A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369284 Fajlagosan drága a lőszere, lassú, nehézkes tank (nem tud flankra helyezkedni, taktikázni csak lassan lehet reagálni) és szerintem botrányos a kamo értéke, de ezt még várom, hogy más is megerősítse vagy valami hivatalos adat jöjjön róla. Ráadásul a mostani napszakban nagyon sokat megy tier10-ben, de nem panaszkodom, ingyen volt, az időmet öltem bele, de amúgy is játszottam volna és a napi 750xp elérése sem volt annyira nehéz a centurion ax-el. Egyszóval ingyen volt, de hogy ezzel nem fogok érdekes köröket tolni a jelenlegi formájában az is teljesen biztos.
Én bíztam ebben az FV-ben, mivel főleg kreditet kell termeljek prém tankkal és az SP-vel már 1000 csata felett vagyok és a lassúsága miatt elég egysíkúak a lehetőségek vele (kevésbé finoman fogalmazva qrvára unom már), de az FV sem lesz megváltó, olyan értelemben, hogy termeljek kreditet és szórakozzak mellette. Úgyhogy marad a rudy, e25, t25 meg újabban a chi-nu-kai-al megyek kegyetlen jó köröket, nem is nagyon értem, de valamiért nagyon ütős egy tank (tudom, ezzel a chi-nu-val sokan vitatkoznának, de amikor sorozatban tolom vele az ászokat meg tényleg jó köröket olyan értelemben, hogy érezhetően hozzá tudok tenni a csatához, akkor jól is szórakozom és hozza a kreditet, meglepően jól, igaz, hogy most már tényleg komoly legénység van benne, hogy kigrindeltem az stb1-t, nagyon sok csatát beléjük raktam, talán ennyi plusz kellett a chi-nu-kai-nak csak).
Wz111-em van még tier8 prém, de azt gondolom nem kell részleteznem, hogy miért nem szívesen gurítom ki a garázsból
Várjuk a buffot szeretettel, de a WG-t ismerve sok köszönet nem lesz benne.