A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369323 Elképzelhető, de nem valószínű egyébként. A cent ax küldetésnél sem volt olyan, hogy már első nap a garázsban kell legyen és elméletileg ha über pro nolife játékos volt valaki már az első 1-2 nap megcsinálta a 450e sebzést. Oda sem kellett a centurion ax. Persze ezt nem lehet 100%-ra kijelenteni, de ha nincs más megoldás, vállalható a kockázat.
Ettől független, én mondjuk biztos, hogy nem tier10 tankot adnék el, hacsak végleg nem akarok megszabadulni tőle. Mondjuk egy tier6 tank igaz kevesebb kreditet ad, de olcsóbb is a visszavétele. Annyi kreditet egy kisebb tier tank is eladása ad, hogy fedezze a kredit igényt a 450e sebzés eléréséhez. Ha megvan az fv4202, akkor azzal viszonylag hamar ki lehet farmolni a tier6 árát.
Illetve még egy dolgot meg lehet tenni. Én általában stock állapotban szoktam eladni a tankokat, nem tudom, hogy más hogyan van vele. Most az év végi akciók alatt átfésültem az összes felszerelést, agyút, tornyot, lánctalpat stb és amelyik olyan tankhoz tartozik, ami engem már nem érdekel többet, azokat mind eladtam. Sok millió kreditet bányásztam így ki.
Nekem még mindig b.ssza a csőröm a kamo értéke ennek az fv4202-nek. Mountain elmentem G5-be csipegetni és minden lövés után spot. Jó, annyira ott nem meglepetés, de nagyon messze voltak az ellenfelek, tényleg azt vártam volna, hogy ne spotoljanak már fel. Egy legényen van 100% kamo meg BiA, festés még nincs, azt majd aranyosat rakok rá, de nem vagyok elégedett a kamo értékével. Egy SP-vel oda simán beállok és lövök és nem spotolnak, igaz azon full kamo skill, bia, meg festés is van, de akkor is ez valahogy idegesítő az fv esetében.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.25. 11:33:35