banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A passmark szerint ez már közel van egy asztali 660 teljesítményéhez, rendben leszel vele, csak nem tudom ezek a laptopok mennyire melegszenek játék alatt komoly dVGA-val? Nekem is lassan le kell cserélnem a 660Ti-t, mert a passmarkon-n már nem vagyok benne vele az első oldalon Vicc volt, persze, a WoT-ot, AW-t szépen viszi, a risen sorozatot is, most ezekkel játszom.

Sikerült feljavítanom a dupla gyújtós küldetést az E50-el, pont befértem a harmadik helyre és megkaptam a garázshelyet. Már csak 3 maradt, ahol nincs meg a másodlagos, de ezt az MT-4-t komolyan gondolták? Láncoljak 3-t és lőjek 3-t leláncolt tankba, az még valahogy összejöhet, de emellé lőjek ki 2 leláncolt tankot, na ez már nem kicsit durva, ja és győzzek is. Lehet a batmobilra visszarakom a táras hatlövetű ágyút, amivel a 3 artyra is vadásztam, azzal talán összejöhet, de ez így másodlagossal együtt szerintem elég über brutál.

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 15:15:08