A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #369644 Jézusom ! El nem tudom képzelni hogyan használtad te a T-54-est gold nélkül 175/183-pennel 
Egy jactor nevű játékos egy oldalon a kisebb penűt javasolta. Idézem : A D-10T2C 201 mm-es AP penje pedig egyenesen sereghajtó a T9-es medek között átütés terén, ez a legalacsonyabb átütésű T9-es közepes tank ágyú! Mégis ez utóbbi ágyút javasolnám használni. A D-54 2,9 másodperces célzási ideje fájdalmasan lassú, 0,39-es pontossága pedig az őrületbe kergeti használóját. A D-10T2C azonban jóval pontosabb és jóval gyorsabban is céloz mint a D-54, valamint a rejtett szórásértékei is jobbak. Az alábbi képen láthatóak a két löveg rejtett adatai
http://www.wotinfo.hu/index.php/item/1741-t-54-elemzes
Azt hittem a 201-est használják legtöbben, lehet mégsem ? Azért a 201 sem megváltás, de a 219 sem egy elegendő érték vagy csupán én vagyok telhetetlen ?