A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369235 Szerintem itt nem is az a legnagyobb probléma, hogy egy tank csak tervező asztalon vagy akár még ott sem, csak mondjuk valamiféle koncepció szintjén létezett. Sőt lehetnek olyan esetek, hogy tényleg nincsen az adott tier-be illő tank, ezért egy az adott ágba illeszkedő tankot kell gyártani, akár megjelölve, hogy ez fiktív és addig lesz bent, amíg nem találnak illeszkedő reálisabb tankot.
Na szóval, engem az igénytelenség zavar, ami ezt körülveszi. A Serb két vodka között kitalálja az E50M-t, meg azt hiszem, hogy a proto-t is ő találta fel.
Miért nem lehetne ilyenkor azt csinálni, ha kevés az ismeret egy tankról vagy tényleg nincs is az a tank és kéne a tier-be és az ágba illeszkedő a realitásokhoz közelítő valamit berakni, szóval ilyenkor szerveznének egy több napos konferenciát, meghívnák az elismert tankos szakértőket és az lenne a konferencia (a workshop-ra gondolok, passz a pontos magyar neve) feladata, hogy a szakértők a WoT-hoz szükséges paramétereket a valósághoz leginkább illeszkedően megterveznék, tanktest, páncél, használt motor, használható ágyúk stb stb.
Amilyen qrva sokáig tart nekik egy ág elkészítés, szerintem simán beleférne és nyilván drágább és lassabb annál,mintha a Serb meg a Storm bevodkázik és valamit kitalálnak a deliriumban, de sokkal igényesebb megoldás lenne. Utána meg a Serbék még mindig tudnak a hp-val, szórással, meg a többi paraméterrel, akár tankra vonatkozó rng-vel? addig csavarni, amíg illeszkedne a tier-be a tank.
Mondjuk nekem az E50M is szimpatikusabb lenne, ha nem a Serb vodkázásának az eredménye lenne, hanem mondjuk komoly tankos szakértők megvitatták volna, hogy milyen irányba fejleszthették volna az e50-t a németek. Akkor is egy fiktív tank lenne, de azt mondanám, hogy igen, a szakértők elég jól meg tudnák saccolni a lehetséges fejlesztési irányt. Szóval nem lenne ilyen qrva igénytelen, mint most, hogy a Serb beadja szabadolmba, találmánynak az E50M, na ez ami igénytelen sz.r.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 23:25:45