banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Jó lesz ez farmolni, főleg ha kicsit buffolnak még rajta. 1359sebzés + 119 asszisztra kaptam 24e nettó kreditet, 2680 kredit volt a javítás, bekaptam pár lövést. Tornyozni lehet vele mérsékelt hatékonysággal, de tiger pl többször pattant, úgyhogy olyan 200-210 pent meg tud fogni.

Tényleg könnyű ezzel 1,4 körül összelőni, mert jó az átütése és pontos, bár a célzási idő kicsit húzós, de kell vert stab meg skill a legényekre, anélkül lehet, hogy a fejem fognám.

Úgy érzésre az SP jobban termeli a kreditet egységnyi sebzésre, de nehezebb is vele összelőni 1,4e-t alap lőszerrel, úgyhogy az fv-re ráüthetjük a kredit farmolásra alkalmas pecsétet. Élvezetes játékra nem, sajnos, a lomhasága miatt. Remélem a buff ezen valamit javít. Még esetleg megpróbálom 100 oktános benyával, csak nem tudom mennyire gyulladós, még várok a tűzoltó cucc lecserélésével.