418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• M0RN1NGST4R
    használd ki a lehetőséget, úgy tűnik, ma jóindulatú Veled az RNG
  • Rammsch31n
    Jaj értem. Úgy látszik annyira ritka volt, hogy soha nem láttam még a játékban, vagy csak nem emlékszek rá. :D
  • Angelus1991ster
    Egyeseknek mennyire fáj XD Öröm látni, a legnagyobb gondokat XD

Liberty 2 a "Spolier" gombot használd ha linkelsz valami képet és/vagy videót mert törölve lehet a hozzászólás a későbbiekben.
  • suba53
    Erre mondják hogy fém koporsó. Gyors haláluk volt a szerencsétleneknek. Hamvasztással már nem kell foglalkozni.
  • Antimat
    Nekem nem, unalmas, félévente berakja ide valami lütyő.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.03.10. 13:02:55
  • yossarianHUN
    De volt, csak ritka. Valami kis százalék esélye van, hogy ezt adja a játék.
  • Rammsch31n
    Most láttam egy olyan ammo rack effektet a játékba, ami a valóságban is létezik...asszem ilyen eddig nem volt:

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 12:31:28
  • Rammsch31n
    Lehet, de nem jött senki :'(
  • suba53
    Állítólag csapattárs vissza tud fordítani, ha jó oldalról lök meg.
    Az ellenfélnek meg csemege.
  • Rammsch31n
    Semmi nem történik, sem számláló, sem sérülés... sőt még lőni is tudsz... csak olyan, mintha 90°-al el lenne forgatva a kép.. :DDDDDD
    Mondjuk én csak oldalra billentem, ha fejre állok lehet kampec. :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.10. 11:39:59
  • Angelus1991ster
    Ejj már megint részeg vagy XD
    Ha merőlegesen van a tank akkor sérül? vagy beindul egy számláló?

Wg helyében csinálnék ilyen lsd trip módot, ahol összevissza ugrándozhatnának a tankok. A kilőtt lövedék (unikornis szarv) lassan szállana, az utánna húzott csík szivárvány lenne. A robbanás effekt pedig tűzijáték animációt játszana le.
    Ehhez megvan még a tavaly április 1.-ei táskás mód effektjeinek része.
  • haflac
    Ó,ezek a hangok!Trágya.
  • Rammsch31n
    bazze... :"D felborultam :D
  • Angelus1991ster
    Hát? nem bassza a fülemet a zene. Hallgatható zene. Olyan amit nem nyomok ki az elindítás után egy perccel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze, az is jogos, hogy fogjam be a pofámat mert nem fizettem érte.

Videó gyártója meg a videóban meg használta a játék grafikáját. Ez pluszpont. Nem csak a V gombot megnyomva videózgatott.

Sose értem meg, hogy a Wg egy cinematic editort miért nem tesz elérhetővé a kreatív játékosok számára, hogy machinima videókat szerkeszhessünk. Vagy célja, hogy minnél többet játszunk a játékkal és ne foglalkozzunk ilyesmivel?
    Így a nesze bazdmeg fapados, bugos agyrákot okozó "offline map viewer"-rel és nemhivatalos "free camera" módokkal vacakolhatunk.
  • Plata
    Háát nem tudom,T10-el nem volt gond vele.
  • András77
    Szokásos wg baromság. Eddig se volt egyszerű szemből beütni. A tetejét lehetett megpróbálni, de az nagyon keskeny, alacsonyabb tankoknak már nehezen, magasabbaknak is teljes becélzásnál működött csak. A mellén volt egy 200+ "gyenge" pont, amit azért jó rng-vel már e25-el is be tudtam ütni (arannyal), de 200 pen felett általában bevitte, most felbuffolták a csába, még tier9 tankok is csak jó rng-vel ütik be.

Egy is3 most már csak az alját tudja belőni, de az meg elég kicsi célpont és döntött is, tehát ha szögben áll a tank nem pontosan oda néz, akkor pattanhat jó eséllyel és akkor ne is beszéljünk a rengeteg földbe csapódó lövedékről.

Még megnézem a frissített gyenge pontos képeket, de elsőre ezek a tapasztalatim vele, szemből nagyon durva lett az is6. A kapáslövéseket hárítani fogja, a komolyabb, pontosabb ágyúknak is illik becélozni teljesen. Mondjuk ha azt nézem, hogy az is6 alap lőszere elég gyenge, akkor elvileg értem a logikát, csak megint azt felejti el a WG, hogy is6-ból általában aranyat köpnek a játékosok... Mindegy, a szokásos baromság, túlbuffolják a tank frontját, hogy mindenki aranyat töltsön rá, ezáltal (is) nagyobb lesz a csaták kredit igénye.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.10. 11:04:46
  • Plata
    Én meg felmentem T10-el oda ahova eddig light tankkal sem volt könnyű.
    De asszem tartok szünetet,irtó sok a hülye most.Elegem van hogy csapattársak megölnek vagy sebeznek.
  • Rammsch31n
    LOL átmásztam véletlenül egy odatelepített tank roncsán... xD
  • Rammsch31n
    nem para, lesz mivel farmolni jókat. :D
  • joe662
    Àllitolag az Is6t tùltoltàk ahogy annò az E5el tettèk:-)
  • Plata
    Basszuus.T10-el harcolok Is7 T10 Maus és Jgdtiger ellen,erre a csapattársak messziről picsán lőnek.ezek nem tudnak sebezni elölről,hátulról meg seggbe lő a csapat.
  • Plata
    Tuti hogy van valami.
    Győzelem!
    Csata: Windstorm
    Járművek: T69
    Szerzett tapasztalat: 1 995 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 16 374
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    15-4,auto aim-al menet közben egy teljes tárat szemből belenyomtam Td-be mind átvitte és meg is halt.
  • Rammsch31n
    T37-el most mentem egy olyan kört, hogy a benny hill show zenéjét rá lehetne vágni, 6k spottold dmg-el. :DDD
  • M0RN1NGST4R
    először is gratula a győzelemhez, de azért azt had jegyezzem meg, hogy az nekem kicsit fura, hogy 15-0-ra nyertek és a T54E1 oldalról nem tud egy lövést se bevinni a T10-be. Az ilyen csaták azok, amelyeknél az első lövésed után kb tudni fogod, hogy te akárhova lőhetsz el fogod találni az ellenfelet, míg az ellenfél a legprecízebb célzásnál is mellé fog lőni. Tényleg, RNG-ből nem akarnak faragni a fejlesztők?
  • Plata
    Jah láttam,Archer-el kétszer trackeltem nulla sebzéssel AMX-et.
  • Rammsch31n
    úúú b+... mikor rohansz light tankkal, pirosra trackelnek és elfordul a tankod :OOO :D
  • liberty2
    Akármikor meghallom ezt a zenét mindig ez a videó jut róla eszembe. :D Nektek tetszik?

• Rammsch31n
    szal a 7-es még tűrhető, a 8-as meg krva szar? :D mert pont most húzom a t34/100-at... :D
  • Plata
    Az amerikai tankok hangja isteni jó.
  • viper07
    Dehogy ! Ignoráltam azt a szemetet. Mondjuk a T34/100 -al nem volt különösebb gondom, de a 8-as !!. Viszont a 9-es igencsak jól sikerült darab, azért érdemes az ágat húzni.
    Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.03.10. 09:45:32
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Járművek: T-10
    Szerzett tapasztalat: 2 175 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 25 913
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    15-0,három perces csata volt,idióta t54E1 padlógázzal oldalba rammolt,10 hp-m bánta,ő meg lesérült,lánca is lejött,belém nyomott oldalról egy tárat,1 lövedék el sem talált,többi pattant.Én meg szarrá lőttem.Ekkora állatot.
  • Rammsch31n
    Engem némelyik hang b+ úgy megijeszt, a krva anyját... mert a patch felrakta 100-ra a hangerőt... és mikor kilőtték a láncom, akkor is külön hangot ad, vagy ha az olaj tartályt, én meg csak pislogok :DDD
  • Plata
    Bazd,WT E100 agyon lövi m41-et mert nem arra megy spotolni amerre ő mondja.
  • Rammsch31n
    Szerintem hagyd abba, mert csak szopat a játék. :D
  • Plata
    Eddig 8 csata 6 vesztett 2 döntetlen.
    tegnap volt 3k xp-s csatám is T10-el ma a 300 is nehéz ügy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 09:36:55
  • Plata
    Négy csata kb 1150 xp.
    Meg vannak vadulva esküszöm.neki állnak azzal szarakodni hogy egymást tolják fel hegyre,az arty meg szarrá lövi őket.
  • Rammsch31n
    Hát a szopóágat nem javították, nem is volt benne a patch notes-ban.
  • Plata
    Vereség
    Csata: Murovanka
    Szerzett tapasztalat: 470
    Szerzett kredit: 10 268
    Vereség
    Csata: Sand River
    Szerzett tapasztalat: 378
    Szerzett kredit: 14 815
  • Plata
    Nagyon jók,de tényleg idiótákat kapok,már az első csatán az volt hogy scout tankok a bázison ugráltak meg lökdösték egymást,az előbb megint,aztán kinyírt a saját arty.Megint mentem T10-el,szeretném húzni,de lehetetlenség,hülyénél hülyébb csapattársak,E100 felmegy a dombra td-k meg heavyk elé,követik vagy négyen,és egyből megdöglenek.Engem meg körbevesznek vagy heten.
  • Rammsch31n
    Téged rossz csatákba dob, amikbe én vagyok, ott normálisan megy...csata elején mindenki lő a levegő párat azt kész.

Egyébként szerintem ezzel nagyot lépett előre a játék... reméljük bug mentesen...
    Viszont a Rampage meg Domination módot felesleges fejleszteni akárhogyan is míg a riggerkedés meg spawn kill-t nem oldották meg... mert egy kalap szar.

A kézifékes fordulás érdekes, ahogy a fizika is... a hangok meg baromi jók. :) Hozzá kell szokni. :D