banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    MM-ről jut eszembe, hogy ott is mennyi furcsa helyzet van, nem mindig rossz, csak olyan nyilvánvaló helyzetek, amit a véletlen dobhat ugyan, de szinte kizárt, hogy a véletlen miatt állt elő ilyen helyzet.

Amire gondolok, azt jutalomkörnek hívom, amikor időről időre (minden tankkal tapasztalható ez, nyilván light-al nem) berak egyedüli top tier tanknak a csatába, meg az ellenfélnél is 1 top tier tank van, az összes többi tank kisebb tier. Ilyenkor szoktam ászos köröket menni.

Az is gyakor 1 arty top tier + 1 top tier tank és az ellenfélnél csak 1 top tier, ez valamilyen mutációja lehet az előzőnek.

Azért mondtam szándékosan pozitív dolgot, mert egyébként a negatívból van a több, de akkor sírásnak hathat. Szóval az tutti biztos, hogy van nekik egy ilyen "jutalom" kör algoritmusuk, ami nem tudom mennyi időnként, miért és hogyan, de bizony ad ilyen csatákat. Ráadásul ezt alaposan szabályozniuk kell, mondjuk 200 csatánként mehet egy ilyent, mert nyilván, ha nem végletesen hülye a csapat, akkor ilyenkor a top tank szép dolgokat tud alkotni.

A másik, szintén pozitív érdekesség, hogy könnyű tankkal nagyon ritkán rak be egyedül, mondhatnám azt is, hogy gyakorlatilag annyira ritka, hogy már ünnepszámba megy a dolog. Most itt tier7-8 könnyű tankra gondolok, nem a kis tier-re, azt nem tudom, hogy ott is előfordul-e. A type62-vel viszont feltűnően gyakran előfordult ez a jelenség, mikor legénységet húztam vele és farmoltam párhuzamosan, akkor naponta 2x legalább és mivel nem volt aktív az LT14-15, még malinovkát és prokhorovkát is kaptam, ahogy kell az elméleti gyakoriság alapján, kb minden 25-30. csatára és bizony volt, hogy egyedül rakta be még oda is a type62-t és az ellenfélhez is 1 db type62-t rakott.

Érdekesek ezek a dolgok egyébként.