A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369391 Azt a tier10 TD-t alig látni csatában. Pedig sokan nekiálltak, de aztán jöttek a visszajelzések és elfogytak a csatákból ennek az ágnak a tankjai. Még öcsém accján kihúztuk a halálcsillagot, pedig az az ág is olyan volt, hogy még úgy is majdnem abbahagytuk, hogy ketten húztuk, tehát ha valakinek tele lett a búrája, akkor másik ember húzta, de még így is többször beszéltük, hogy abbahagyjuk-e.
A halálcsillag viszont jó volt trollkodni, bár az arany lőszer miatt drága a fenntartása. Még a nerf előtt south coast-on (miért kellett azt a pályát kivenni, szerintem jó és hangulatos volt, igaz nem hasonlít mittengardhoz). 2100 fölött lőttem be vele egy maus-ba, amiért "megdícsért" a chat-ben, még a saját artynk is írt, hogy mi volt ez, először azt hitte, hogy az ő lövése volt, de az mellé ment
Annyira viszont nem jó ez a tank, hogy még egyszer kifejlesszem, no way.
Szóval jó lenne trollkodni néha az az ágyú és adja magát a második brit td ág, hogy azt végig vigyem, de tényleg jót én még azokról a tankokról nem hallottam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.26. 10:45:31