banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Na a lényeges kérdést meg lehagytam. Nekem nagyon rossznak tűnik az FV kamoja. Nincs rajta álcafestés, sem 100% kamo a legénységen, de egyszerűen folyamatosan spotolnak, lövést alig bírok leadni úgy, hogy ne spotolnának fel. Másnak is van ilyen gondja vele?

Az lehet, hogy kicsit túl agresszíven tolom és még nem találtam meg vele az ideális távolságot, de nekem ez kicsit frusztráló így. Aminél viszont lehidaltam, hogy Erlenbergen nem tudtam észrevétlenül felosonni az F0 bokorba a domb felső részén mert felspotoltak közben. Lehet, hogy kifogtam egy látótávra kigyúrt ellenfelet, aki még prém kaját is használt, mindenestre nagyon nem tetszett ez nekem. Nem is emlékszem, hogy van-e másik med tankom, amivel nem tudtam eddig oda felosonni, szóval nekem nagyon gyanús, hogy szörnyű kamo értéke lehet.

Nem találtam összehasonlító adatot erre, csak a harctéri tapasztalat az, hogy állandóan spotolnak, de mondom lehet, hogy user error és túl közel vagyok, csak vannak nagyon gyanús helyzetek, azért nem gondolom, hogy user error ez, hanem tényleg rossz a kamója.