banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem biztos, hogy gond, ez egy sniper tank a jelenlegi formájában és a buff ezen nem fog változtatni érdemben, szerintem. Én rammert + vert stabot és bino-t raktam. Ha nagyon gáz lesz a célzás idő, akkor lecserélem a rammert egld-re (mert inkább töltsön lassabban, de találjon be, pl ez van nekem fenn a 113-on), de eddig nem volt vele gondom. Aki játszott eleget a t49-el mondjuk, annak ez nem probléma, de amúgy hasonló a 113 célzás ideje, wz120, wz111 még rosszabb is, nem kevéssel.

Tier10 csatám még nem sok volt, de ott tényleg szigorúan hátsó sorba való, flankolni, helyezkedni, lassú, a tornyában meg tier8-tól felfele inkább ne bízzunk meg, úgy látom. Arany lőszer meg talán nem kirívóan drága (SP árban van és az alfa csak -10-el kevesebb) és APCR, de nincs olyan kredit termelő képessége, mint az SP-nek, szóval arany spam-re ez nem lesz jó a statpaddereknek, vagy a gatyájuk is rámegy.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.24. 09:20:31