banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nem kell számolni, de ebben az esetben hozzáadódik és a nagy semmiért elszórtam 14-15e kreditet és még le is b.sztak a kedves csapattársak, talán még riportoltak is, hogy tanuljak meg resetelni. Ezen húztam fel magam, hogy olyan retardok szórják az észt, akik meg nem mozdulnának, a harc abból áll nekik, hogy lesik az ellenséget, meg előre-hátra ringatóznak a fedezékben, hátha az ellen ellövi magát. Minimapet nem tudják olvasni, az hogy megmozduljanak és menjenek a bázis védelmére, nem, hiszen ők harcolnak, 8-an 2 ellenséggel szemben. Hála az égnek ki van kapcsolva a chat csata közben, nem húzom fel magam a sok retardon, hogy mit okoskodik. Menjen ő resetelni, ha annyira tudja, hogyan kell 4-5 tankkal szemben resetelni vagy legalább jöjjön velem és akkor nagyobb az esély, hogy valamit tudunk is alakítani. Ilyen pályán, ahol a foglalók el tudnak bújni, nagyon reménytelen vállalkozás még 2 tanknak is, 1 tanknak meg kifejezetten öngyilkosság, csak akkor érdemes ilyent bevállalni, ha ott loholnak a társak az ember nyomában és jók az esélyek a győzelemre, különben elégetett a próbálkozó 15-25e kreditet a nagy semmire. A 25e egy átlagosnak mondható kör az SP-vel, tehát játsszak még kb 10-15 percet, belépéssel, várakozással, hogy a nagyeszű retardokat kielégítse az öngyilkosságom, na neeem.

Azt nem is tudom pontosan, hogy 4 vagy 5 foglaló tank esetében például ha meglövöm a három effektív foglaló valamelyikét, akkor a 4-nek az addigi foglalási ideje hozzáadódik automatikusan és utána az addigi 4. lesz benne a 3 foglaló tankban (mert a játék 3 foglalóig számol) vagy mi a pontos mechanizmusa? Passz, kevés ilyen esetet láttam eddig, nem volt alkalmam ezt megfigyelni. Ha 3-nál több foglal, akkor csak nagyon komoly és folyamatos össztűzzel lehet hatékonyan resetelni, az biztos. Mondjuk ha van csöpp eszük, akkor egy tank kiállhat a körből és feltartja az ellent kicsit, akkor még esélytelenebb a reset. A lényeg, hogy ilyen sok foglalóval szemben nyílt terepen közeledő tankkal teljességgel esélytelen a mutatvány, főleg úgy, hogy nekem egészen közel kell menjek, mert takarásban vannak és a spotomat sem tudja lőni a csapatom. Először le kéne rombolni a házakat, utána tálan, de 30 sec foglalási idő mellett ilyesmire nincs idő. Esélytelen a dolog ilyen felállásban. Maximum a védő medált próbálhatom meg megszerezni, de 5 tankból melyiket lőjem? Ráadásul 1 lövés nem is elég a medálhoz ilyenkor és én meg kapom az össztüzet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.18. 21:09:09