A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369163 Most csak duplázgatok, amikor nyugi van tolok egy kört. Berakott a SkodaT25-el Dorfra alsó tier-be. Gondoltam, milyen egy sz.r csata lesz ez, nem tudok szinte semmit kezdeni ezzel a játéktankkal a tier8-ak ellen. Végül annyira nem sikerült rosszul, 1,6e sebzéssel zártam, de ettől a jelenettől, azt hittem beszarok.
Az SP meg a caernarvon haverja el akartak osonni gyorsan a kastély alatt és sikerült leláncolnom, ráadásul olyan szerencsésen(szerencsétlenül neki), hogy befordult a cérna elé és az belerongyolt teljes gázzal
. Volt nem kicsi rage/dühöngés az SP részéről, csata után rám írt kedves szavakkal 
A kép kb 1 másodperccel a láncolás után, akkor már a cérna oldalára vittem az ágyút.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.22. 13:22:03