A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #369159 Ezért tényleg tud érdekes dolgokat produkálni ez az xp számolás. Első csatában cent ax-el hülye voltam és rámentem egy e5-re fisherman pályán. E7-ből kezdtünk, ahonnan nagyon durván megszórtuk az ellenfél felvonuló tankjait, csak sajnos nekem 3 lepattanóm volt meg 1 láncolás, amit minimálisan lőttek csak, tehát assziszt is kevés jött. Olyan 2,5-3e sebzés meg valamennyi assziszt (vagy több assziszt kevesebb sebzés is ok) kell a 750xp-hez közelharcban, pontosabban, amikor én rálátok az ellenfélre, és 1,6e-nél jártam csak, kellett még a sebzés, de belekerültem az ellen fókusz tüzébe (erről pár gondolat lejjebb) és vége volt a dalnak, utána meg ki is fagyott, ahogy írtam, szép egy csata volt. Aztán egy olyan csata, ahol 2,8e sebzésem volt közelről, de kb 1e is3-ba és csak 720xp-t adott, pedig egy is7-t is kilőttem. Aztán bukó articon, szép sebzés mellett, meg is kaptam az első csíkomat a tankra, aztán egy csata ruinbergen, ahol tulajdonképpen semmit nem csináltam, elmentem G1-be és onnan volt pár lövésem, meg spotoltam egy jpze100-t, amit kiszedtek a társak, de fel kellett vegyem a telefont és kicsit hátra húzódtam. Megyek vissza játszani maradtam én meg 3-3 arty mindkét oldalon. Előre megyek, egy GCG artyt kiszedek 3 lövéssel, mert persze a második autoaim pattant róla (a szokásos autoaim szopatás, de nem mertem sokáig kint maradni 3 arty mellett), egy francia10-be belelövök, spotra kiszedik, már kaptam a lövést autoaim/aimbot-al a francia 9-től, de hülye volt, mert beleállt a bokorba, nem pedig mögé és felspotoltam és spotra az is kiszedték.
Szóval nem egy nagy eresztés, meg ahogy írtam technikai afk voltam elég sokáig és ez így összesen a játék szerint 870xp. Néha nem tudom hova rakni ezt az xp számolást, 2e sebzés +1,8e asszisztra ad ennyit. Mindenféleképpen valamilyen nyomulósabb stílusban kell menni és akkor hamar megvan a 750.
A fisherman pályáról, ami a gondolatom, hogy addig rendben van, hogy nyomulósak ezek a srácok, tehát jönnek az emberrel, csak nagyon gyakran az van, hogy nagyon gyakran ott ücsörögnek egy ház vagy valamilyen fedezék mögött és várnak. Csak nagyon egyértelmű helyzetben jönnek elő, ha már lőtt az ellenfél vagy másfele fordult az ágyúja, de sok közülük még olyankor sem jön elő, ha lőtt az ellenfél, csak akkor ha az ellenfél máshova néz. Szóval ok, hogy kimentem a fedezékből és nyílt terepre kerültem és persze pont akkor kellett odaérni a másik oldalról egy addig rejtőzködő ellen cent ax-nek is, de még így is bírtam egy darabig az össztüzet, csak sajnos ezek a csapattársak meg közben lapultak a házak mögött.
Azt értem, hogy nem várható el senkitől, hogy bevállaljon lövést, bár adott esetben az ésszerűség ezt diktálná, de basszuskulcs, hogy ezek tényleg nem mernek előjönni a fedezékből csak teljesen egyértelmű helyzetben, az már durva azért. Továbbra is én szenvedem el a lövéseket, de legalább zavarnák az ellent, nem tudna olyan nyugodtan célozni, esetleg ki is lőhetnék, de persze ez nem így működik. Szépen kivárják és megnézik, hogy az ember mit tud alakítani és amikor elhullottam, akkor esetleg csinálnak valamit, mondjuk egyesével előjönnek, ha a hülyeséget akarjuk fokozni.
Ezért is rühellem ezeket a lemmingezőket, mert a csaták legalább felében teljesen retardált játék folyik. Tegnap volt egy, azon majd besz.rtam, megyünk előre sztálingrádon beállt egy oni az e4 házsarokba, nekünk meg 5 tankunk arra várt, hogy lőjön, addig senki ki nem ment, csak hintáztak előre-hátra (tier7-9 tankok voltak). Én wz111-el pittyegtem nekik, hogy engedjenek már sidescrap-re, mert persze a sarkot elfoglalják, hogy ki tudjanak gyorsan ugrani, jó eséllyel pattintok vagy a spaced benyeli a troll ágyú lövését, de az sem érdekel, ha sebez (olcsó a javítás) csak haladjunk már, de nem engedtek oda, az orrát meg ugye nem tolom ki, hogy ammorack-et kapjak. Hihetetlen és ez nem ritka eset, hanem szinte minden csatában ezt csinálja a lemmingvonat, ha van egy beásott ellenfél, addig senki sehova, amíg az nem lőtt. Volt már, hogy én is kihasználtam ezt, egy meggymagköpő mert csak kijönni és rámlőni, de én nem lőttem vissza direkt, perdig tudtam volna, csak akkor rámjön 4 tank és basszus ezek a top tankok meg mind ott vártak ugrásra készen, hogy mikor lövöm el magam. Persze pár perc f.szrángatás után azért kijönnek, de hogy közben a társaim a hátukba kerültek, azt nem köszönték meg nekem.
Meg még egy gondolat, a cent ax csatákra visszakapcsoltam a chat-et és megkérdeztem a játékosokat, hogy állnak és úgy néz ki, hogy nem lesz gond vele, egyáltalán nem sírt most senki, hogy nem tudja a 750-t átugrani. Mondjuk az lehet, hogy vannak, akik egész nap a cent ax-el játszanak, hogy meglegyen, de úgy néz ki mindenki meg tudta csinálni, legalábbis az én nem túl reprezentatív felmérésem alapján.