A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369237 Aimbot a neve, de ahogy a videón is látható a csávókám rengeteget pattant közelharcban, legalább annyiszor rosszul adja neki, mint amennyiszer segít. Az egyenes vonalban mozgó ellenfeleket könnyebb vele kilőni nyílt terepen, mert előre céloz a sebesség alapján, amit szerintem már kb 1500wn8-tól mindenki meg tud csinálni kézzel is. Ráadásul nem volt igazán hull down-os ellenfél, az szétszívatja az aimbot-ot. Talán az elején próbálkozott a domboknál, aztán rájött, hogy ott szétszívatják. A másik dolog meg, hogy az amx 30proto-nak iszonyat gyors a lövedéke. Az még sima autoaim-el is betalál nagy távolságokra, ha nem megy nagy sebességgel az ellen és akkora átütése van és olyan pontos, hogy csak jól forgatott tankok tudják pattintani. Tehát kb addig a szintig segít hatékonyan, amíg az ember nem tudja legalább a fontosabb gyenge pontokat és nem jön rá, hogy elé kell célozni a mozgó tanknak. Egy tényleg gyakorlati haszna lehet, bokros, takart terepen, amikor semmit nem lát az ember, akkor qrva nehéz kézzel célozni, ott azt mondom, hatékony lehet, de szintén csak akkor, ha az ellenfél olyan kedves velünk, hogy egyenes vonalban halad és nem használ takarást.
Más téma, mentem egy jó muris kört a kis chirivel, a skoda t25-el. Az látszott, hogy valószínűleg elbukjuk és mondom, akkor játszunk fogócskát, én elbújok és az milyen epic, amikor két foglalni igyekvő tankot kiszedtem, azok nézhettek bután, mert beálltam dupla bokorba. Meg a szokásos fordulós csel, amit megevett az OI, azaz a spot leesése után 180 fok irányváltás. A végén is taktikáztam, csak 3 arany lőszerem volt és tudtam, hogy mindegyiknek be kell találnia, ezért nem ellőttem a harmadikat, hanem elraktam és azzal az 1 arany lőszerrel szedtem ki a végén. Hatodik érzékem nincs, úgyhogy csak az ellen mozgásából tudtam következtetni arra, hogy nem spotolt fel.
Meg még egy dolog a végére, erről volt már többször beszélgetés, hogy érdemes-e bino-t rakni tankokra. Én abból indulok ki, ha szükséges, akkor szeretnék látni, ha közelharcolok, akkor meg úgyis mindegy alapon. Bino nélkül nem hozom le ezt a csatát. Persze kellett a szétszóródott, nem koordináltan támadó ellenség is.
A csapatom biztos ugatott a chat-ben amikor beálltam a bokorba, de annyira érezhető volt, hogy ott fognak előttem felvonulni.
Skoda t25 trollolo