banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Adhattak volna, de most komolyan egy t95e2-ben akarod a kreditet égetni? Annyira nem jó tank semmilyen formában. Nekem meg kezd egyre kevésbé tetszeni ez az FV. Rájöttem, hogy nem olcsó a lőszer. 680 kredit és 230 alfa, az SP-be meg 255 kredit és 240 alfa. Az átütés persze magasabb, de folyamatos tier10 mellett nagyjából a hajamra kenhetem. Most mentem egy vesztes csatát 2373 sebzés + 363 assziszt és 18e kredit nettó maradt, ami nagyon kevés, még vesztes csatában is. 27 lövés, ebből 16 talált 11 sebzett, mert Erlenberg bázist védtünk és gyakorlatilag egy tiszta célpontom nem volt, minden ellen takarásban, hull down-ban stb. Nem ész nélkül lövöldöztem, hanem egyszerűen ennyi ment mellé teljes becélzásnál, földbe, égbe és ami talált abból is sok pattant. A javítás 5847 kredit volt, kb a hp 2/3 elvesztése után, ez még elfogadható, de a 18360 lőszer költés viszont sok szerintem, arany nélkül természetesen. Eddig 1 db aranyat nem lőttem belőle, ez viszont pozitív dolog. Egy SP-vel eleve nem kellene sniperkednem, bent maradtam volna a kezdőkör mellett, kirakom az elejét, hadd lőjék és egy csomó spot is jött volna mellé, meg azzal is tudok gyenge pontot, oldalt lőni, onnan ráadásul könnyebb is, nem tudnak az ellenfelek elbújni takarásba.

Ennyit a Rudyval szinte bármelyik vesztes körben lehozok, 2 tierrel lejjebb, de egy teljes értékű tier6 med tankkal, kb 1,2e átlag sebzés mellett.

Nem tudom, de módosítanom a reggeli kijelentésem, mert kredit termelésre is csak mérsékelten ajánlott ez az FV. Bizonyos napszakokban, amikor nem hemzsegnek a tier10 tankok, akkor érdemes vele menni, egyébként inkább hanyagoljuk.

Ha a sebességet érdemlegesen buffolják, akkor talán használható tank lesz, de most per pillanat bizonyos napszakokban nem ajánlott.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 16:22:40