banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én a harkov kapcsán mentem le hídba, hogy nagyon leszerepelt a pálya, de nem nyúlnak hozzá, hanem csökkentik a súlyát? Csodálkozom, hogy ez másnak nem tűnt fel. Mi az hogy csökkentik a pálya előfordulási gyakoriságát? Eddig maximum annyit voltak hajlandóak elismerni, hogy néhány pálya beragadhat, ismétlődhet, mert ez már annyira nyilvánvaló dolog volt, hogy még ők sem mertek erről hazudni.

Én nem tudom, de soha nem olvastam tőlük olyant, hogy bizonyos pályákat alul vagy felül súlyoznak és más a gyakorisági paramétere, pontosabba soha nem beszéltek erről, ha voltak is kérdések, akkor azzal ütötték el, hogy rng és ha beragad mégis, akkor váltsál szervert.

Innentől meg a kérdés adott, ha képesek gyakorisági paramétert rendelni egy pályához, akkor még milyen egyéb paramétert rendelhetnek hozzá???