banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Hétvége van csata fjordson így kezdődik
    -IS elkezdi lövöldözni a T54 mod1-et... az visszalő... kilövi az IS-t... és megfullad
    -Hellcat start után beáll elém, nem hagy menni meglövöm... marad élete... nem hagy továbbra sem, hogy menjek, én meg egy is3 elkezdjük tolni a víz felé...(hellcat 3-at belém lőtt, mind lepattant)
    -Hellcatet jön megmenteni egy bulldog... mind2 a partra kerül, ahonnan nem lehet kijönni, de meg sem fulladnak...

Ezek után persze, hogy vesztünk... bár így is majdnem lehoztuk (nekem lett 4 killem...),
    de amin hangosan felnevettem: a Hellcat, véletlenül belefojtotta a vízbe a bulldogot... xDDDDD

Kibaszott 7végi wotos gyökerek... (engem meg csak felbaszott, azért kezdtem el tolni a hülyéjét.)