418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Pont ezért bukta,ha du elutalom,az holnap utàn reggelre lenne a szàmlàd,de az ugye szombat:-(
  • Antimat
    Jó hogy mondod, én is épp a T34/100-nál tartok, volt egy csomó személyes tartalékom valahonnan (vagy 20 darab 2órás 100%-ot adó) és gondoltam, ráfekszem a cseh ágra mert tetszik a 9-es, 10-es tank.
    De ez az ágyú a T34-en halál. Az ugye alap, hogy a stock ágyú a 85-ös, tehát mehetek T34-85-tel t9 ellen, de kigrindeltem a nagyobbikat, levettem a binot, rátettem az extra láncot a nagy ágyú miatt, de nekem katasztrófa: össze-vissza lő, ha nem várom meg a teljes szűkülést, ha meg megvárnám, szétcsapnak.. A nagy toronnyal javul a célzásidő vagy marad ez a fos?
  • András77
    szt partrick akció

már kirakták a weblapra is, igaz nem kapkodták el, reggel 8-9 körül még nem volt fenn a hír.

Amúgy a lóherét fel lehet rakni mindkét oldalra, de nem tudom pontosan mit csinál. Az fv4202-re tettem, mert azt fogom most sokat használni. Elvileg ha rikosé,lepattanó, nem sebző lövést kap a tank, akkor csinál valamit, vagy semmit, mert +0% a hatást ír a lövész alap képességére, de azt kerek 10 másodpercig. Nekem csak dísznek tűnik és semmi hatása, de passz, majd talán valaki tapasztal valamit. Beraktam az fv-re egy 50%-os lövészt, de akkor sem változott a hatása, úgyhogy ez nekem egy szimpla dísznek tűnik, semmi hatása.
  • Userx2
    Sokat nem ér az a cseh prém, jól gondold meg. :) Ahogy Clever mondotta régen, ittas a lövésze. Jól bele illik a f_stalicska cseh gépek sorába. Meg is értem azt a lila játékost aki a 9-esnél száll be a cseh ágba.

Akinek megvan a 8-as 9-es; mondja már meg, az is össze vissza lő még? Mert akkor hagyom a csudába. Tegnap visszavettem az ST-1-et annak a lövege álom ezekhez képest.
  • Antimat
    3 napig él az ákciójó
  • joe662
    Kőszőnjűk Emese!:-D:-D
  • Tono34
    Cseh prémium nem várható akcióban valamikor?
  • Rammsch31n
    Ezazz dőljetek be csak a WG-nek meg a Bundle-knek... aztán meg ha leszarják az EU szervert, vagy akármi mást... majd jöhet a sírás! :D Pont emiatt szar a WG mindenre és tehet meg, amit akar... mert mindig lesz, aki tovább vásárol...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.17. 12:40:09
  • tutyimutyi2
    IS-3A átlagosan mennyit hoz egy körből?
  • Megamax
    Nem kell ilyenre válaszoni , meggyozni ugysem tudnád az ilyeneket, szimplánn ignorálni kell. Csata utánn énis nemegyszer látom villogni a garázsban , hogy valaki rámírt meg sem nézem csak becsukom. A játékban lévo report meg nem csináll semmit. Csak a friendli fire az az ami autoatikussan bannol ha elérsz egy szintet.
  • JagFater
    A 3*-os legenysegi xp-t hol talalom?
  • joe662
    Otthon,igen,de kűlfőldről nem.Sajnos.1nap a minimum.:-(
  • Tono34
    Elméletben egy átutalásnak elégnek kellene lennie pár órának.
  • joe662
    Kőszi!
    Màr csak azt felejrettem el,hogy nincs pènz a kàrtyàmon:-(
    Mire hazautalok az hètfő:-(
    Na mind1 majd legkőzelebb:-)
  • András77
    Bemegyek a t34/100-al malinovkán a szokásos medes/td bokorba és nem is figyeltem a chat-et nagyon. Összelőttem onnan 2,9e sebzést, 3 frag stb. Van bino a tankon, úgyhogy saját spotot lőttem mondjuk úgy 1/2 részben meg volt még 300 spot asszisztom is.

A csata vége felé látom a chat-ben veszettül ugat egy e25, hogy riportol. Csata után rámírt és ott is ugatott, hogy szerinte az egész csapat kért, hogy menjek onnan. Mondom neki, nézz már rá a sebzésre barátom, 3x annyit sebeztem, mint te. Nem azért ültem ott, mert éppen r.cskáztam, mint ahogy ti a házak mögött, hanem folyamatosan volt célpontom. Amikor nem volt, akkor tovább mentem a hegy felé. Az, meg hogy ki mit ugat a chat-ben eléggé hidegen hagy. Most éppen be volt kapcsolva, úgy maradt, mert a szakaszos napi küldik miatt bekapcsoltam (mert állandóan rá kellett szólni a jónépre, hogy fogadja már el).

Tényleg hogy most már valamit csinálniuk kéne ezzel a játékbeli riportolási rendszerrel, mert ezt mindenre használják ezek a nagyon okosok, de arra nem, hogy jogos helyzetben riportoljon valakit. Ellenben ha neki nem tetsző játékstílust lát, akkor már nyomja is a kondukátort.
  • Tono34
    Tank + slot: 32,5 euro

60 euro:
    Panzer 58 Mutz
    1 Garage Slot
    5,500
    1 Coated Optics
    1 Vertical Stabilizer Mk 1
    1 Medium-Caliber Tank Gun Rammer
    Bonus: Crew - 100% Major Qualification
    Bonus: 15 exclusive missions: x5 XP for a victory (Random Battles only)
  • joe662
    Valaki megmondanà milyen konstrukcióban àruljàk a Mutzot ès mennyièrt?Mobilrol sajna nem tudom megnèzni.
    Köszőnőm!
  • Plata
    Nem baj majd meg tanítom nekik hogy legyen.
  • Tono34
    Annyi nem létezik..
  • Angelus1991ster
    XD XD XD
    1800 óta van egyáltalán jász és kun ember? Rég asszimilált népek lettek :D Bár hagyományaik és motívumaik egyrésze megmaradt.
    Az egyetlen sikeres befogadás volt a magyar történelemben.
  • Plata
    Matilda BP-nek hány ezer skilles legénységnél lesz jobb a sebessége?
  • Angelus1991ster
    Fú de jó.
  • Plata
    Mert én nem vagyok magyar.
    Én ugyan is félig Kun és félig Jász vagyok.
  • lexlutor
    kb igen:
    Important: Please note that you can put this emblem on any tank, of any Tier, in your possession (that supports emblems). However, once applied, the emblem will be permanently assigned to that vehicle. This means that you will not be able to transfer it to any other tank. Of course, you will be able to remove the emblem at any time from the vehicle, in which case the clover will be stored in your depot until you decide to apply it again on the designated tank via the "Exterior" menu in the garage.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.17. 10:21:45
  • lexlutor
    kosz! igen, latom, mar a jatekban aktiv, csak most sikerult kirakni az oldalra.
  • Angelus1991ster
    1db embléma csak egy tankra jó? És csak egy oldalra jó?
  • Angelus1991ster
    "De volt egy hisztis magyar"
    Miért nem hisztis 'honfitárs'?
    Ha kérhetem a magyar szó legalább ebben az országban ne legyen negatív hangzású, hamár a szomszédos országokban azzá válik.

"Csíra fizetős gyökerek", "nyaljábe putyinnak"- szokásos proli ez
    - mégis játszik vele immáron 52 ezer csata óta. Akkor ki is nyalt kinek? Ki fizetett kinek?
  • András77

Van, kapsz fain lóherét.

A 3x legénységi xp is jófajta dolog, mert végre meglesz a hatodik érzék meg a bia pár tankomon.

Meg van leárazás pár dologra, képzés, álcafestés, ilyesmik, ha jól tippelek, azokat még nem néztem meg. Az fv-re rakok álcát, ha jóárasítva van.
  • Plata
    Voltam egy ratyi csatában,sajna a Matilda iszonyú lassú,nem láttam egy tetves ellenséget sem,mire felértem a dombra már kb 10 hulla volt.
    Idióta játék engem pont a legszarabb helyre rakott,mire felmásztam a dombra vége lett a csatának kb.De volt egy hisztis magyar,még anyázott is,de azt elfelejtettem lekapni,nagyon igyekeztem legalább 1 ellenséget látni.

• lexlutor
    Nem kene vmi St Patic napi akcionak lennie?
  • Tono34
    Lánc nem volt az nem látszott, inkább torony.
  • stalkeer
    Sziasztok,akinek megvan a Mutz-ról írna egy rövid véleményt,mennyire használható,főleg mert nem tier limites,esetleg az FV4202?
  • AlucardHuN
    Az lánc lehetett, vagy mellé ment.
  • Tono34
    O-I nagy löveg HE-vel cromwellbe 21-et sebezni ..... nem, nem ennyije volt hanem full.
  • joe662
    Délután,Td módban szedegettem a medeket
  • Angelus1991ster
    Mi a túrért hisztiznek ezek. Mit gondol, hogy Én pici pónimmal játszik? Ellenfél elvégre.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oké, néha amikor az arty csipked, akkor írok vissza idegesen kedves szavakat, ha bármely harckocsiban ülök. (Skycanceristákat rühellem.)
    Te csak levadásztad a bamba Titánt :) O-I-val Chi-Nu Kai ellen kikapni 1 v1 elég nagy szégyen. Mivel annak a goldját az O-I frontja és hátulsó része pattintja.

• yossarianHUN
    Én ma két Type 4 Heavy-t filéztem ki T95-tel. Nem volt arty, erre nagy mellénnyel megindultak az Arctic Region halálkanyonban, hogy majd ők ledózerolják a mezőnyt, csak arra nem számítottak, hogy van a másik oldalon egy még nagyobb, lassabb, és páncélozottabb dög, mint ők:D Agynyúzó gép tud lenni az a T95, de azért néha megvannak a szépségei:)
  • András77
    Én a chi-nu-kai filéztem ki egy oi-t és utána riportolással fenyegetett, meg hasonló szép magyar beszédben volt részem. A bűnöm az volt, hogy először szemből támadt (sand river - védekeztünk) és úgy valóban nem tudtam beütni, de elmentem jó messzire nekem bal irányba és onnan már ráláttam az oldalára. Mivel nem látott, de gondolom volt fenn neki minimap mod, ami az utolsó helyemet mutatta, ezért arra következtetett, hogy szemből szedtem ki és egy mocskos roh.dt n.ci csíter vagyok.
  • Plata
  • Angelus1991ster
    Egy igazi lomha kreténke volt ez. Gondolom virsli ujjaival próbált "írogatni".
    Mi is büszkélkedünk ezekkel . Népünk barbár kazonjai ( ST faj ) ezek. Egy Titánt így használni szégyen. Szégyen a Titán harckocsira. Nem méltó rá.