A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369186 A mostani játékos állomány mellett a megoldásokat is az állatvilágból kell kölcsönözni. S-51-el vagyok, Sand River, jön rám egy t34-85, pontosabban ketten maradtunk artyk, az ellenfélnél szerencsére egy sem maradt. Ellövöm magam, mellé, na mondom akkor itt vége benyomtam az X-t és otthagytam a tankot, hadd lőjék szét, 48sec töltésidővel már semmit nem tudok csinálni. A másik artyt kiszedték, mert ficergett, de én meg nézem, hogy a t34-85 halottnak hitt, mert nem mozogtam és elment előttem, mert a távolban célpontot látott. Mondom, mi a phasz? Elkezdett lövöldözni a homokdomb tetején én töltés után ráfordultam, teljesen becéloztam és kilőttem. Lehet, hogy meglepődött, de érthetetlen egyébként. Ezek az egységsugarúak tényleg bármire képesek.
Olyant is láttam, hogy áll valahol lövik a seggét és nem reagál, kiszedték így, de nem volt afk vagy bot, mert tekerte a tornyát, de nem jött rá, hogy a seggét lövik kb 50m-ről.
A legszebb élményem az egységsugarúak támogatása volt, articon lehet jókat pattogtatni a maus-al, meg is kaptam azt a pályát, bementem a nehéz tankos dühöngőbe, de nem jöttek utánam a társaim, mert nem volt arty, ergó akkor sniperkednek. Jött viszont az ellenfél lemmingvonata, kegyetlen sok tank, lőttek, mint állat, reméltem meglesz a 12k, bár végül is mindegy, mert vesztettünk, de legalább a tankost kivehettem volna. Egy is3 bejött a hátamba miközben töltöttem és elkezdett arannyal pumpálni. Gondoltam a csapat majd kiszedi és nem. Hogy ezek mégis milyen csőlátással vannak vagy én nem is értem. Simán hagyják, hogy 8-at lőjön belém az is3, ebből csak 2 pattant, mert aranyozott a szerencsétlen agyi nyomorék. Ezalatt nem lőtték ki, mert másokat lőttek. Arra tudok gondolni, hogy a retardok sniper nézetben voltak és megszűnt a külvilág a számukra vagy el nem tudom képzelni miért nem segítettek ilyen hosszú ideig. Megfordulni nem tudtam, mert így 1 tank lőtt, ha forgolódok, akkor meg 6-7 legalább. Lemaradtam a 12k-ról is 300ponttal
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.23. 12:33:29