banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A replayek és bevágott eredmények már spoilerban vannak, úgyhogy sok vizet nem kavarnak (megjegyzem ezért is le kellett futni pár kört).

Értsük már meg, az, hogy valami jogos, nem jelenti azt, hogy szükséges, kívánatos, de még csak azt sem, hogy elfogadott. Mellesleg a jogosságáról megint lehetne vitatkozni, szerinted jogos, szerintem nem. Még ha a Churchill VII-ről lenne szó az lenne, de akkor nem lehetne az "anti-német bias" címen még további sorokat hisztizni róla. Részrehajlásról meg nincs szó, hiába látjátok bele, amit bele akartok. Kőkemény kapitalista, és mint ilyen haszonleső, és sokszor kapzsi banda, az tény, de ez minden mai mammutcégre igaz, maximum a WG-vel ellentétben nincs velük annyi dolgod, hogy feltűnjön.

De felőlem még emiatt is lehetne panaszkodni, egye kánya, felőlem még hetente is felhozhatja boldog-boldogtalan a témát, de hogy valaki naponta böfögje ide oldalakon keresztül szóról szóra ugyanazokat a fröcsögéseket, amiket tegnap, az elmebaj, és trollkodás. De akkor kérdezz körbe, hogy hányan tartják ezt kívánatosnak a fórumon, mert én úgy láttam, hogy már nem egy embernél borult ki a bili, és szólt rá. Én is többször rászóltam, pár napig csönd volt, aztán indult az egész először. A Kubukli történet ugyanez volt. Van, aki nem ért a szép szóból.
    Most elmehetnék a moderátorokhoz, és tíz az egyhez, hogy nekem adnának igazat, de hármat találhatsz, kire lenne utána rásütve, hogy rohadt despota.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.28. 17:58:07