad nincs, hogy mennyire ügyesen fociznak. Kiválasztasz közülük 2 x 11-t és kezdődjön a meccs. Mennyi az esélye, hogy az egyik csapatban hemzsegjenek a profik a másikban meg nagyrészt botlábúak legyenek? Előfordulhat, de nem lesz gyakori. A tipikus eset úgy néz ki, hogy többé-kevésbé kiegyenlített csapatok lennének. Lenne benne profi, gyenge, közepes stb. Nem azt mondanám, hogy soha nem lennének nagy különbségek, mielőtt a wg rng hívők elkezdenek ezen rugózni, csak nem ennyire gyakran, mint ahogy most látható, hanem a tipikus csata sokkal jobban kiegyenlített lenne.

Mondok mást egyébként. Ha egy 3-as szakasz bejön, akik nagyon jó játékosok, akkor tiszta RNG mellett ez a 3-as szakasz folyamatosan felborítaná az erőegyensúlyt. Ezt nagyon könnyű belátni. Ha 30-ból 3 játékos jó és mind egy oldalra kerül, akkor normál véletlen választás esetén a másik 27 játékos nagyjából egyenlő erőt fog képviselni, azaz az átlag környékét, csakhogy egy oldalra raktunk 3 jót. A WG nyilván nem ülhet karba tett kézzel, hogy dehát a tiszta véletlen majd megoldja az ilyen helyzeteket, mert nem tudja megoldani. Elkezdődik a visszacsatolás, mennek a p.csába alsó tier-be az ilyen szakaszok, ha meg nagy vassal jönnek, akkor kezdődik az olyan mm, hogy egy oldalra bepakol ellenük egy kazal nehéz tankot városi pályán (ha meddel jönnek mondjuk), meg kicsit megerősíti az ellenfelet ilyenkor.

Vagy ha igazuk van a wg hívőknek, akkor a wg tehetetlen az ilyen erős szakaszokkal szemben és tétlenül nézi, ahogy folyamatosan legyűrik az ellenfelet tudással és összjátékkal és sajnálkozik a wg, hogy már megint lemorzsolódott pár játékos, de hát nem lehet mit tenni, ilyen az RNG meg az MM, az üzletmenet és a játékosok lemorzsolódása ezek függvénye és nem lehet mit csinálni, semmit sem lehet csinálni ezzel. Milyen qrvára életszerű ez, ja persze, semmit nem lehet csinálni...

Mindezzel együtt el kell ilyennek fogadni a játékot, nincs ezzel akkora probléma. Engem inkább csak a folyamatos hazudozás meg ködösítés zavar, ami az RNG-t meg az MM-t körbeveszi...
  • joe662
    "Most ezt képzeld el hogy kb. 2 éve havonta van 3-4 nap mikor jól megy meg minden és a többi meg szopás"
    Ezt most Te így érzed,biztos nem így van.Ha igen akkor nagy mazohista lehetsz
  • Gyuszopapa
    Most ezt képzeld el hogy kb. 2 éve havonta van 3-4 nap mikor jól megy meg minden és a többi meg szopás.Borzasztóan fel tud baszni mikor tier 8-as csatában T-34-85-el csak alaplőszer használattal top xp és sebző vagyok.Folyamatosan látom hogy topnak tolja a játék az agyhalottakat semmi eredménnyel mert jó részük 0 vagy minimális sebzéssel zárja a csatát.Kedvencem az olyan beírás a chatbe ami elég sűrűn előfordul,ilyen 300-700 wn8 közötti 10-50 ezer csatás játékosok sírása hogy bukjuk a csatát mert hát szegény xvm-el játszik(annak ellenére hogy balfasz) és látja hogy nincs a csapatunkban elég sok jó játékos.
    Persze azért sír mert ha jó csapattársakat kap akkor neki is könnyebb lesz játszania.Az meg se fordul a fejükben hogy megtanuljanak játszani így emelni a játékélményüket és hozzátenni valamit a csatához.Könnyebb más farvizén elevickélni.
  • joe662
    Régóta nem használtam,kicsit leporoltam de hogy erre csak egy 1 futotta
  • barret
    Hát ez ilyen! Nekem is volt olyan napom,már engem zavart,hogy állandóan top tier vagyok :D
    Utána meg jön a feketeleves,hajtom a sort... És ez periódikusan ismétlődik,nem meccsenként.
  • sempike
    Írok egy rövid kis szösszenetet arról, hogy mennyire nincs az MM-ben képesség alapú súlyzás.
    Ugye főleg a régi játékosok java azt szeretné ha képesség alapján rangsorolna az MM. De ez elvileg jelenleg nincs így.

Egy mondhatni hosszabb kihagyás után visszaraktam a játékot. Alapból mindenféle mod nélkül játszom, de most kivételesen feltettem az xvm meg a daily session stat miatt az atlassian modpackot (legalábbis egy erősen megnyirbált verzióját). Kíváncsi voltam mennyit estem vissza számszerűsítve.

Első két napon csak 66% győzelmi esélyes meccseket kaptam. /Nem viccelek minden meccs/ Már azt hittem bekrepált az xvm.
    Folyamatos nyerés. Eszméletlen kapáslövések. Szóval miden funny.
    Harmadik nap folyamatos 55% győzelmi esély. A játék még mindig szórakoztató, nem cseszeget az RNG. Amelyik lövésnek be kell menni az be is megy. Picit több vesztés de még mindig rendben van.

Ötödik nap. Megjelentek a ghost shell-ek, a critical 0dmg shootok :-/ . Szinte állandó jelleggel a legkisebb tier-ű vagyok a meccseken.
    KV4 menet közben, a pálya másik végéről 2x üti be a 110-em 90%-ban rejtett hasát. (csak hogy érezzétek a minőségi romlást ;-) )
    És ha a technika is úgy akarja, kicsit lejjebb a nap statisztikája (mellesleg böszme jó ez a mod)

Nehéz úgy érvényesülni, hogy 19% nyerési esélyt mutat az xmv a csatabetöltő képernyőn és 3. percben már nincs csapatom. De a mai nap legalább arra jó volt hogy fejlesztettem a menekülés és bújócska skill-jeimet :-).
    A legrosszabb a mai napban az hogy minimális wn8-as csapattársak akár több tízezer meccsel is folyamatosan beugatnak hogy miért nem supportolod a team-et meg szar vagy. Arra már nem veszi a fáradtságot egyik sem hogy ránézzen a térképre hogy lássa egyedül tartom a térkép egyik oldalát elsöprő túlerő ellen. Az nem számít hogy a másik oldalt elvéreztek 14-en 5 tank ellen... Persze mikor vége a meccsnek megnézi a sebzést és a kapott xp-t akkor már csak hadovál ha ráírok. Valahogy ezeket kellene meggyomlálni. Addig is marad a chat kikapcsolása.

Szóval rá lehet ezt fogni az RNG-re, de nem ez volt az első rage quit-om és mindig ezt a megugró győzelmi rátát és pár napnyi élvezhető játékot kapok mikor visszatérek. És valószínűbb hogy ezt tudatosan generálja a WG mint hogy mindig kikapom az RNG-t jobbik arcát. És ha ezt tudja generálni a WG akkor bizony van skill alapú MM.
  • Lunki88
    Ez nagyon jó lett. :) Én pár éve a Worms Armageddon-hoz csináltam Orbán sound modot (akkor még jó ötletnek tűnt). :D
  • Irisz_
    Az pont nem jó, az max arra hogy ne legyen négyszögjel a zenében (torzítás) Wotinfon hamarabb találsz segítséget.
  • Angelus1991ster
    Mp3Gain meg nem megy, hogy csesződne meg.
  • Angelus1991ster
    És ha a hangmód fájljainak hangerősségét próbálom meg megemelni?
  • Irisz_
    Nem basztatás de ha a fülükbe ordít a 6. érzék reflexből törlik, én is töröltem azóta nincs fent mert kib....a a fülem a kattogás meg a láncfelrakás. Ezé kellett volna kijavítani.
  • Angelus1991ster
    Még nem terjedt el az ige XD
    Faszbukos oldal szerkesztőjének, Wotinfosoknak is írtam már.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.20. 18:19:05
  • Irisz_
    Egy nyominger streamer se akarja kipróbálni, csak 4 MB, hupákolnak majd játékon kívül azt kb 5 mp felrakni. :(
  • Angelus1991ster
    Tog II-nél?
  • Angelus1991ster
    Megvan. :) A videó felbontása egy kicsit alacsony lett.

• yossarianHUN
    Nemtom, a T95-höz annyira nem hiányzik
  • Angelus1991ster
    Mekkora lehet a WoT-ot ilyen autószimulátoros székben játszani ami ide-oda mozgat, most, hogy bejött az új borulós-driftelős fizika?
  • Plata
    15 csata 8 győzelem.
    T49-el kilőttem egy robogó SpIc-t akit nem is láttam,csak sejtettem hogy arra megy.

Nem tudom a lövés mennyit sebzett bele de kigyulladt és meghalt.
    Azt hittem nem találtam el mert vagy 3-4 másodperc múlva írta ki a killt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.20. 15:51:01
  • bekescsaba
    minden percét gyűlölöm ennek a TVP okádéknak.

Papíron annyira jó lenne az a gun, de nem működik

Arannyal sem.
  • bekescsaba
    14 meccs 2 győzele...most egy 83 %-os buktunk 15:6-ra
  • bekescsaba
    xp boost 12 csata 2 győzelem...Elvett mindent...

A büdös kurva anyját.
  • Angelus1991ster
    Á. Az megváltás lenne a WoT-ban. Egy akkora minőségi ugrás lenne, hogy adna még csilliárd patch-re valót.

Ha csak az Armored Warfare PvE módját vennék át, II vh.-ás stílusba átszerkesztve , akkor az elég lenne. De tudjuk mi van. Szarnak rá. Így is megvan a sok bevét, így minek rajta dolgozni.
    Szennyes Map , Campaign és Cinematic editort nem képesek kiadni.

Legfaszább offline tankos játék az lenne, ha a WoT tank és terrain modelljeit felhasználva random generált térképeken lehetne AI/bot ellent lőni.
  • Irisz_
    Egy laza PvE mód bérelhető Sturmtigerrel!