banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem rossz akció ez, hasonló jöhetne ide is. Két tier10 tank vár megvételre (amx30b és fv215b) és kéne a kredit.

Eddig az volt a tervem, hogy letolom a t55a-t és az obj küldetésből szerzek kreditet, de úgy látom, hogy nem tudom könnyen megcsinálni a t55a LT15, HT15 vagy SPG15-t. A maus-al nekem nem megy, arra már rájöttem, hogy sokkal jobban kell forgatni, mert ha nincs derékszög, az mindent lepattint ráadásul belövik az arcát, ha nincs beforgatva elég jól, de nem bírtam mexokni még, az LT15 iszonyat pálya és csapat függő, nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy legyen esélyem és akkor is jön egy vadbarom, mint legutóbb egy is3 előre rohant és elszedte a spotot, az SPG15 meg olyan, hogy eddig talán 3 megfelelő arty csatám volt az összes arty csatáim közül, amikor top sebző és xp voltam és életben is maradtam és 3e sebzés is megvolt (ez az életben maradás nem kicsi fricska, hiszen vesztes csatában a mostani agyhalott rohamok miatt nem lehet életben maradni, artynak szinte biztosan nem, régen még tovább tartottak a csaták, kiegyenlítettebb volt a játék és akkor voltak taktikai foglalások, mert máskülönben nem nyert volna a csapat, ma csak akkor foglalnak, amikor tényleg nem kéne lásd prokhorovkán encounterben már többször vesztettem úgy, hogy befoglalt a csata elején azonnal az ellenfél egy csomó tankkal, de akkor vesztes csapatban nem lehet összelőni 3e-t meg top xp/sebző is legyen az ember, szóval a másodlagost szerintem vesztes csapatban szinte lehetetlen megcsinálni, győzni kell hozzá, viszont győztes csapatban igen sokat kell sebeznie egy artynak a top xp érdekében, akárhogy is nekem esélytelennek tűnik).