banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    6e-t? Az nem az a küldetés, már a t55a-nál járok, 12e-t kell hoznom. Bélával, e75-el már sikerült, maus-al már többször is közel voltam, de nem értem még el és mellé még győzni is kell, ami felezi a lehetőségek számát. Azért Maus-al sem úgy van, hogy kiállsz aztán majd rád lőnek 12e-t, mert egyrészt aranyt fognak rántani, másrészt HE-t, harmadrészt van arty is általában. A negyedik probléma az, hogy közelharcban sem könnyű vele és én általában nem így siderscrapelek, hanem kisebb szögben, csúszóra veszem. A maus-nak ez a kínja, hogy kis szögnél az arcát belövik, ezért bátran jó nagy szöget kell vele bezárni. Ráadásul nagyon rühellem az olyan csatákat, hogy nem lehet vele lőni, csak pattogtatni, mert ha ráfordulok, akkor 4-5 ágyú lövi az arcomat.