A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369516 Az OI-exp a tier3-5-t terrorizálja, az OI meg tier4-6-t, annyi a közös bennük, hogy +1 tier-től sem ijednek meg, +2 tier már ellenfél nekik. Az OI exp ráadásul mozgékony is, igaz páncélja nem sok, de legalább sok hp van.
Szerintem ezek a tankok lecsúsztak véletlenül egy tier-t, talán mert az o-ni és az o-ho nem volt jó egy tier-el feljebb vagy nem tudom az okát.
Nerf értett tankok keményen, főleg mert az OI exp valami elképesztően jól hozza a kreditet is. Jelenleg szerintem a legjobb tier 5 nem prém farm tank. A vbaddict szerint is az első tier5 nem prémium tank bruttó kredit termelésben és második nettóban. A Bishop előzi meg nettó kredit termelésben, de nyilván csak a sunyi sutyerák arty taktika miatt.
Ezek a tankok arról szólnak, hogy kapnak az egységsugarúak egy olyan tankot, amivel tényezők lehetnek, jobb játékosok meg letarolhatják vele az ellenséget. Tier6 csatákban elég megnézni az elején az mm-t, ha az ellenfélnek több OI tankja van és nem valami orbitális idióta mindegyik, akkor lehozzák a csatát jó eséllyel. Tier5-ben már nem is szeretek menni a kv220-al, mert az OI exp meg OI ellen teljesen tehetetlen. Basszus mire lebontok egy OI-exp-et az már 5x megölt engem és akkor azt nem is számolom, hogy alap lőszerrel pattogok róla. pzkopf t-25 meg a chi-nu-kai is csak távolsági harcban tud OIexp meg OI ellen hatékonyan bármit is tenni. Ilyen szempontból már a t-25 is egyre kevésbé használható, mert a chinukai +30m alap látótávja meg a használhatóbb ágyúja jelentős előny a távolsági harcban. Nem is lepődöm meg, hogy a chinukai a legjobb tier5 prém tank nettó kredit hozamra, nekem is gyakorlatilag ez maradt egyedül használható tier5 prém tank ilyen OIexp meg OI áradat mellett.
Evvan, ezt kell szeretni, mondjuk bárki megveheti, ez normál tank, nem prém. Valószínűleg én is visszaveszem az OI-t az OHO után, mert semmi jót nem hallottam a tier9-10 tankokról, akkor már inkább trollkodok kicsit az OI-val.