418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsupeti
    Kuplungégető vagy mi a fene skill,az nálam alap az artynál.Szilárd talajon nagyon érezni az előnyét.
    De te is tudod,h ha te ülsz az artyban akkor még így is lassúnak érzed a fordulást. :)
  • joe662
    Utànfutó?:-D:-D
  • Plata
    Hogy a bánatban lehet kilőni Pz3-al 92k ezerért lőszert?
    Még ha dupla arany lőszer annak is sok.
  • bekescsaba
    Senki.

Amúgy PZ III-al sikerült.
  • joe662
    A nyeremènyjàtèkkal mi van?Ki nyert?:-D
  • Plata
    Egy elég pocsék csatával kerestem 46k-t T34-el.
    Kár hogy leszedtem róla a 3 skilles legénységet,lúzer bandával kicsit nehezebb.

Map: Sacred Valley

T34

3 682 (x3 minden nap az első csatáért) 63 774

Csatában elért Achievement Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Legénységi XP: 5 523
    Javítás: 6 711
    Lőszer: 7 420
    Fogyóeszköz: 3 000

Total: 46 643 WN8: 4 238 (100)
  • bekescsaba
    Te érteted a mondanivalóm lényegét? Vagy csak kiragattál belőle 3 szót?

Ez most nem boszorkányper.
  • bekescsaba
    Aslain frissítette a modpackját, működik a szakaszmeghívás.
  • kekksz
    Arty+hack? Van az a pont, ahonnan már nem lehet lejjebb süllyedni mi?
  • Plata
    Háát annyira fogyatékosnak nem érzem magam hogy ilyesmire szoruljak,majd ha lebénulok és csak az orrommal tudom mozgatni az egeret.
    Most gold nooboztak le épp,pedig nincs is gold lőszer T10-ben,jpzE100-at meg E75-öt szemből kilőttem,T110E5-be kettő belement szemből,mire behisztizett.
  • bekescsaba
    Én kipróbáltam az aimbotot.

Reckiroztam, kíváncsi voltam milyen.
    Mint sokan tudjátok, sokat tolom artyval, így kipróbáltam az artyval az aimbot is. Mielőtt kifejteném, pár dolog.

Több fajta autoaim segítő van. Van a

- gyári, ami nagyon rossz, mert csak közvetlenül akkor működik, ha pont a tankon van a célkereszt, s akkor nyomsz egy jobb gombot. Egy száguldó tankkal nehéz megcsinálni azt, hogy rárakd a célkeresztet pontosan az ellenre, így jobbára csak dogfightban jó.

- a következő az Aslain modpackban is megtalálható Autoaim indication + snapping mod. Ez annyiban segít, hogy a célkereszthez legközelebbi tankot befogja neked, legyen az hegy mögött, vagy bárhol. Ez a mod kiküszöböli a gyári autoaim hibáját, azaz miközben a lightal száguldasz a célod felé, és már 400 méterről, akár a hegy mögött is rárakod az autóaimét, és amikor először jön a kontakt, már lőheted is autoaimmel, nem kell szerencsétlenkedni 60 km/h-val, hogy manuálisan rárakd az autoaim célkeresztjét.

- Én a AimBot-Shaytan féle hacket próbáltam ki. Az oldalirányú mozgást remekül lekövette, de ha valaki tolatva ment, vagy szembe jött velem, hogy rammoljon, azt nem találta el. Egyszerűen nem tudta kiszámolni a szembe jövő tank új pozicióját. Elé célzott, folyamatosan a földbe lőttem ilyenkor.A legdurvább az volt, amikor hintáztatta az ellen a tankot. Azzal nem tudott mit csinálni a hack. Na artyval meg abszolút nem működött közelharcban. Ha jött rám a light, nem találtam el vele sohasem. Hazudok, akkor igen, ha csak oldalirányba mozgott, de ha egy picit is felém fordult a tank cikázás közben, mondjuk csinált egy hurkot, na akkor ellőtt a picsába.

Sokkal nagyobb biztonsággal találom el a lightokat manuálisan célozva, állítom, hogy ha 300 méterről startol rám, 10 ből 6 szor eltalálom manuálisan, mindenféle mod nélkül.

Kedves András.

Ne misztifikáld túl az autoaimbotot, sokkal rosszabb vele játszani, mint nélküle. Több kényes helyzetben rontottam miatta, mint amennyit segített a csaták során. Kb 6000 csatám van különböző artykkal, de lehet több is, nem működik közelharcban az autoaimbot a lightok ellen. Sokkal jobb a hatásfoka a Autoaim indication + snapping-nak, mivel az fixen a tankon tarja a célkeresztet, az elől nem lehet kicikázni. Ugye az autoaimbot folyamatosan érkező vektort számol, ergo sosincsen a célkereszt a tankon. Az Autoaim indication + snapping-al csak rárakod a célkereszted az érkező lightra, innentől kezdve csak azt kell nézzed, mikor ér olyan közel, hogy jó eséllyel eltaláld.

Ennyit akartam.
  • AlucardHuN
    Egyébként arty témához szóllva, szerintem az is probléma lehet hogy pár arty szerintem írtó gyorsan fordul, de lehet hogy csak én érzem így (nem az fv 304-re gondolok itt).
  • AlucardHuN
    Nem feltétlenül csak artyk miatt hanem O-Ik , Kv 2 meg egyéb derppes cumó (sherman pl) ellen. Mert ha az MM buzi és az enemi több OI mek 2 tankot kap akkor rendszerint azokkal nekem kell foglalkozni.És akkor nem mindegy hogyha véletlenül ő talál el akkor mennyit kapok be.
  • Plata
    Ne viccelj már,én nem skillből de pusztán eszetlen mákból szedtem ki 3 idióta scoutot artyval.
    Nekem aztán se warpack sem aim bot nincs.
    Egyáltalán nem lehetetlenség,régen mikor volt itt a nagy arty anyázás,és volt itt egy játékos aki szidta őket piszokul,csak a kedvéért hoztam saját replay-t meg képeket ahogy artyval kiszedem a fürge kis szarokat full gázzal robogva.
    Nem mondom hogy mindig ez van,de ha mákja van akkor mákja van.
    Tegnap t10-el két heavy és egy T95 jött rám,Overlord pályán a szélmalom mellett,és az arty is lőtt,de nem tudtak kilőni,én meg szemből a t95 láncát lőve csak,a láncon keresztül megöltem.Pedig még ilyet sem láttam hogy a láncot szemből és kicsit oldalról lőve a T95 sebződjön.
    na persze arra nem számítottam hogy a csapat hátulról besegít és megint engem lő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.13. 07:43:38
  • Lokker
    A "buta pórnép" is láthatja az ominózus esetet?
  • Plata
    Felesleges,azok olyan csemegék artynak hogy csak na.Ha sikerült jól betalálni egy amerikai vagy angol artyval a hátulját akkor régen rossz,vicc hogy angollal szikla mögül is kiszedhető.Múltkor egy egész tehén csordát terrorizáltam le hegyen keresztül.Fv304-el hegyen át le terrorizáltam egy o-i és o-ni platoont.
  • yossarianHUN
  • András77
    Azért mondtam, hogy téged biztos ritkán szednek ki és akkor is csak nagyon mákos rng-vel, mást meg gyakran és rohadtul nincs sok köze az rng-hez, sokkal inkább az autoaim/aimbotozáshoz. Ettől szép a játék, hogy mindenki beleképzelheti a maga gondolatait.

Ettől független én szívesen lejátszanék pár olyan 1:1 1:2 de akár 1:3 szitut is (hogy legyen egy spotter arty is, még realisztikusabb), amikor szigorúan nincsenek modok, semmi és a bulddoggal rámegyek artykra. Lenne szerintem meglepetés, hogy nagyjából lehetetlen lenne kiszedni a light tankot (ahogy volt régen is egyébként, amikor pedig az artyk nagyon haraptak, csak nem volt ennyire elterjedt aimbotozás és közelharcban semmit nem tudtak csinálni).
  • yossarianHUN
    Kiszednek, de ritkán, és azért, mert bemakkolják. Rá lehet fogni csalásra meg mágiára, csak nincs értelme. Bemákolta, ez van, biztos te is mákoltál már be olyan lövéseket, amiknél minimális volt az esély, hogy betalálsz. Ezt hívják úgy, hogy RNG. Felesleges misztifikálni.
  • András77
    Hagyjuk szerintem. Mintha nem is egy játékot játszanánk. Ha téged nem szednek ki közelharcban padlógáz és cikk cakk mozgás mellett az artyk, akkor örülj neki. Engem igen, napjában többször is, de nyugtasd meg magad, hogy te jobb vagy és biztos user error az én oldalamon vagy ennyire mákos és gyakran előforduló jó rng az arty oldalon, mindegy is.

Ehhez tényleg nem lehet mit hozzátenni többet...
  • yossarianHUN
    Sóhaj. Jó, akkor elmagyaráznád, hogy is működik ez? Mert csak annyit hallok, hogy aimbot, aimbot, aimbot, de még mindig nem magyaráztad el, hogyan befolyásolod a szerveroldali számolásokat kliensoldalról.
  • András77
    Ez egy eset, ilyen előfordul kb havonta 1x, hogy csak úgy elereszt az arty egy lövést és telitalálat. Ezeket szokták az RNG válogatásba beküldeni, amikor millió csatából előfordul pár ilyen. Nekem is volt ilyen lövésem, hogy teljes becélzás nélkül egy full gázas tankot elkaptam, de nem közelharcban. Régen, az autoaim/aimbot korszak előtt, ha egy könnyű tank nekiment az artyknak, akkor azok tényleg esélytelenek voltak, lőttek össze meg vissza mindent, mert kézzel kb annyit lehet tenni. Ünneplés volt, ha túlélték.

Ma meg gyakorlati tapasztalat az, hogy fordított a helyzet és inkább nem lehet túlélni egy arty fészek megtámadását, pontosabban lényegesen gyakoribb eset az, hogy kiszednek az artyk közelharcban. Ez nagyobbrészt most már aimbot miatt (ami alapeleme az ilyen okos pakkoknak is), kisebb részben autoaim+ miatt van (de akkor a támadó is sík hülye volt, mert pl az artyk felé mozgott, megállt stb, különben mellé lőnek ha csak sima autoaim-et használnak). Eleve sok a gyenge játékos artyban, de megtápolják aimbottal.

Engem egyedül az artyk esetében zavar az aimbot, mert pont az artykat tápolja meg nagyon. Normál tankok esetében úgy vagyok vele, hogy egy skillesebb játékos eltalálna, ha egyenes vonalban haladok, hát evvan. Ha nem figyelek vagy hülye vagyok és nyílt terepen megyek egyenesen és meglőnek, akkor evvan. Lehet, hogy aimbot volt és a piroska most nagyon boldog, de már némi nagyon alap skillel meglőhetőek az ilyen tankok.

Arty közelharc már egy teljesen más világ. Aimbot nélkül pár trükkel meg lehetne szívatni az artykat, persze ilyenkor is lenne mondjuk havonta pár olyan csata, amikor mákkal kiszednek. Nagyjából ennyi lenne az indokolt, ehhez képest láthatóan rengeteg arty aimbotozik, mert ez rendszeres esemény minden nap, hogy közelharcban simán eltalálnak az artyk, mindegy mit csinál az ember ( és ez az aimbot kérem szépen, ne legyenek illúzióink). Arról nem is beszélve, hogy még a műhold nézetben is segít neki, mert nagy távolságra kell lőni és sok piroska szerintem nem bírná megsaccolni a távolságot, amennyivel előre kell lőni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 01:09:25
  • AlucardHuN
    Kinek mi a véleménye, O-I + szuper nehéz repesz páncél jó ötlet? Mármint hogyaz az egy és fél tonna nagyon odabasz a mobilitásnak? Mert azért egy 50% He dmg reduction (megy egyebek) az elég szaftos.
  • Plata
    Atom jók az új hangok,szeretem őket.
    Az amerikai és angol tankok nagyon jók.
  • yossarianHUN
    De tessék, rögtön a 20. másodpercnél láthatod a jelenséget:

• yossarianHUN
    Nem, de a legtöbb artynak még csak mozognia se kell ahhoz, hogy mozgó célkeresztnél nagy maradjon a célkör. Még a legtöbb tanknak se szűkül a célköre a mozgatása közben, sőt, többnyire tágul, egyenesen arányosan a mozgatás sebességével.

Mint mondtam, próbáltam, és sikerült is, nem is egyszer. Persze az esetek többségében nem sikerül, de ez a papírforma. A ritka nem egyenlő a lehetetlennel. Mondom, nincs aimbot. Nem tudsz beletúrni a szerveroldali számolásokba kliensoldalról, ez nem vélemény kérdése, ez tény.
  • András77
    Te most s51-ről beszélsz vagy mi? A legtöbb artynak van szép nagy arc-a van, nem kell a testnek mozogni feltétlenül. Nem ugrál az semmit sem, hanem szépen nyugodtan becéloz és klikkel egyet.

Ne legyél naív, próbáld ki inkább, én megtettem már sokszor, hogy ott a közelemben keverő light tankot skillel/kézzel kiszedni. Hát nem fog menni, garantálom neked, de ha el is találom, az nem telibe lesz, hanem splash esetleg. Én ilyeneket, mint ezek, meg sem mernék lőni, hogy közvetlen ott vagyok az ellenfél mellett és ezek meg telibe. Mert túl nagy a veszély, hogy kib.szok a csapattárssal és kap ő is splashből. Aha, meg a mesében. Ezek nem azért merik meglőni mert nem érdekli őket a csapattárs (bár ez is benne lehet mondjuk), hanem mert aimbott fullra becélzott már és tanktestet fog lőni.

Ez a gyerek is jött nekem a nagy szövegével, hogy skill, aha persze, de amikor írtam neki, hogy mindketten tudjuk, hogy aimbot volt vagy warpack vagy hasonló goxos sz.r, akkor érdekes módon elkussolt.

Ezektől a qrva artyktól én elszedném az autoaim funkciót kompletten, aztán akkor szedjen ki skillből 60-as tempónál, mikor forgok egy tank körül.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 00:38:01
  • yossarianHUN
    De ha előre céloz, akkor folyamatosan követnie kell a tankod mozgását, ami által a célkeresztje folyamatosan ugrál szét. Olyan hax nincs, amitől a mozgó célkereszt is folyamatosan szűkül, mivel ez szerveroldalon számolódik, amibe te kliensként nem tudsz belenyúlni. Eltrafálni mozgó lightot meg egyáltalán nem lehetetlen (még artyval se), csak kicsi az esélye, úgyhogy jó adag szerencse kell hozzá. Én is kaptam már ki Hummellel száguldozó Csöffit közvetlen közelről, pedig csak poénból eresztettem el a lövést, mert akkora volt a célkereszt, mint a fél monitor.
  • András77
    Megmenti, mert előre céloz és folyamatosan szűkül a célzókör. Amikor körözök egy tank körül nyilván folyamatosan spot alatt vagyok és őneki meg folyamatosan szűkül a célkeresztje de előre célozva.

Normal autoaim nem menti meg az artyt, csak ha hülye a támadó és egyenes vonalban jön felé minimális oldalirányú kitéréssel, de az aimbot mindig előre céloz és bevág. Egyébként még a normál autoaim is elég hatékony, de akkor a támadó is benne van vastagon.

Nyilván lehet trükközni ezt azt aimbot ellen is, de a távolság kicsi, nem sok mindent lehet manőverezéssel kivédeni, ha előre céloz az arty. Megállni és elindulni sem jó, ami nagyobb távolságnál működik, itt nem, mert közel van, pillanat alatt ott a lövedék.

Onnan is lehet tudni az ilyent, hogy nem splash kap el, hanem belém lő, úgy hogy a fizikai kontaktusban levő ellenfél egy t32 még a láncát sem veszti el. Magyarul ilyenkor mindig aimbottal talált el a retardált, gyakorlatilag kizárt, hogy skillből ne legyen splash sebzése. Legalábbis láttam jó artysta ripleyeket, videókat, de kézzel képtelenség lekövetni egy 60-70el manőverező tankot úgy, hogy ne a splash kapja el (ami sebzi a csapattársat is) hanem telibe, ez gyakorlatilag csak aimbottal lehetséges.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 00:24:05
  • yossarianHUN
    1: Mi az az aimbot (mármint WoT-ban)? 2: Közelharcban egy artystát a Warpack sem ment meg, akkora célkör mellett. Ez pure luck lehetett, meg valszleg nagyjából jól is tartott eléd, ami mondjuk nem nagy ördöngösség.
  • András77
    Kis magyar hülyegyerek azt akarja nekem beadni, hogy skillből lőtte ki a kb 70-el robogó bulldogot, miközben éppen egy t32-t kerültem. Aha, meg még hülyének is néz. Nekem ne hazudozzon az artysta, hogy skillből szedi ki a tankot közelharcban, mert mindketten tudjuk, hogy hazudik.

Mindegy, elküldtem a wg-nek a ripley-t, nem biztos, hogy lesz.rják... Meglátjuk. Szerintem lehet warpackos is a gyerek nem csak aimbotos.

Nem sokat, de artyzok én is és tudom, hogy lehetetlenség kiszedni ilyen helyzetben a light tankot, sőt még az autoaim segéddel sem, ami nem aimbot, hanem lightosabb verzió, nem számol előre a mozgással "csak" ráteszi a célzót a tankra, de hiába van rajta, ha egyszer annyira gyorsan mozog és vált irányt, hogy csak havonta 1x ha bejön az ilyesmi. Ma meg a negyedik vagy ötödik ilyen eset, hogy a legjobb esetben is átlagosnak mondható cz, pl meg sajnos magyar retard artysta hopp kikap közelharcban padlógáz és cikkázás mellett.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.13. 00:15:12
  • barret
    GG megnéztem,kellett megtartóztatás a sunnyogáshoz:)
  • kisbesi
    az nekem sem sikerült eddig, hiába másolgattam be azt a fájlt, talán majd adnak ki hozzá új modot.
  • Myke28
    Tudom hogy csak nekem nagy dolog de akkor is.
    Bemákoltam a stugért az LT 15-öt,még rinyalámpám sincs :)
    Replay
  • lexlutor
    semmi nem valtozot.. jon a szokasos bullshit-aradat..

– Storm on balancing: “We will be making adjustments to balancing but, as usual, everyone has his own idea of what balancing should be like and the balancing will be met with mixed reactions”
  • brasco84
    kezdésnél az óra ketyegés hangját ki lehet kapcsolni? régen ki lehetett, de most csak úgy tudom, hogy az összes crew hang kiakcpsolódik, pedig azért azt jó hallani ha mondja h penetrésön meg ilyenek :D
  • walert
    Én ezeket minden nap meg tudom csinálni.

• yossarianHUN
    Hát nemtom, nálam a T49 trolljától majdnem lefordul a hangfal az asztalról.
  • lexlutor
    loveshangokat leszamitva, nekem a tobbi tetszik.
  • barret
    Nekem sem jönnek be ezek az úgynevezett hangok... Régi összességében jobb volt.