banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    1 hét után berakott prokhora, minden ideálisnak tűnt, 6e spot + 660 saját sebzésig jutottam . Egy is3 a csapatomból előrerontott és elvitt 1,7e spotot, 300 saját sebzés mellett. Nem is értem, tényleg nem. Miért kell ekkora vadbaromnak lenni? Most az hagyjuk, hogy megint 4-5 percig kellett spotoljam az ellent, hogy kilőjenek egy t34-t meg egy aladárt (volt nálunk egy halálcsillag, csak a miheztartás miatt írom, de folyton mellé lőtt). Az is3 tényleg egy barom volt, xp-t is alig kapott, miért volt ennek fontos, hogy előrerontson, ha előtte legalább 5-6 percig meg tudott ülni a 3.14csáján. Jó tudom, 7e csatás egységsugarú, lehet azt gondolta, hogy most ő kiirtja a maradék ellenfelet vagy ilyesmi.

Nem tudom, most megint hetekig nem látom ezt a pályát, vagy sok könnyű tank mellett vagy tényleg teljesen retardált csapat, akik fellemingeznek a hegyre stb stb stb. Sajnálom ezt a csatát, nagyon közel volt, de az a baj, hogy túl is kell éljem, nem kezdhetek öngyilkos rohamot, hogy az is3 ne vegye el a spotot előlem. Ráadásul az ellen könnyű tankja természetesen a velem szemben levő spot bokorban volt, úgyhogy ha lövök vagy kimozdulok, azonnal felspotol.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 21:22:55