418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    LÉtezik egyáltalán olyan, hogy tier 7-es tankkal top tier vagy? Szerintem a legritkább top tier.
  • yossarianHUN
    Szerintem ne öljük egymást tovább:)
  • Lokker
    Én mindig jót nevetek azon az egy-két megmondó emberen akik boszorkányégetést kiáltanak.
  • Plata
    T49-el ma nagy távolságról sebeztem és lőttem T9-10 tankokat.Mindenféle csalás vagy egyéb vacak nélkül.Én egy csomó sebzést be vittem nekik távolról,szinte velem volt az erő,mert a lövéseim hihetetlen kicsi célpontra is találtak,és pattogtam is szépen,conqueror T110E5 pattant rólam,erre csata után rám írt az egyik hogy örüljek amíg tudok,mert épp most reportoltak hackelésért.
  • Rammsch31n
    OMG milyen flame-warba ment át ez.
    Na ki szívja el a béke pipát? :P
  • barret
    Örömmel látom hogy van mit olvasni,bejövök,aztán rájövök hogy mégse...
  • bekescsaba
    Hagyjuk is a témát, ez nem ér annyit, hogy moralizáljunk rajta..............
  • bekescsaba
    NIncs is gond a világlátásoddal, ugyanezt gondolom én.

A baj az, hogy túlreagáltad. A kipróbálásában nem a várható előny igérete vezetett, hanem a kiváncsiság. Kiváncsi voltam, hogy tényleg ez a Szent Grál a játékban? Ez a magyarázat a lila statokra, és még sok furcsaságra?

MI lett volna, ha tényleg faszán működik, és előnyhöz juttat?
    Valószínűleg ugyanúgy megírtam volna a kommentemet, csak más tartalommal. Elgondolkoztam volna a játék törlésén, pont azon okok miatt, amit írtál. Lehet nem töröltem volna, dehogy 6-os osztálynál feljebb nem nagyon játszottam volna, az biztos.

S ez nem szerecsenmosdatás a részemről, valóban így gondolom.

Ha nem hiszed, a te dolgod.

Viszont örülök, hogy kipróbáltam, hiszen tudom, hogy mennyire nem jó, és hogyan lehet védekezni ellenne. S most már Te is.

Semmi más apropója nem volt a kommentemnek.

• lexlutor
    en meg mondjuk azt nem toleralom, h nem fizeted az adodat, minimalberen megoldod okosban havari alapon, szamla nelkul, h a kutyaszart otthagyod, kidobod a csikket a kocsibol, h a korrupcio az amibol kihagynak, es ha majd mindez nem igy lesz, akkor majd en is magjara akarom vetni a szerencsetlent hidd el. mellesleg..akkor ez nem egy balkani kupleraj lesz. de orulok, h neked ez a legnagyobb problemad.

es igen, hibazott. belatta. barmilyen hihetetlen, ha te nem is, de Jezus meg is bocsatana neki.
  • Nihili
    Mellesleg nyugodtan gúnyolódhatsz, de nem tudom elfogadni azt, ha valaki egy játékban csal. Egy játékot azért játszik, az ember, hogy kikapcsolódjon, szórakozzon (leszámítva az e-sport arcokat), nem azért, hogy tönkretegye mások játékát, szórakozását. Lehet régimódi és f@sz vagyok, de nem tudom tolerálni, ha valaki csal egy játékban.
  • Nihili
    Mindössze a szabálysértés és csalás közötti különbségre hívtam fel a figyelmet, szándékosan sarkítva, hogy elég egyértelmű legyen.

bekescsaba #370269

"Mentem vele kb 50 csatát, szar az egész, így töröltem." Ebből adódik a kérdés, hogy akkor is így állsz hozzá, ha nem szar, s ténylegesen előnyhöz juttat?
  • lexlutor
    nem te, a hosunk!
  • bekescsaba
    Nem azért tettem fel, mert nélküle nem tudnék játszani, hanem érdekelt a hatásmechanizmusa. Viccesen mondhatnám úgy is, hogy azért, hogy megismerjem az ellenség arcát. Mentem vele kb 50 csatát, szar az egész, így töröltem.

Ebből kár vitát generálni, igazából tökre nem ér ennyit az egész. Leírtam, hogyan működik. Nem reklámoztam, nem buzdítottam senkit a használatára.

Jut eszembe, a kábszert is kipróbáltam egyszer, az sem jött be, azóta sem vettem be semmi ilyen szart. Volt olyan, hogy gyorsan is hajtottam.

Szóval összegezve akkor egy ámokfutó, kábszerfüggő csaló patkány vagyok.

Csak Andrást akartam megnyugtatni, mert az aimbot fetise kezdett zavaró lenni

Sajnálom, hogy az írásommal felzaklattam pár embert, csupán információnak szántam.

Az adóval kapcsolatban, lévén állami alkalmazott vagyok, nem tudok trükközni, bár nem is tenném.
  • Angelus1991ster
    Javaslom a kasztrálását és kivégzését. ( Ekkora bűnt még nem láttam.) Utánna a testét gázzá alakítjuk és kieresztjük a sztartoszférába. Utánna minden fennmaradt emléket kitörlünk róla, mintha sohasem létezett volna. Így kell ezekkel eljárni.
  • lexlutor
    Gondolom ilyen lelkesen fizette egesz eleteben is az adojat allambacsinak.
  • joe662
    Atyàm,egy mod kiprobalasat,(ami mèg csak nem is tiltott,az eun) hasonlitod egy erőszakos bűncselekményhez:-(
    Sokat jàtszok ezzel a jàtékkal,de azért itt még nem tartok.
  • lexlutor
    senki nem beszelt errol, de te ugy adod elo magad mint a szent gral bajnoka.
    elmondta, kiprobalta, abbahagyta. nem tudja meg nem tortente tenni. de mivel itt megy a nagy aimbotmisztifikals, elmondta milyen is. senki nem mondta h emeljuk piedesztra, de embert nem olt. ez egy szar jatek.

es te sem vagy hibatlan.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.13. 19:29:37
  • Nihili
    Oh, értem már! Korábban loptam, csaltam, hazudtam, de most éppen nem, akkor én most egy szent ember vagyok!
  • lexlutor
    multido jele a gyengebbek kedveert: "t"
    "Én kipróbáltam az aimbotot. "
  • Nihili
    Hm.. érdekes filozófiád van. Azért van különbség aközött, hogy valaki szabályt sért egy játékban vagy különféle csalásokat használ. IRL sem mindegy, hogy valaki áthajt a sárgán vagy kirabol egy öreg mamit...legalább is ha valakinek van gerince.
  • robogo81 #370261
    Nyertetek amúgy?
    Kicsit volt balanszírozva az MM.
  • walert
    Épp itt az ideje az amerikaira menni !
  • Lokker
    Majd lehet megoldják a WG-sek értenek hozzá, ja nem. Amúgy rengetegen panaszkodnak, hogy egyik szerverre se tudnak belépni...
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.03.13. 16:01:37
  • walert
    Az semmi, de az a MM ami ott van nem semmi. egyedüli 4-es vagyok

• Lokker
    eu2 is megtelt nyugi...
  • joe662
    Most kidobott,és nem enged vissza
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.13. 15:18:27
  • haflac
    Én már annak isörülnék,ha sikerülne belépni.Azt írja,hogy az eu1 megtelt.
  • walert
    Többi szerveren olyan akciók vannak, hogy már itt játszani sincs kedvem ! Hétvégi CDC, WZ-111 leárazások hozzá tartotó missziókkal Ha ez nem lenne elég, RUDY akciósan különböző csomagokban, jó kis misszókkal fűszerezve ráadásul, ha nem lenne elég

Ha még ez nem lenne elég, TYPE 59 & más OP prém tank nyereményjáték Ennyi ritka prém tank + mai akciósan sosincs itt, ott pedig szokványos 7vége ajánlata : Hogy érezzük, hogy a WG csippant minket.
  • joe662
    Omg hagyjuk már ezt az álszent dumát.
    Te most egy fostalicska játékban elkövetett szabálysértés miatt ítélkezel egy ember felett?
    Leírta,kíváncsi volt rá kipróbálta,nem használja,pont.
    Te nyilván IRL is minden szabályt betartasz ugye?
    Még soha 1Km/h-val se lépted túl a megengedett sebességet,nem hajtottál át sárga jelzésen,mindig a kijelölt gyalogátkelőn mész át,gondolom a füves cigit se próbáltad ki,Stb stb.Lehetne sorolni napestig az apró szarokat amire azt mondjuk,ez még belefér,de nem szabályos.

• Plata
    A Su100 jó,csak meg kell szoknod hogy szereti magas tierbe rakni,a Su-152 már nagyon jó lesz,főleg ha troll gunt használsz,azzal még pénzt is lehet farmolni,hát legalább is régen lehetett,most nem tudom.
  • Kryon
    Ne foglalkozz a wr-el, 1/30 részben függ tőled. Játssz, aztán majd lesznek nyerő szériák is.
  • zsupeti
    Most jelenleg melyik ággal lehet a legjobban a játékot élvezni?

Belekezdtem a ruszki td ágba,pontosan obj268 a cél.
    Na itt su100 már megvan és masszív szar a wr.18%. 4 perces csatába van h még lőni sem tudok.

• kekksz
    Ja, mivel te csak kipróbáltad így semmi baj ugye? :D :D ne viccelj már ember... Az én szememben aki csal és még reklámozza is, az a patkányok alatt helyezkedik el azon a bizonyos ranglétrán.
  • AlucardHuN
    Nem artyzok, de hasonló érzés volt tegnap hogy JP II vel nem tudtam lefordulni egy cdc-t... :(

Amúgy régen tényleg jobb volt artyra vadászni, azt is melhetett csinállni hogy az ember luchsal vagy Elc-vel berambózott aztán RIP arties. Mostmeg vagy ők kiszedik a embert vagy a camperek...
  • Plata

Map: Murovanka

Matilda Black Prince

1 951 28 973

Csatában elért Achievement Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Legénységi XP: 2 926
    Javítás: 494
    Lőszer: 2 160

Total: 26 319 WN8: 3 401 (99)
    Néha egész jó tud lenni.
  • joe662
    Nàlam is+bia+snapshot+potkaja.
  • Plata
    Az előző csatában felhúztak,így kicsit morcosan mentem be a következőre.
    Úgy döntöttem hogy szarok rá mi lesz megyek amerre tetszik és le szarom akár vesztünk akár nyerünk.

Jah és hogy elmondhassátok milyen balfasz voltam csináltam replayt is.
    Tom hogy balfék voltam,de elvolt borulva az agyam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.13. 11:03:25
  • Plata
    Ha én egyszer mérges leszek.

Map: Pilsen

T-10

2 620 44 401

Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Küldetés teljesítve! Jutalom:Kölcsönzött járművek hozzáadva: (R) T-62A (bérleti nap: 1)

Legénységi XP: 3 275
    Javítás: 10 699
    Lőszer: 14 910
    Fogyóeszköz: 3 000

Total: 15 792 WN8: 5 571 (100)
  • Plata
    Lehet.
    Régen nagyon szerettem Pz3-at.
    Mikor még nem volt fizika,és a víz is áthatolhatatlan akadály volt.
    És a kilőtt tankok is mozdíthatatlan beton akadályok voltak.Pz3-al elrohantunk az ellenfél bázisához keresztbe álltunk a hidakon,hagytuk kilőjenek,de persze mi is lőttünk,de jó hecc volt.
  • bekescsaba
    sebeztem 3000-et