World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Majd még grindelem rá a cuccokat, simán lehet hogy megszeretem idővel

I met God. She's black

Nekem csak azért van a garázsban mert szeretek vele ökörködni,és nem td-nek használom,ELC-ben az a jó hogy marha gyors jól fordul és igazán kis sunyi tetű.Mondjuk nekem több skilles legénység van benne.És már réges rég fullos.

szabii98
hát én pont most határoztam el magamban, hogy megszerzem a 13 90-et, de az elcvel egyszerűen nemtudok mit kezdeni..igaz nincs még meg semmi, csak a lánctalp de így sem érzem funnak 😄

I met God. She's black

joe662
Medium rammer+Class1venti

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Az ELC azért fun mert veszett gyors és én marhára nem td-nek használom,az a leg durvább benne hogy lehet szívatni vele nagy tankokat,mögé mész seggbe durrantod és tipli.Mivel elég pici jószág sokszor közelről nagyobb td vagy heavy tank meg sem tudja sebezni,mert túl alacsony,ügyesen és jól manőverezve állati nagyokat lehet vele trollkodni,és nem messziről.
"Ha szó szerint fun-olni akarsz akkor luch, tetrach, t1, mt25 😊"
Ezzel sem értek egyet,luchs még jó,de tetrarch és mt25 szar.
T50 és T50-2 jó volt nerf előtt,most az igazán jó móka az amerikai ág,Chaffe T37 M41 T49 tényleg istentelenül jó fun tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.04. 16:49:18

Köszi. Egyértelmű az angol.

Pedig már reménykedtem. :-)

Sherman0070
Ja meg 3. szintű szellőzés vagy 2. szintű kell hozzá?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Talán majd beszerzem 😄

Ru 251-re közepes kaliberű töltésgyorsító kell?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Marhaság,jò fun tank.

A t150 csak nekem megy szinte folyamatosan nyolcasok között, vagy mindenki így cumizik vele ? Nem tudok vele sebezni , mert megkapom az összes lóbaszó td-t, vagy a 167-el beüthetetlen heviket. Milyen lesz akkor a kv3 ???!!!
LSSAHPAUL
Az nem fun tank! Az egyik legnehezebben játszható tank, wn8 húzásra használják mert ha csinálasz 1000 damage-t akkor kapsz 3000 wn8-at.
Light tank de pont leghátul kell vele állni ahol a tdék vannak, és úgy is kell vele játszani mint egy td-vel. Ezért nagyon sokat fognak szidni 😄 jogosan 😊 és kapod is a reportokat rendesen. "dog-fight"-ra teljesen alkalmatlan. A játék vége felé el lehet vele indulni, de egy ügyes artis megszivatja mivel nem forog a torony, és egy lövésből nem öli meg az artit. Ha ezt a sok szart bemered vállani akkor hosszútávon legalább egy 2500-as wn8-at ad.
Ha szó szerint fun-olni akarsz akkor luch, tetrach, t1, mt25 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

patchaou
Valaki tudja miért nem tudok a shadowplay-el rögzíteni vagy streamelni a wotból (bár utóbbinál egyszer volt egy állókép...)? Más játékkal nincs gondja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Mondom én, hogy egy kis fordítási/félreértési sztori.
Mivel nem kell rajta semmit fejleszteni, alapból elit. Tehát amit azon nyomsz le (az első csatától kezdve), azt az xp-t már használhatod is AKÁR free XP-re konvertálásra. Ez az átváltás más tankoknál csak ott dobja fel, ami már elit - meg lehet nézni próbából, milyen tankok maradvány-xp pontjai látszódnak a listában.

Maga az angol is nyakatekert módon fogalmazza meg a nyilvánvalót, szóval nincs itt semmi látnivaló, kérem oszoljanak!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
"from the first battle" azaz az első csatától kezdve

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Érdekes. Mert a gyorsított legénység képzést úgy írja, hogy az első csatától elérhető.

Egyik ismerősömnek angol nyelvű a játék, majd este megkérdem angolul hogy van írva.

Sunsetjoy
Szerintem fordítási hiba lehet, valójában a prémium tankok elit státusza (tehát olyan, mint amikor más tankoknál kerülsz elit státuszba, vagyis minden ki van fejlesztve).
Arra vonatkozhat, hogy már az első csatától kezdve nem a fejlesztésbe kell "ölnöd" a vele keresett tapasztalatot, hanem csak gyűlik, amit átválthatsz freexp-be, mint bárhol máshol, más elit tanknál. Goldért, mint általában.

Vagy ugye azt csinálod, amire használják inkább, legénységképzésre, a gyorsított képzés bekapcsolásával.

Kéne erről az ablakról egy angol nyelvű eredeti kép is, összevetni a magyarral. Jobban le tudjuk azt fordítani (én legalábbis remélem😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.08.04. 15:24:43

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
Azért Bishoppal ezt a küldit... Ma is szinte csak retardok játszanak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sherman0070
ELC AMX-et érdemes megvenni? (funból kéne) (nincs normális francia legénységem)

Na fèlèv után nekem is kèsz a stug küldi.Lt ès arty hamar megvolt,többi egyedül nehezebb.Ès sokáig nem is foglalkoztam vele.Ht 15 tigrissel lett kèsz,lökött amx 13 75 belèm eresztett vagy 30 golyót,de mind pattant.Így meglett 6k sebzès ès páncèl által felfogott sebzès.

Nézegettem a Dicker Maxot, és feltűnt egy sor a leírásában. Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.
Azt írják, hogy az ELIT státusz ( Nem prémium ) egyik előnye, hogy az első csatában szerzett XP szabad XP-re konvertálható.

Ez minden elit státuszt elért tankra igaz? Vagyis hogy ingyen átválthatod az első csata XP-jét free-re?

Vagy csak a prémium tankokra igaz? Próbálta már valaki?

popey8
LOL

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.04. 14:25:26
Tavaly LTP-t lehetett szerezni, két lépcsős küldetésben
1. nyerj 25 csatát ( top 10-ben)
2. 100 ezer xp-t kapálj össze , top 10-ben

2014. augusztus 15-étől 18-áig. Egy kicsit arányaiban erősebb a küldetés, de talán meglehet csinálni. Egy biza, szemem kifog folyni. De közben a ban pörölytől is rettegek. Mert a vérpisti jobban tud reportolni , mint lőni.

Teamkillért járjon ban, a többiért csak chat ban , nem? vagy prémium fiók megvásárlásával lehessen törölni a ban-t. Pl. egy nap ban- 1 nap prémel..
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.04. 13:42:44

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha egy kicsit kedvesek akarnak lenni... -Na azok biztos nem lesznek- bedobnak egy 5x , de legalább 3x szorzót.

Pales27
talán driver csere újabbra/régebbire más ötletem nincs 😞

Pales27
egyszóval ezt a küldit senki se kezdje el, inkább találjon ki magának vmi más programot wot helyett 😊

Solten
Total megeri szetszivatni magad 4 napig egy szaros dickermaxert... Ha valaki annyira gerjed ra inkabb vegye meg ha akcios.

Saor Alba

Hi.Olyan mintha 100x150 lenne a felbontás.Nincsenek dombok,se fű,a fák is csak egy darab kóró és kész.
A minimappal lehet valami.Ha nincs mod akkor jó,eddig csak 1 zoom-ot használtam,ha azt vissza rakom egyből c64 es korszakra vált a grafika.

Am a 357922es hsz szerinti nekem is a grafika.

LSSAHPAUL
Az eu mindig szopóágon volt a wgnél, most hogy az eu megszorításokat eszközölt a ruszkikkal szemben még inkább mostoha gyerekként lesz kezelve az eu-s kommuniti.
Egyébként egy kis odafigyeléssel megoldható a 200k, mint:
- személyes bonusz benyomása (úgyis elveszlik szept elején)
- prém fiók
- stronghold xp bonusz aktiválása
- és csak is kétszerezni, egy kétszerezés a fentiek figyelembe vételével legalább 2500 xp, 50k kell naponta, azaz 20 db tank kell hozzá. egy tipp: tier10-es tankkal éjfél után egy 1000-es wn8as játékos 90% winratet kell produkáljon, mivel ekkor a fél csapat tier8-asokból áll..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Azt hiszem az eredmény alapján elmondható, hogy nagyban hozzájárultam a győzelemhez:

Elég fordulatos csata volt, jártam mind2 bázison 😊 Replay
A végén a Mausra nem kellett volna a goldspam, de az izgalomban nem tudtam volna átváltani.

Mennyivel könnyebb a 6k damage + 3 kill meddel, mint TD-vel (pl. ki kellett hozzá húznom a WT-t pl.).
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.08.04. 11:48:22

Pales27
mi az a pixel grafika?

Akkor számomra nincsen jelenleg konkurenciája.

Így helyes?
Hi.A játék átváltott pixel grafikára,vkinek volt itt ilyen gondja 1-2 hete,mi volt ott a teendő?Locastan minimap volt feltéve,azóta a sima res mods sem segít.Köszönöm a választ.

Zegi Norbi HUN
Hozzátehetted volna, hogy szerinted nincs konkurenciája 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Pales27
jó kis tank, olyan mint a T-34-85 amúgy. Az is hacker?

lacibacsi
Hogyne létezne. Tegnap a Wespe-vel mentem egy 650 sebzéses kört és kaptam rá valami 4200 WN8-at! 😊 Hamar fel lehet ám vele húzni a statot! Egy hibája van: az első 20 csatában leginkább csak 200 körüli WN8-at termelt. De hát nem kell mindenen fennakadni...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

😄

de jó..tegnap 12 órakor járt le a bannom. Belépek, és látom, hogy még rádobtak egy napot. Korrekt csávók. Nem 2 nappal kezdenek, hanem naponta adják a bant, hogyha másnap játék napot tartanál, akkor ne örülj.

Dühömben kipróbáltam a konkurenciát.

Na szóval a Warthundernél még a WOT-os ban is jobb.

Mentem 23 cm-t, és kilőttek. Aztán én mentem 27 cm-t, láttam valami kis pixelhalmot egy fűcsomóban, rángattam föl s le a célkeresztet, mire kizöldült. Ne de az kb 3 percig tartott, mire becéloztam azt a szart..Atán lőttem, majd meghalt.

Gondoltam, mivel mindenki egy szikla mögött bújkál ( még szerencse, hogy a II Világháborúban ez nem így volt, mert a Kurszki csata még mindíg tartana. Hans: Herr Shwarz sturmunbanführer, menjünk előre 200 méter, és foglaljunk lőállást. Schwarz: Megtiltom. Szemben orosz tankok vannak, majd jönnek ők. ), így gondolom közéjük vágtatok. Vágtatok. VÁGTATOK...Tényleg olyan volt vezetni, mint ha egy becefrézet lóval vezettem volna egy kereszteslovag rohamot kis ázsiában.

Ez az egy szerencséje a Wg-seknek, hogy nincsen normális konkurencia.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.04. 08:37:59
...unsportsmanlike conduct... :"D ennyit tudok én is 😄
Írtam is, hogy a 3. legénységet húzom benne, most is 90% körül vannak benne. Golddal, BIA-val, kólával - szerintem lehet vele (már aki ilyen dolgora gerjed...)

Replay-t kérhetek? Rudy tankra kíváncsi lennék. Előre is köszönöm.

angelus1991ster.blogspot.hu

TOMSILENT
Hacker szar Rudy.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Pales27
épp ma mondtam, hogy a t55a mission utolsó medes küldijét t6-ban is meglehet csinálni erre tessék:

Csak ~300-al kevesebb a WN8-ad vele, mint az összesített. Tényleg lehet vele statot húzni... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Antimat
Miért kaptál bant, azt lehet tudni?

cyka blyat

Tiszta nyugis az estém, így hogy lebannoltak wot-ról. :"D hehe
Sunsetjoy
A keleti szervert pingelni is 125-el tudom csak. Az még más MMO esetén elmegy, de elég volt majd 10ezer Wot-csata 85-120ms pinggel.
Ha ilyen lenne valami más játék, meggondolnám, hogy játsszak-e vele.

joe662
User error volt.<#banplz>
Rossz lőszerrel lövöldöztem<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hatos amcsit lehet erre is használni, a gold ammoja OP. Ma 5.-re sikerült duplázni (2. vagy már 3. legénységet húzom benne), de azért statja nem rossz:
ТANK WR DMG WN8
M44 1/5 1 363 3 158

Valószínű az elvárt damage nem a goldhoz van belőve 😊

Sherman0070
Van benne valami.

Am az jó teljesítmény ha prém nélkül 1 hét alatt megszereztem az XP-t a Ru251-re? 😄