World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem h tudnal ertelmes pinggel jatszani rajta.
Sherman0070
pffffffffffffffffffffffffffff
Bárcsak véletlen amcsi szerverre regisztráltam volna véletlen mint haverom.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Köszönöm! Remélem most már jobban sikerül a párbaj.:-)
Úgyvan , a két R2-D2 kupola az Achilles-sarka.

angelus1991ster.blogspot.hu

a ket szelen az agyullasokat kell loni.
Egyébként a T28 HTC-t szemből hol lehet sebezni?
szabii98
Mennyire szar az ELC AMX ha stock? Csakmert szerintem az összes free xp-met elköltöm az amx 40-re 😄
mondjuk nem is olyan szar, a sok kevés csatás pattog róla mint az állat, az előbb 1100 páncél által felfogottam volt.. 280 az élete.... 😄
de azért 14k-t kifarmolni..no thanks

I met God. She's black

Ne légy negatív, többi szerveren a SU-85i-ért meg kis egyéni missziókat írtak ki, ahol Defender és Top Gun medált kell szerezni. 3-3 nap alatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyarmatnak ez jut.

T28 HTC az egyetlen harcjármű a játékban amivel több pattintást szerzek, mint sebzést. Nem lehetne időlegesen nehéztanknak nyílvánítani?😄
Persze mellette ott van a Vk 4502 B (P) és Maus.

hogy en mennyire okadok mar ettol a tetves wg bandatol..

eu szerver - dicker max - 200k xp - augusztus 6-10ig
us szerver - type 64 - 250k xp - augusztus 3-17ig.....

4 nap vs 14 nap 😄D
Ezek még frissebek szoktak lenni.
http://wot-news.com/
https://thearmoredpatrol.wordpress.com/
http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/
Talán Angelus1991ster , kedves jóskarola.

Sherman0070
Mostantól ink. csak Statusreport-ot olvasok. Ott legalább frissek a hírek.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egy időben én frissiben tettem ki és fordítottam a híreket FTR-ről, de mindig elveszett Angelus és pajtásai hisztihegyei között, úgyhogy meguntam. Ez a fórum már úgyis csak a nyafizások gyűjtője😊
Sherman0070
Oh elnézést. Ezek a magyar WoT oldalak rohadt szarok. Fordítani sem tudnak és a híreket kb 1 hónap késéssel teszik ki...

Az bőven elég.
Négy magos 3.4-es I5 procim van,kb ennyit tudok rúla.Köszi majd elnézek a boltba és beszerzek egyet.Nekem mindegy hogy AMD vagy Nvidia,csak jó legyen.<#vigyor5>

szabii98
Ez egy nagyon jó kártya, egy 4 magos i3 már kihajtja simán

I met God. She's black

Ha meg inkább AMD-s vagy, akkor ez, vagy valami hasonló. Arra azért figyelj, hogy az alaplapod/procid elég combos legyen a kártyához, mert ha visszahúzzák, akkor sokra nem mész vele.
Ebben az árkategóriában ezt ajánlanám, szerintem ez a GTX 960-ak csúcsa.
Ha már ilyen profi kártya tudorok vagytok mondjatok nekem valami jó kártyát normális árba.Ami tényleg jó.Most akarok új kártyát venni,sokat nem áldozok rá csak olyan 50-60 ezret,max 80 de akkor elköltöm a dugi pénzem és nem marad piára.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.03. 17:44:17

Úgy látom átlagban 5-10 FPS-sel tud többet a GTX 970-nél, ami még kisebb lehet, ha 970 G1 Gaming-ről van szó. Ennyiért nem áldozok be 150 rugót. Legközelebb R9 295 X-et veszek, majd ha milliomos leszek😄
szabii98
Hát gondolom a 980 Ti-nak szánták a 390x-et ellenfélnek, de a sima 980 is veri, sőt néhol a 970 is. Persze, 150k-ért 970 és 980 közé befér árban, és kb teljesítményben is. MSI R9 390X Gaming Review

I met God. She's black

Halvány lila gőzöm sincs,nekem régi 1 gigás kártyám van.Nyóc gigás kártyám meg egy hamar nem lesz,annyi felesleges pénzem nincs.

Látom megjöttek a 300-as szériás AMD videokártyák. Van valakinek már belőle? Látom a 390X-et már 8 giga memóriával szerelik (a hétszázát). Jó, nem jó?
Bakker ma artyba közelről 0-s critet lőttem.<#wow3>
Jött leopard segíteni neki abba meg szemből ezertizenvalamennyit pusziltam,visítva menekült vissza a ház mögé.<#mf2>
Sarokról próbáld lövöldözni,de beszopta.

joe662
Én valami elbaszott T49-t kaptam,ez még a Jge100 budiajtót se viszi át<#falbav>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Count Adyn
a "resultig in" az eredményez kb magyarul, tehát ami előtte van az az ok, ami utána a következmény😊
Tehát nem mondják meg a tervet és ugyis késik és abból csak sírás lesz, tehát a klasszikus "when its done" fejlesztői kijelentés😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Ha csak az elsődlegest csiinálod meg a 15.-nél akkor mind az öt ágnál kell, mivel úgy csak négy pontot kapsz, viszont a másodlagosokért jár plusz egy pont. Így ha a 15-ös küldiket kitüntetéssel (másodlagossal) csinálod meg, akkor elég 4 ág is. (alsós matek XD)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Sztem így a helyes: a negatív visszajelzések hatására, mindig el kell halasztani a dolgokat, ezért nem teszik közé többé a 3 hónapos terveket.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem kell feltétlenül mind az 5 osztály küldetéseit megcsinálnod. Csak 4-et, tökéletesre.
Hogy érted??? Van vele egy csomó küldetés amit meg kell csinálni ahhoz hogy teljesítsd! Vagy van valami más megoldás is?
Még helyesebben: "A fejlesztők balfaszok."
Sunsetjoy
No problem, hogy az eredeti link nem ezt jelenti:
"Developers are no longer publishing 3 month plans because the stuff was getting delayed all the time resulting in negative feedback;"

Helyesen szerintem: "A fejlesztők nem teszik közzé a 3 hónapos terveket, mert mindig késésbe kerülnek a dolgok, ami negatív visszajelzést okoz."

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Olyan létezik hogy statpader arty?

patchaou
Nem feltétlenül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De most tényleg, kéne mert ki akarom fejleszteni majd lassan a prémium vasakat ahhoz meg kell ugye a küldikhez
Hát...ööö! Akkor ezt asszem meg is dumáltuk!<#hehe>
Utoljára szerkesztette: vat69, 2015.08.03. 15:48:09
Sherman0070
"a fejlesztők már nem teszik közzé a következő 3 hónapos terveiket, mivel a tervek mindig késtek a negatív visszajelzések miatt;"

Legyetek pozitívak vagy miattunk fog késni a Havok...

Sherman0070
"a fejlesztők egyeztetni fognak az Xbox One csapat amerikai munkatársaival a WoT PC változata grafikai fejlesztésével kapcsolatban;"

Ennyi az amcsik alázzák a hülye oroszokat. Gondolom átlopják a technológiát mert maguktól nem jutnának semmire.

Hali!

Melyik artit érdemes megvenni??
xotyi
Pfff.. valami fertelmes hibrid, kis kép alapján IS(?) torony és feltételezem D25T 175ös átütésű 122es löveg T44 alvázon, ha jól rémlik ezt a koncepciót egyszer már elvetették

Trance&Friends nothing more..

Asszem szuperteszterek kapták.
joe662
Ezmiez?<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Legalább lesz 5x XP a Dicker Max misszióhoz?

Szent ég ez mekkora csata volt.Bukott csatát ketten megnyertünk.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 2 870 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 37 723
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Ketten maradtunk tíz ellen.Többiek kb csak dísznek voltak,nekem arty ellőtte a láncom csata elején így baromi lassan tudtam vánszorogni.

Azért nem, mert WG-ék ilyen jót nem csinálnak. Erről az alapról indulva én meg azt nem értem, hogy mi a halálnak raknak bele legénységet? Úgyis kirakod őket, mert továbbvinni nem érdemes. Akkor már jobb, ha a fejleszthető/nem prém hk.-ba veszed a legénységet és onnan pakolod a prémbe és vissza.
Én csak azt mondtam hogy van esély 😊

Nem profi játékosról van szó de Mostmár azért a saját hp lesebzése jó eséllyel megvan neki. Szenvedéssel és kitartással meglehet Ennyi tankkal is. Az első nap után majd látszódik Úgyis, de ha hétvégén nagyobb szorzó lesz az is sokat segíthet.
popey8
Nem ér meg ennyi időt és energiát, ez így van.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Háát 200k xp ha T4-5 tankokkal játszik akkor kb 500xp/csatával számolva 400 csata.<#szomoru1>
Dicker max meg annyit nem ér.Nekem nincs meg,de nem is érdekelt,de találkoztam vele,M4-nek nem ellenfél,mert csak 1 lőszer kell bele.