A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #369647 A 201-est használják többen, azt is szokták ajánlani, meg is nézheted csaták közben ha van gold detectorod, hogy okádják magukból az aranyat a T-54-ek. A többi állításával nem értek egyet, egyáltalán nem embertelen az a célzásidő és pontosság, T-54-gyel egyébként se snipeol az ember, hanem belemászik az ellenség arcába, és szétüti. Kedvenc taktikám volt vele, hogy sarok mögül ferdén kidugtam a frontját, az ellenség rálőtt, lepattant, úgyhogy kigurulhattam, és belenyomhattam egyet. Nehezebb felfogásúak ellen zsinórban többször is el lehet játszani, márpedig a játékosok többsége nehezebb felfogású. Simán meg lehet csinálni, mert erős a frontja, és csak egy paraszthajszállal gyengébb az LFP-je az UFP-jénél. Ha elég jó szögben tolod ki, nem nagyon fogja semmi átlőni.