418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Azért az a T-54 az derék !
  • walert
    Azt hiszem a buff mellé ajándéknak, kaptam egy jó kis szopóágat IS 6-hoz, csakhogy teljes legyen az öröm !

• brasco84
    idegből nyomtam egy artyt, szívjanak le :D

Győzelem
    Airfield
    AMX 13 F3 AM
    Szerzett tapasztalat:1 586 Szerzett kredit 42 233
    Csatában elért Achievement Top Gun, Kaszás, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Lőszer: -10 000
    Total: 32 233 WN8: 4 820 (100)
  • bekescsaba
    Nem működik a szakasz meghívó...

A Chi-NU Kai meglepően jól hozza a creditet.

S a végére egy nem túl gyakori medál:

Vereség
    Siegfried Line
    T-28E with F-30
    Szerzett tapasztalat:1 845 Szerzett kredit 45 235
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Nicols medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • walert
    Ezek a régi eventek............ (prém fiókok, prém tankok leárazva, fogyóeszköz, felszerelés féláron)
    Ma meg 2XP CREW-ra sem telik

A Csinu-Kájt könnyen megszereztem magam is 24 órán belül, bár utólag nem mondanám jó vételnek, hisz legjobb indulattal is csak talicskának nevezhetném..............................dehát, mint tudjuk : ajándék lónak szuvas a foga

SI-Nu-Káj OP tanku nekem
  • brasco84
    imádom ezt a nyomorult arty játékot komolyan! malinovka, Is7 megyek fel a hegytetőre, jön a villogás h bespottoltak, esküszöm nem telt el egy fél másodperc, T92, 1100 hpval értem fel a tetejére, hogy a jó kurva anyjukért nem bírnak normális tankokkal játszani ezek a parasztok
  • walert
    Kipróbáltam. Jó lett. Van lövegjelző
  • bekescsaba
    Aslain frissítette a modjait..reménykedjünk.....
  • Sunsetjoy
    Erről a fazonról meg lehetne formázni azt a szobrot, amely azt ábrázolja, hogy egy ogre bozótvágóval darabolja a fókákat :D
    21472 csata, 76,5% wr, átlag tier 3.11...

• Destydeme
    Ok,köszi.Az elöbbi minden héten megvan,fomárzni.Hát..de köszönöm.
  • yossarianHUN
    Töredezettségmentesítsd a vinyót. Ha régi darab, akkor nem árt formázni is, esetleg szerezni egy újat.
  • Destydeme
    Sziasztok.Amikor lövök,kilőnek egy tankot,vagy megjeleni egy ellenséges tank sokszor beszaggat a játék.Van erre vmi megoldás?Köszönöm.
  • Userx2
    Érik a visszatérés október után. Mondj még még ilyeneket. :-)
  • Angelus1991ster
    Nem mintha nem lenne meg ingyen a tavaly április 10-11.-ei 4. EU-s évfordulós misszió után. XD
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-wot-4anniversary/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.11. 17:08:13
  • yossarianHUN
    Az új, WGL-es garázs. Egész jópofa.

• walert
    Fúúúú .........moslék Csi-Nu káj felezve és japó tigris -30%. Ez nem túl OP ajánlat. Semmi 2XP crew

HÉTVÉGI MOSLÉK JAPÓ ÍVENT
  • walert
    Mai első csata IS 6-al, az első top gunom vele. Jót tett a buff. Kellemesen OP most

2790-et pattintottam és nem csak frontból
  • joe662
    Azé még ne temessük öket

Mondjuk nekem a szerver oldali célkereszt hiányzik.A trágya net miatt kellene,de most módok nélkül probálkozok
  • Rammsch31n
    Most nevettem akkorát, mint még soha...E25 felmásztam egy sziklára, ketten lőttek közvetlen közelről... de leestem onnan, mert egy AMX TD-t próbáltam TD-vel flankelni... a lényeg...: OLDALRA BORULVA LŐTTEM KI A KÖZELEDŐ T25/2-t... xDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.11. 16:26:38
  • yossarianHUN
  • joe662
    Azt hittem csak én lettem balf..abb.De akkor nem
    Mondjuk,nekem érzetre a többi is összevissza lövöldöz
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.11. 16:20:52
  • Rammsch31n
    elkezdődött a 7vége... kishazánkban ráadásul még hosszú is...
  • bekescsaba
    össze-vissza lőnek
  • bekescsaba
    nem lehet artyzni....
  • joe662
    Ez a sok barom honnan bujt elö??
    Lakevillen 2 nyomi be akart tolbi a vizbe,gondolták kiprobálják az uj fizikát vagy nem tudom.
    Mikor a t37re rávittem a csövet ,az legalább kapcsolt,de a hülye skodás nem.
    Kapott egy figyelmeztető lövést,de sajnos nem segített,mert végig azon próbálkozott,hogy betoljon a vizbe.
    Mondom oké,ez úgyis el van már toszva,kimegyek a mező közepére,hátha oda is követ
    Bekaptam ugyan 2 lövést,ez a barom meg próbált mögöttem maradni,de egy satufék+tolatás+elöre kombot már nem bírta lekövetni

• Gyuszopapa
    Mennyi ilyen barmot látok mivel support tankban ülök álltalában és végig kell néznem ezeket a szitukat.
    150 hp-s Jagpanzer e-100 jön a folyosón.Ketten lövik nem bírnak vele ő kiszedi mindkettőt.Meglát engem én egylövés vagyok neki.
    Hehe azt hitte hülye vagyok HE betölt és várok,kibukkan a tetejének a sarka puff kiszedem.Jött az anyázás rendesen.
    Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egyesek az ilyen helyzetekben,pedig csak gondolkodni kellene.
  • András77
    Plata, neked tetszeni fog, meg a t49 a főszereplő. Román zseni, 31e csatával, t54-ben küzd mint állat az ellenfél t54-el, neki a 219penes ágyúja van, az ellenfelet passzolom, nem láttam rá. A román titán már 600hp-t elvesztett, és az ellenfél még mindig ott van 200 maradék hp-val, tehát ha HE-t lőtt volna rá, akkor már rég kiszedte volna, mert normál lőszerrel nem bír sebezni a zseni, aranyat meg valami érthetetlen okból nem használ (vagy használ, csak lepattan az is, passzolom). Egy t49 kihasználja hogy ilyen sokáig ott van, belopódzik a seggébe, szép nyugodtan komótan becéloz és belevág egy 800 körülit, a román meg nem vesz észre semmit és megijed, megugrik, mint a bakkecske, lő egyet az égbe az ellenfél t54 meg kiszedi.

Utána megköszöntem neki szépen, hogy ráeresztett 2 ellen tankot a hátamra. Egy full hp-s t54 nem bírt el egy 20x hp-s (tehát egy lövéses) t54-el és egy t49-el.
  • bekescsaba
    Aza adurva, hogy ha full arannyal nyomom, akkor sem lesz jobb.
  • bekescsaba
    nem akarom megtanulni ezt a mozaikszót..el akarom felejteni.
  • Sherman0070
    VTP? Nem TVP?
  • bekescsaba
    elindítottam egy boostert...

5 csata VTP-vel 5 vereség
    5 csata az O-NI vel 4 veresség

csak + 2 tier, és 38 %-os csaták....
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.03.11. 14:28:07
  • András77
    Melyik toronnyal használod? A tier7 is mocsok sz.r a kisebb toronnyal, majdnem félre is tettem miatta ezt az ágat, de olvastam, hogy a nagyobb torony sokat javít az ágyú használhatóságán. Ha a kisebb torony van rajta, akkor talán még van remény, ha a fejlesztett, akkor meg ennyi a történet.
  • bekescsaba
    nem az a baj, hogy akkora mint egy Tiger 2, még azt is megemésztené az ember, hogy nem túl gyors, s a páncél hiánya sem zavar, mega rendkívüli modulérzékenysége sem, de ami miatt teljesen használhatatlan, az a camo teljes hiánya, és az, hogy az ágyú karakterisztikája köszönő viszonyban sincsen a papíron leírtakkal.
  • Angelus1991ster
    Ja neked XD
    Az előbbi Videómániából, utóbbi pedig az Önkényes Mérvadó rádióműsor dalszöveg elemző részéből való.
    Öröm látni ezt a pesszimizmust :)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.11. 14:16:21
  • joe662
    B+ már a tegnapinál is akartam kérdezni,az ilyenekre,hogy lehet rátalálni.Esetleg ismerősök?
  • András77
    A tier7 fullosan már használható pecsétet kap, de nagyon kell a fejlesztett torony rá.

A wn8 érzékenyek domination-ben húzták / húzzák a tier8-t, csak a domination/steel hunt is nagyon egysíkú lett azáltal, hogy valamelyik csapat körbe állja a másik csapat/játékos megjelenési pontját és halomra lövik az éppen megjelenő tankokat. Lehet, van aki élvezi az ilyen "játékot", de én pl nem nagyon, úgyhogy marad a random csata nekem. Gyűjtök egy kis szabad xp-t, hogy legalább pár dolgot már fel tudjak rá rakni egyből, mert még jót nem hallottam a tier8 cseh vasról.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.11. 14:09:18
  • bekescsaba
    Erre a 8-as cseh okádékra nincsen szó....
  • András77
    A való világban te a felszínt látod és nem azt, hogy mire képesek a zemberek egy feladat elvégzése közben. Érted bejön egy faszi a bankba nagy hangon, jó fej(nek akarja mutatni magát) és megy a nagy duma, nyomja ott az egyik csinosabb bankos kisasszonynak (emesének?) a nagy falleszedő dumát. Szóval egy értelmes ember látszatát kelti. Odamegy a terminálhoz, hogy számot húzzon, na itt elakadt a nagy lendület. Öööö, izé, mizé, kisf.szom, most akkor melyiket válasszam. Egy idősebb mama megszánta, hogy mit akar. Hát hitelt, mi másért jönne az ember bank, jön a nagy duma megint. Akkor a valami kölcsönök menüpont és magánszemély utána. Jaaaa, hogy kölcsön, megkeverik itt az embert.

A fejem fogtam és csak abban bíztam, hogy reggel már beivott a manus és azért ilyen korlátozott a gondolkodása, de a nagy felszínes duma megvan.

Tudod, mint amikor az egyik helyen a kocsma (kocsmák pontosabban) nincsen messze a cba-tól és ott várakoztam, jó idő volt, leengedett ablak mellett. Két faszi beszélget, az A illető kocsit vezet, akkor akar éppen beszállni, de a B illető beszélgetni kezd vele. Egyszer csak mondja a B, hogy van nála egy kis házi kerítés szaggató, kortyoljon már bele. Az A illető válasza: kösz nem kérek, most jöttem a kocsmából. WTF? Kocsiba beszáll és elhajt... Na ez a fasza, de ő nem retardált természetesen, csak esetleg csinál egy balesetet...
  • yossarianHUN
    De vannak, csak nem találkozol velük. A való világban legalább többé-kevésbé meg tudod válogatni a társaságot, amivel napi szinten kell érintkezned. Itt nem.
  • bekescsaba
    Az artyzást felejtsétek el...egy a kamerakövetés..hát...

Műholdnézetben el lehet rántani a csövet....