World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én max T8-at veszek.
T10 már vagy két éve nem érdekel.
Elvileg akkor megoldható hogy PC-n használjam a WoT Xbox verzióját?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vereség
Csata: Tundra
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 1 526
Szerzett kredit: 35 818
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 2 767 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 37 441
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tier 8ban szívás de ott is összejöhet jó kör.
Imént mentem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Victory
Steppes
Heavy Tank No. VI
Experience received:2 382 Credits received 60 409
Battle achievements High Caliber, Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker" WN8: 8 077 (100)
hamarosan meglesz a 2. Moe is, aztán jöhet a 3. 😄
WoT: Nishizumi77
Viszont végre láttam játékban az új prém tigrist.T8 csata volt,én Tiger 2-vel voltam,nem tudott át lőni,még mókás is volt,forgattam neki a tankom hátha valahol át lő,de nem jött neki össze.<#vigyor>#vigyor>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
És még a söröm is meleg...
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.08.01. 17:33:16
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Persze rám jöttek,elsőnek haltam,elegem is lett 2meccs után.
Mondjuk ma sem jobb a helyzet<#gonosz3>#gonosz3>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igaz ugyan, hogy már megvan az összes arty küldetés, de egy bentmaradt, és kéne egy plussz női harckocsizó, így neki kezdtem.
A kérdésem...Miért nincsen meg a küldi, azaz jobban mondva, a hősies védekezésért kapott xp-t miért nem adta hozzá a csatában megszerzett xp-hez? Korábban ez így volt. Tudom, mert így lett meg az SPG 15 az objectért. Nagy kaliber + döntetlen.
750 xp-vel meg meglett volna a top xp és a top sebzés is a csapatban.
Íme:

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.01. 15:19:07
Egy t37el ketten elmentünk balra,igaz ö hamar elhullott,feltartom a fél ellent,erre az idióta lemmingek meghalnak a tengerparton<#falbav>#falbav>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Korábban megcsináltam T-55 MT-15 küldit Chi-Rivel de persze 2k dmg nem jött össze vele, ezzel a szerencsés körrel meglett másodlagosra is végre, már "csak" az arty küldetéseket kéne befejezni, 2 maradt SPG-15 ig, a nyírjak ki valakit + sebezzek meg mást egy lövéssel, meg lőjek ki 3 legalább 1 tierrel nagyobb ellenséget.. Már hányingerem van az artyktól....
Amit írsz, az tényleg arra enged következtetni, hogy 1 kód/account lett a limit, de gondolom ez előbb-utóbb kiderül.
Amúgy, ha előre tudod, hogy csak 1 kódot lehet felhasználni, akkor megvetted volna azt az 1 kódot, amiért "csak" a jgt88-at kapod? (ha nekem nincs már másfél éve meg a garázsban a jgt88, akkor én nem biztos, hogy megvettem volna, mert engem kifejezetten a gold érdekelt, akarok is majd venni belőle egy panther 88-at.)
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.01. 10:37:25
Amúgy volt eredeitleg jgt88-ad a garázsban, tehát az első kódra már 10k goldot kaptál vagy nem volt jgt88-ad és azt kaptad meg? (mert ha volt és goldot kaptál, akkor talán azt jelenti, hogy nem új felhasználóhoz kötik, hanem 1 db kódot használhat fel egy account)
Lehet, hogy a múlt hétvégi 3 napos jagdtiger88 bérlés-kor hirtelen megugrott a bónusz kódok aktiválása (mert az emberek látták, hogy nem kell konkrétan megvenni, elég csak bérelni a tankot a 10000 goldért) és ez feltűnt a WG-nek, hogy mi a csuda van, hogy kb. két és fél hónap után néhány nap alatt ennyi kód aktiválódik. Azután matekoztak egyet és rájöttek, hogy ez így nem jó biznisz nekik.
Persze ez csak egy saját ötlet, amúgy fogalmam sincsen.
Kétszer nekem is sikerült használni, így szereztem 22.500 goldot + 2 hét prémiumot + garázshelyet (Nekem már másfél éve porosodik a garázsomban a jagdtiger88), de úgy döntöttem, hogy befektetek egy jó időre és megveszek még két kódot (4 kód lehetséges/account) és akkor évekig elleszek belőle. Hát pech-em volt.
Azért remélem, hogy csak valami tévedés van és hamarosan jó lesz vagy másik eladótól kell szerezni vagy valami. A remény hal meg utoljára. 😄
Ha valakinek bármi féle infója van/lesz ezzel kapcsolatban, az szóljon. (pl.: ma reggel aktiváltam egyet, amit X helyről szereztem, stb.)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mostani HD modellek egy kicst egyszerűbb megrajzolásúak , mint a War Thunder GF tankjaié. A tartalmat előzze meg a kinézet, legyen az az elsőbbség?
Esti vérpistike mondatai:
-hali
-mibe tolod?
-szakaszba?
-segitség kellene nem tudnál abban segiteni nem tudok bejelenkezni a tem szpékbe mert nem tudom mit kel beirni a pasvördbe?
-min komonikálsz?
Az ilyen viccelni akar, trollkodni vagy szimplán ilyen?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 23:26:38
angelus1991ster.blogspot.hu
Jó tényleg logikus lépés de nem 10-esével kéne betenni mert így 5 év lesz ez a folyamat.
Ezek a modellek átkonvertálhatók a PC-verzióra? XBOX win7/8/10 microsoft termékek , talán nem gond nekik.
Mert ha így van , jó tudni, hogy a HD modellek jó része készen van.
HD modellek apránkénti adagolása logikus lépés, hiszen valamivel fell kell tölteni az aktuális patch-et, ha csak 1-2 új sima és prémium tankot hoznak be a játékba.
Turán III Prototype bekerülését október közepére tippelem. Adott tankról kiszivárgó első információk megjelenése után 2,5-3 hónap alatt kerülbe az adott harckocsi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 23:02:38
angelus1991ster.blogspot.hu
2, Már bocsi a kérdésért, de az a fajta vagy, aki kib@sz egy játékot a gecibe, mert szarul néz ki fullHD-ben? 😊 Az már csöppet se zavarjon, hogy a játék anélkül is több sebből vérzik, olyankor nem szokása az embernek lepattogzott festékre, mert horpadásokra kiverni 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...